|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uho ali zob
27.9.2009 20:28:27   
Spark
V četrtek me je začelo špikati v ušesu, v petek je čisto razbolelo, potem ponoči nisem mogla spati. V soboto sem šla k zdravniku. Mi je dala en trakec, predtem pa mi je sprala ušes. Je rekla da imam sluhovod tak obložen, da pa je bobnič ok. Mi ni dala nič zdravil. Potem pa me je začel še zob boleti. Zdaj ne vem več kaj me boli, vem samo da se mi bo zmešalo od bolečin. Ali naj grem k zobozdravniku, pa naj mi odpre zob, ali je možno da zaradi bolečin v ušesu se bolečina razleze naprej. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uho ali zob
27.9.2009 21:41:53   
nadya
Jaz mislim, da imaš bolečine od zoba. Če si bla pri zdravniku in pravi, da je uho ok, pol bo najbrž držal.
Meni ko je rastel modrostni zob sem imela take bolečine da je joj. Bolel me je na področju ušesa, zadnj del glave (teme) in dol v vrat, oko, lice. Kar nekaj časa nisem vedla kaj se dogaja, potem sem pa imela kontrolo pri zobarju in sem ga vprašala, če je lahko s kakšnim zobom povezan....V glavnem, krivec je bil modrostni zob in odkar sem dala oba ven (desna stran) bolečin ni več. Lahko pa je od kergakol zoba, ne sam od modrostnega.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2009 21:51:09   
Spark
Ti a pa je možno da tudi zaradi zoba začne prej uho boleti, kot pa zob?
Uho mi je ona očistila, in ga je morala nekajkrat očistiti. Rekla mi je da ta del učesa fajn boli. Uho me je že od četrtka nekaj špikalo. Sedaj pa sploh ne vem več. Sploh ne upam k dežurnemu zdravniku ne za uho ne za zob, ker ne vem več kaj me boli. Jutri imam šele popoldne kontrolo pri svojem zdravniku, za zobarja pa ne vem. Imam pa zjutraj full nujno zadevo v službi in upam, da zobar dela popoldne. 

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.9.2009 9:06:05   
ribica.
Po moje te preveč skrbi, saj zobar ti itak ne bo kr zob navrtal, se bo menda ja prepričal kaj te boli. Saj se na sliki marsikaj vidi. Po moje ti kr lepo do zobarja pojdi. Po moje boš šla, ko te bo dovolj bolelo, ane :) Jaz že vem da bi šla takoj, da se bolečina čimprej neha.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2009 11:06:38   
nadya
Mene takrat zob sploh ni bolel, bolelo me je pa vse okol zoba, kar sem že v zgornjem postu napisala. Tko da mi tudi na misel ni prišlo, da je zob težaven. Jaz bi šla na tvojem mestu k zobarju. Zgubit nimaš kej.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?