|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: uhančki
1.1.2008 23:01:39   
baguSka
kjer delajo luknje nočjo delat lukenj pred 4. letom

no, jst jih nebi pred 14.im..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.1.2008 8:38:26   
Seven*
Vaš okras naj ne bo zunanji, v spletanju las, v navešanju zlatega nakita in oblačil, 4 ampak naj bo to rajši skriti človek srca v nepropadljivosti krotkega in tihega duha, ki je dragocen v Božjih očeh.
1. Petrovo pismo 3

user posted image

Najboljši je oni prizor, načičkana krstna obleka z volančki, uhani v ušesih. O groza!! Run Forest, run!

Gospa sem.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.1.2008 10:28:05   
BAMBINA_
Bljak, kako je pa meni to grdo!! Pa ne samo pri dojenčkih, tudi pri pet, šest, sedem...-letnicah user posted image Pa nalakirani nohtki, pa kakšen roza pramenček user posted image Pri takšnih stvareh se pa nikoli ne bom ozirala na otrokove želje... mislim, a ko bo sam izrazil željo za piercing v nosku, mu boste pač nos preluknjale pri njegovih šestih letih al kakouser posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
3.1.2008 22:13:45   
ALJA75
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

IZVIRNO SPOROČILO: ALJA75

kdaj so vaše punčke dobile prve uhančke - v ušesa mislimuser posted image

Zakaj pa sprašuješ samo za punčke? user posted image

Hvala vsem za pričakovane odgovore!

Oprosti Bagi, da ne bo zamere.....idejo sem dobila pri čakanju v razvojni ambulanti, ko se je mimo mene sprehajala mamica, katere punčka ni bila kaj dosti starejša od moje pupe...cca. 4 mesece...pa je imela uhaneuser posted image . Ja res imela je uhane - zlate krogece. Z mojim sva se samo pogledala, ker nisva  bila prepričana, da dobro vidiva. Pa me je zanimalo, če je še kdo tak....ali se je samo nama zdelo to totalno mimo...

Pozdravček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
3.1.2008 22:40:49   
Anonimen
Pa nalakirani nohtki

To pa pride kdaj....če že mami nima lepih nohtov, jih ima vsaj punčka....user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
3.1.2008 23:20:05   
ŠpelaP
V našem kraju zlatarka, ki drugače dela luknjice za uhane, predšolskim otrokom sploh ne dela luknjic. Osnovnošolski otroci morajo pa itak imeti zraven starše. Brez privolenja in prisotnosti staršev tega ne dela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
3.1.2008 23:52:33   
valči
Naša Lara je dobila za krst od brata uhančke,ampak nisem sigurna,da jih bo kmalu imela na sebi.Ker,ko si bo zaželela,bo mi mogla dolgo težit za njih.Mogoče,ko bo že v šoli.
Ker uhančki,verižice,zapestnice,sploh niso primerni za otroka,ki obiskuje vrtec,ali ima za bratca takšnega divjaka,kot je naš Miha.Ne vem,koliko bo jih zgubila že,če bi jih nosila.

Jaz sem si jih zelo želela pri 5. in jih še sedaj nosim.

Grdo od najgršega mi je videt uhane pri dojenčkihuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.1.2008 9:39:31   
Nenya
Jaz jih nimam, čeprav mi je stara mama kar mladi začela prigovarjat naj jih dam narest, moji sestri je pa prepričala.

Moji dve hčerki jih pred 10 letom ne bosta imeli, če se bo le dalo. Namreč mislim da otrok ne razume da so luknje za zmeraj in da ima marsikdo težave z ponavljajočimi se vnetji, ki niso pretirano dobra za zdravje.

Meni je všeč, ker je moja mečica še ena erogena cona in imam rada če mi jo dragi grizlja, kar bi bilo če bi imela 1+++ uhanov pač nemogoče.

Nekaj takega narest dojenčku (4 mesečnemu!!!) pa za moje pojme meji na zlorabo, meni je šlo in mi gre še na jok za vsako injekcijo, ki jo dobita zaradi zdravja, da bi jih šla 'luknjat' za BZ (po moje), mi ne pade na pamet.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.1.2008 13:16:46   
klaja
Tudi moja hčerkica ne bo imela uhanov. Prvo kot prvo mi je to čisto mimo. Ji je pa botrca hotla kupit za prvi rojstni dan, pa smo pravi čas preprečli.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.1.2008 14:54:14   
Naja30
Tole z nalakiranimi nohti me je spomnilo na, koliko punčk je bilo pri nas v vrtcu (kjer sem delala) z uhani in nalakiranimi nohti. Živo rdeče ali roza. In potem se je lak krhal in je bilo res grdo. Ne vem, meni otrok ne gre skupaj z vsem tem. Kot je seven napisala, potrudimo se, da bo otrok lep navznotraj, ne samo navzven.
Moje mnenje.user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.1.2008 7:23:49   
puncica
Pri nas ko si sama lakiram nohte (kar je enkrat na vsake kvatre) to hoče tud tamala drugač se mi dere dve ure in ker nimam nekih kričečih lakov ji nohtke vedno nalakiram s prozornim lakom in se svetijo in to ji je pomembno, tako da skrhan lak se ji itak ne vidi in se mi ne zdi da bi bila to neka ne vem kakšna tragedija če ima punčka nalakirane nohte, ne odobravam pa rdečih, roza in ne vem kakšnih barv nohtov to pa itak ne.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.1.2008 13:08:42   
lindy
Joj men je to tud čist mim dajat otrokom al pa dojenčkom uhane, bljak!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
7.1.2008 13:18:13   
kofetek2010
Uhane? Nikoli. Vsaj dokler bom imela glavno besedo. user posted image

Nalakirane nohte? Ima vsake tolk, ker najeda dokler ji ne namažem (s kožnim od francoske manikure). user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?