|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uhančki
30.12.2007 22:34:59   
ALJA75
kdaj so vaše punčke dobile prve uhančke - v ušesa mislimuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uhančki
30.12.2007 22:36:38   
ona
Jaz sem osebno sicer proti temu,da se ful majnim otročkom daje uhaneuser posted image
Drugače pa poznam eno punco,ki so hčerki dali uhančke za prvi rojstni danuser posted image

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2007 22:43:35   
frutka_
Nimam punčke ampak so mi uhančki luštni. Jaz sem jih dobila, ko sem bila stara 5let, full sem jih želela imeti.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 22:45:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2007 22:47:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ona

Jaz sem osebno sicer proti temu,da se ful majnim otročkom daje uhaneuser posted image
Drugače pa poznam eno punco,ki so hčerki dali uhančke za prvi rojstni danuser posted image

O grozauser posted image
Jst tud poznam ene k so fantku dal pr dveh letih, da je frajeruser posted image
Men je ogabno to res. Osebno nikol neb dala hčerki uhančkov, dokler sama neb izrazila želje.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2007 23:03:23   
lex
mene je glih zadnjič sodelavka vprašala, če mislim dat mali uhane, da naj to čimprej naredim, ker oni so bolj pozno dali pupi uhane, pa je ful jokala user posted image . Pa sem rekla, da ne, ker mi je to ful brezveze, jaz sem jih hotela met v 1 razredu OŠ pa sem imela z vnetji več problemov kot pa s čim drugim. No pri 23 mi jih je končno uspelo, da sem jih lahko začela nosti (vse razen zlatihuser posted image )
Ne ko se bo sama odločila jih bo dobila, pa res sem cvikator, da se ji ne bi isto ponovilo kot pri meni. sicer pa ona itak še ne ve zakaj se gre.
Plus tega smo se zadnjič na kavi (dela oz sem delala v vrtcu) pogovarjale, da bodo napisale obvestilo, da naj otroci ne nosijo nakita v vrtec, ker eni mami pač ni blo jasno, da se lahko manj kot 3 letnemu otroku uhan odpre, kot da bi nam koristil tist en uhanček, ki se je seveda našel na tleh ene igralniceuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.12.2007 0:42:28   
Anonimen
Ji ne nameravam dati sploh. Ko bo sama izrazila željo, če jo bo, se bomo pa pogovorili. Odvisno, koliko bo stara.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.12.2007 0:47:04   
Anonimen
Jih ni in jih najbrž še ne bo kmalu.

(odgovor članu ALJA75)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.12.2007 1:05:42   
Maleal
Ko bo sama izrazla željo,da bi jih imela,nič prej.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.12.2007 7:42:37   
puncica
Pri 3,5 letih nonstop navija za uhančke pa čeprav ji govorim da to naredijo s tako pištolco in prepiknejo ušeska in da mal zaboli ampak je pol ok bi jih ona imelauser posted image , mah ne vem al jo ni nič strah al kaj user posted image No počakal bomo verjetno še kako leto dve, potem pa če bo še želja pa seveda dobi uhančke. Tud men pupe do 4-5 let z uhančki niso lepe, no nekak se mi zdi da jim ne paše, kaj pa vem sem staromodna. Sama sem jih dobila pri 10 letih, so jih pa sestrični dal delat pri 2 letih se mi zdi in takrat sem bla jaz stara 5 let in kaj se je zgodil tamala se je začela dret tam pri zlatarju, jaz pa bum pobegnem ven in na cesto, dobr da ni bilo nobenga avta, mater sem se ustrašla da se tega še danes spomnem user posted image user posted image

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.12.2007 7:51:45   
anckabancka
Jaz sem jih dobil v 3. t. OŠ. Takrat sem si jih ful želela.
Če bi jih dala otroku prej, bi mu jih na njegovo željo, ne zato, ker bi bilo moderno ali bi se meni zdelo lepo. Saj otrok nima nič od tega, če si jih ne želi.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.12.2007 7:53:40   
Anonimen
Uhane takoj po porodu. Da se otrok zacahna.

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
31.12.2007 8:33:03   
melanija
Moji herki sem jih dala pri 2 letih. Ta druga je imela sedaj dve leti in jih bom tudi dala.

Poznam pa bratca, katera sta dobila uhančka pri 10 m. To mi je pa malo prezgodaj.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.12.2007 8:33:50   
nu_tella
Ja men so jih tud hotli dat v prvem razredu, ko je blo to fanj in moderno, pa sem začela tko krulit, ko sem zagledala tisto pištolo, da se je uni prodajalki kr strgalo. Je pa pol moglo kr še neki let minil preden sem mami prepričala da zdej pa ne bom jokala in ne bo denarja stran metala (ke prvič je una gospa še uhančke odprla pol pa ko jih je dala v pištolco je pa men popustil ;) ) Jih pa zdej full manj nosim (uhane) kot sem jih do cca srednje šole. ?!? Ne vem. Nekak mi ne pašejo na očala? Pa bi jih full nosila. Ker itak nobenga druzga nakita ne nosim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.12.2007 8:33:53   
Seven*
Ne bom dala, itak mam občutek da bo v puberteti imela uhane vsepovsod. user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.12.2007 8:35:59   
Anonimen
js sem moji dala pri 2h letih. pa je en mesec po tem fasala škrlatinko in so se ji poleg izpuščajev zagnojile vse ranice po telesu od hrastic od padcev do luknjic v ušesih, tako da smo jih bili prisiljeni ven vzet in luknjice so se žal zarasle. drugače je pa izredno dobro prenesla luknanje ušes, komaj mal je pojokala res je bla pridna.
drugače v velik zlatarnah al pač kjer delajo luknje nočjo delat lukenj pred 4. letom

(odgovor članu melanija)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
31.12.2007 8:36:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Ji ne nameravam dati sploh. Ko bo sama izrazila željo, če jo bo, se bomo pa pogovorili. Odvisno, koliko bo stara.

Točno tako bo pri nas. Dojenček z uhani mi je pa čisto mimo. Ampak res čisto mimo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
31.12.2007 9:55:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
31.12.2007 12:40:50   
Naja30
di grdo pri tako majhnih user posted image  videt uhane. Ko bo sama izrazila željo, jih bo dobila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.12.2007 14:30:40   
neja24062007
ko bo sama izrazila željo jih bo dobila, če jih bo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.12.2007 20:08:45   
Ronči
o tem pa še nisem razmišljala, pravzaprav se sploh ne bi sponmila na uhančke, če ne bi prebrala tega posta. Ne vem, sama imam prepikana ušesa, pa nikoli nimam uhanov notr...ne vem, če sploh še imam luknje user posted image .
Verjetno ji ne bom dala, vsaj dokler ne bo navijala zanje...sicer pa kdaj bo dovolj stara? Pirsing je pirsing, v ušesu smo ga navajeni in ni hecno, če ima 5 let stara deklica prepikana ušesa, kaj pa če bi ji dala prepikat kar popek, al obrv... po eni strani je to eno in isto, a ni?

ne vem, bom čez par let o temu razmišljala...

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.12.2007 20:14:35   
Putka
Sem luknjice v 5.razredu izsilila, danes jih pa sploh ne nosim. No, na maturantskem plesu in še enkrat sem imela uhane notri.

Pri malih otrocih, vsaj predšolskih mi gre pa na kozlanje, ko uhane vidim. Sploh pri dojenčkih.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.1.2008 22:27:29   
Bonnie_RR
Js sem jih dobila pri 9-ih letih, na svojo željo. Sem pa kar dolgo časa čakala...user posted image

Drugače pa svoji hčerki vsaj pred vstopom v šolo ne bi luknjala ušes.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
1.1.2008 22:45:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ALJA75)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
1.1.2008 23:00:11   
baguSka
Moji herki sem jih dala pri 2 letih. Ta druga je imela sedaj dve leti in jih bom tudi dala.

Poznam pa bratca, katera sta dobila uhančka pri 10 m. To mi je pa malo prezgodaj.

Ok. cist resno.. zakaj pa je razlika 10 mescev al pa 2 leti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?