Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 14.7.2006 6:13:02
|
|
|
|
Mala Vita
|
zakaj pa to?
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 14.7.2006 6:38:59
|
|
|
|
razigrana
|
Pearl ali si prepričana? Jaz sem namreč prejšnji teden klicala v Emporium in je prodajalka rekla, da sedaj nekaj časa (mislim da do avgusta) ne bodo imeli vozičkov, ker prenavljajo trgovino, potem pa jih bodo dobili LP!
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 14.7.2006 10:09:44
|
|
|
|
piščanc
|
v nami so pa ravno začeli prodajati te izdelke??
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 14.7.2006 10:11:27
|
|
|
|
rija
|
A je popust tudi v Mariboru?
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 14.7.2006 11:04:34
|
|
|
|
PiaM
|
V MB je ta znamka samo še do sobote, če se ne motim. Je popust.
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 14.7.2006 12:37:46
|
|
|
|
GoYa
|
Jaz sem bila v torek v Emporiumu, ravno zaradi vozička in je prodajalka rekla, da jih ne bo več.
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 14.7.2006 13:17:31
|
|
|
|
bibalezung
|
Pa je v Mb še imajo kaj cunjic al je trgovina že prazna? Če grem jutri še bom dobla kaj?
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 14.7.2006 15:36:30
|
|
|
|
PiaM
|
Včeraj je bilo še dosti cunj.Pojdi pogledat, tudi igračke so znižane za .
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 14.7.2006 15:57:53
|
|
|
|
pearl
|
To sem zvedela v Emporiumu v Mb, mi je pa prej povedala kolegica.Kot so že punce povedale je v Emporimu res vse znižano od pižamic-pajackov do igrač, vozičkov pa več nimajo.V Modni hiši v Mb pa imajo znižana samo poletna oblačila. Baje obstaja v prihodnje opcija naročanja preko interneta. Res škoda, da blagovne znamke ne bo več v Sloveniji.
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 14.7.2006 23:40:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Na njihovi strani piše tole: Slovenia Sorry! We currently have no stores in Slovenia. http://www.mothercare.com/scat/slovenia Najbližja je pa v Makedoniji (halo???) Ni mi jasno, zakaj jo v Makedoniji imajo in je pri nas ne bodo imeli. Pa sej so kupovali kar dost tam, a niso? Ma čudni so tile Angleži .. tut z Gapom in Nextom (www.next.co.uk) komplicirajo (so se sodelavci od fanta zanimal za Gap in Next, da bi v Slo. odprli .. pa niso hotl ).
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 15.7.2006 0:20:15
|
|
|
|
polona2
|
Jaz sem pa ravno v ponedeljek hotela v Mothercare v Emporiumu skočit, a potem ne bo nič iz tega, ali kako?
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 15.7.2006 21:51:44
|
|
|
|
ales*
|
A je se kdo danes kaj kupoval al sva bla midva zadnja kupca? 19:58 v Emporiumu (Ljubljana) Imeli so ogromno bodijev za 0-3 m, pa newborn, ostalega je bilo bolj malo, pa seveda je bila boljsa izbira za puncke. Imeli so pa se temno zelenega trikolesnika pa se ene tri marele in se dva vozicka s 4-imi kolesi. Sva pa vprasala, zakaj se umikajo, pa je bila tam ravno vodja Emporiuma in je rekla da Anglezi niso hotl podaljsat pogodbe (ki so jo imeli do novembra, 7 let). So pa vsako leto vedno vec prodali in so skoz imeli full prometa in je nasim (Emporiumu) fuuuuull zal LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.7.2006 17:32:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 17.7.2006 13:14:50
|
|
|
|
mala pika
|
Zdravo! Mene pa zanima, kaj je s mother care v mercator center celje. A tam tudi ukinjajo? LP
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 17.7.2006 13:56:58
|
|
|
|
emaa
|
jaz sem bila danes v emporiumu, so že postavili predelno steno, trgovine ni več.
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 17.7.2006 16:36:33
|
|
|
|
tinkamiška
|
Nisem še šla pogledat v Mercator v CE, ko bom šla bom pa povedala kako je tam. Ampak čudno bi blo, da bi ga kr ukinli, ker imajo na ot. oddelku samo od Mother care cotke Ja, res škoda, če te blagovne znamke ne bo več Tinka
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 17.7.2006 18:24:23
|
|
|
|
ircica
|
Ob 9.30 sem bila v europarku da preverim in je že bilo vse spakirano. Jezna...jezna Ircica ne bo imela kje place zapravit!!!
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 18.7.2006 19:50:15
|
|
|
|
tinkamiška
|
Danes sem bila v Hipermaketu Mercator v CE, nekaj še imajo, sem par stvari kupila, je pa rekla prodajalka, da ukinjajo to znamko, ker je Slovenija premali odjemalec Kje v Avstriji pa lahko kupiš to znamko? LP, Tinka
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 18.7.2006 20:00:56
|
|
|
|
tinkamiška
|
To je pa res čudno
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 18.7.2006 20:04:40
|
|
|
|
kofetek2010
|
so pa na Češkem kar 3
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 18.7.2006 20:07:46
|
|
|
|
Pobalami
|
Po moje v A ni teh trgovin. ti ang. so smotani.
|
|
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 18.7.2006 20:11:30
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja, take "čudne" države so prav fino založene s temi trgovinami Ja, no škoda, sej ni kej nardit. Jst bom vseeno malo po Avstriji pošnofala na kakšnem otroškem oddelku... lp, Tinka
|
|
RE: umik blagovne znamke mother care 18.7.2006 22:58:20
|
|
|
|
Anonimen
|
V Avstriji ni Mothercarea. Imas ga na Ceskem, v Makedoniji in veliko trgovin v Rusiji in na Tajskem in tam. Povedala una od Emporiuma.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?