uho ali zob (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

Spark -> uho ali zob (27.9.2009 20:28:27)

V četrtek me je začelo špikati v ušesu, v petek je čisto razbolelo, potem ponoči nisem mogla spati. V soboto sem šla k zdravniku. Mi je dala en trakec, predtem pa mi je sprala ušes. Je rekla da imam sluhovod tak obložen, da pa je bobnič ok. Mi ni dala nič zdravil. Potem pa me je začel še zob boleti. Zdaj ne vem več kaj me boli, vem samo da se mi bo zmešalo od bolečin. Ali naj grem k zobozdravniku, pa naj mi odpre zob, ali je možno da zaradi bolečin v ušesu se bolečina razleze naprej. 

nadya -> RE: uho ali zob (27.9.2009 21:41:53)

Jaz mislim, da imaš bolečine od zoba. Če si bla pri zdravniku in pravi, da je uho ok, pol bo najbrž držal.
Meni ko je rastel modrostni zob sem imela take bolečine da je joj. Bolel me je na področju ušesa, zadnj del glave (teme) in dol v vrat, oko, lice. Kar nekaj časa nisem vedla kaj se dogaja, potem sem pa imela kontrolo pri zobarju in sem ga vprašala, če je lahko s kakšnim zobom povezan....V glavnem, krivec je bil modrostni zob in odkar sem dala oba ven (desna stran) bolečin ni več. Lahko pa je od kergakol zoba, ne sam od modrostnega.

Spark -> RE: uho ali zob (27.9.2009 21:51:09)

Ti a pa je možno da tudi zaradi zoba začne prej uho boleti, kot pa zob?
Uho mi je ona očistila, in ga je morala nekajkrat očistiti. Rekla mi je da ta del učesa fajn boli. Uho me je že od četrtka nekaj špikalo. Sedaj pa sploh ne vem več. Sploh ne upam k dežurnemu zdravniku ne za uho ne za zob, ker ne vem več kaj me boli. Jutri imam šele popoldne kontrolo pri svojem zdravniku, za zobarja pa ne vem. Imam pa zjutraj full nujno zadevo v službi in upam, da zobar dela popoldne. 

ribica. -> RE: uho ali zob (28.9.2009 9:06:05)

Po moje te preveč skrbi, saj zobar ti itak ne bo kr zob navrtal, se bo menda ja prepričal kaj te boli. Saj se na sliki marsikaj vidi. Po moje ti kr lepo do zobarja pojdi. Po moje boš šla, ko te bo dovolj bolelo, ane :) Jaz že vem da bi šla takoj, da se bolečina čimprej neha.

nadya -> RE: uho ali zob (28.9.2009 11:06:38)

Mene takrat zob sploh ni bolel, bolelo me je pa vse okol zoba, kar sem že v zgornjem postu napisala. Tko da mi tudi na misel ni prišlo, da je zob težaven. Jaz bi šla na tvojem mestu k zobarju. Zgubit nimaš kej.

Stran: [1]