|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ultrazvok dojk
15.3.2006 12:39:36   
MašaS
Punce, jaz imam eno ful veliko zatrdlino pod dojko, ki se ne premika. In me poleg tega zadnji teden še ful boli. Zdravnica me je napotila na UZ dojk, ampak pri nas v NM je za cakat, da prides na vrsto do junija!!!!!
Zanima me, kako je s tem v LJ, kam naj se obrnem, kje ni guzve,...Mogoce tudi samoplacnisko. Karkoli!!
Moram reci, da me je ful strah in ne vem, kam naj se sploh obrnem. user posted image

Masa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ultrazvok dojk
15.3.2006 13:02:04   
Maj78
Joj v tem pa res nimam pojma lej probaj poklicati in se pozanimati na tem naslovu, sem nekaj našla:
http://www.zdravniski-nasveti.net/?nStran=stran&stran=imenik&mapa=6

Upam da sem ke pomagala

Lp in držim pesti da je vse BP!

(odgovor članu MašaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2006 20:16:46   
Anonimen
Maša,

V Lj delajo ultrazvok dojk na Onkološkem, na Metelkovi se mi zdi da tudi, meni so sicer tam samo naredili punkcijo, potem pa so me napotili naprej na Onko.
Tudi sama sem zatipala bulo na levi dojki, boli kot sam hudič, posebej okrog M. In na začetku me itak ni noben resno jemal...pri teh letih, to bo minilo, pa ni. Potem so me poslali na punkcijo na Metelkovo, ni ravno prijetno... in tudi ni zagotovila, da ti med vsem tkivom zadanejo ravno tisto bulico in iz nje poberejo tkivo. Pri meni so bulico sfalili ali pa je bila vsebina pretrda za punkcijo, no potem so me poslali na Onkološki inštitut, za punkcijo vodeno z UV sem čakala približno 14 dni, rabiš pa seveda napotnico za tja. Ugotvili so, da imam majhen tumorček približno 1cm X 7mm, ni pa rakavo. Izvide dobiš domov po pošti po približno 14 dneh do 3 tednih. Sedaj pa imam po pol letu kontrolo v aprilu. v najslabšem primeru mi bodo tumor izrezali, ampak se mi na dotik zdi, da se je že malo zmanjšal. Tako kot nastane tako se zmanjša. Aja, stara pa sem 24 let, pa nikoli dojila, zdrava kot dren, je pa stara mama imela raka na dojki in je bila tudi operirala, pa kljub temu dočakala lepo starost. Vsaka zatrdlina ni rak, zato brez skrbi, dokler ti ne dokažejo nasprotno! Vem, da je težko, ampak jaz sem bila tudi panična, pa so me kr nekako pomirili.
Mi medtem mirno delamo na bebici, so rekli, da kljub tumorčku lahko, vendar se še ni nič prijelo!

Poročaj kako bo!

LP, jjasna

(odgovor članu MašaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2006 20:30:06   
Anonimen
Še linki;

Onkološki inštitut; http://www.onko-i.si/sl/onkoloski_institut_ljubljana/osebna_izkaznica/

Metelkova 9 (ZD Lj) 01/472 37 00

pa še  foruma;
Kako živeti z rakom;  http://med.over.net/phorum/list.php?f=26
Preventivni pregled dojk; http://med.over.net/phorum/list.php?f=112

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2006 23:53:35   
MašaS
Jasna, hvala, ker si mi zaupala svojo izkušnjo in linke.
Malo si me potolažila. Hvala Bogu, so me danes klicali iz ambulante za dojke v NM, da je ena gospa odpovedala in da lahko pridem na vrsto že čez 14 dni. Hvala Bogu! Upam, da bo res vse OK. Tudi midva z možem delava na user posted image  in sem trenutno na Klomifenu, zato zatrdlino malo povezujem tudi s tem, čeprav imam že nekaj let vedno en čuden filing v tej dojki. Ta občutek (sedaj tudi močna bolečina) pa sega tudi v ramo in roko.

Moram priznati, da sem zaradi vsega skupaj že čisto user posted image . No, čez 14 dni bomo videli, kaj je, prej pa si ne smem preveč beliti glave, kajne. Upam, da bom zdržala.

Še enkrat hvala!!!!!

Maša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?