Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Evo jaz delam takole: Vzamem enako količino česna, črnih oliv in tunine. Česen in olive narežem in naseseklajm, popražim, dodam tuno in polijem preko malo vode od črnih oliv. Kuham kakšne 3minutke in to je to. Zraven pa pripravim čim manjše testenine.
Jaz pa prepražim česen, dodam tuno, petršilj in malo popra,nato mal pražim, in dodam kislo smetano, potem prelijem čez šroke rezance in to je to. Pa dober tek,lp
V ponev daš tuno, mal prepražiš, dodaš na koščke narezane kisle kumarice in koruzo in preliješ z kislo smetano. Prevreš, lahko dodaš še začimbe(čebula v prahu, česen v prahu, bazilika, sladka paprika, peteršilj, poper....).
Jaz pa odlijem olje iz konzerve, tune pa z vilicami zelo na drobno scefram, pol pa tuno vržem v teflonsko posodo in dam na plin, malo popražim, da tuna spremeni barvo, pol pa odstavim, vmešam kislo smetano, malo popopram in po potrebi posolim. Na pašto damo samo še parmezan. Simpl pa dobr.
Jaz pa odlijem olje iz konzerve, tune pa z vilicami zelo na drobno scefram, pol pa tuno vržem v teflonsko posodo in dam na plin, malo popražim, da tuna spremeni barvo, pol pa odstavim, vmešam kislo smetano, malo popopram in po potrebi posolim. Na pašto damo samo še parmezan. Simpl pa dobr.
Jaz naredim isto, dodam še malo česna, mogoče not vlijem čisto malo mleka.
Na olivnem olju prepražim malo čebule in česna, iz konzerve odlijem olje, ali pa uporabim tuno v lastnem soku. Tuno stresem na prepraženo čebulo, dodam pelate, na koncke narezano rdečo papriko, baziliko, timijan in malo origana ter olive. Solim, popram po okusu in prevrem. Včasih dodam tudi na kocke narezane bučke.
_____________________________
Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!
Popražim čebulo potem dodam tuno is konzerve ter pražim še okoli 8 min. potem dodam en lonček kisle smetane malo popra česna ter ano vrečko mozzarelinih kuglic pokrito kuham dokler se vsa mozzarela ne stopi :P
hey Jaz prvo v olju popražim česen, dodam paradižnikov koncentrat in začimbe. zalijem z vodo. ko zavre dodam škatelco tunine. zgostim. par minut pustim vret ... njami
Meni je ravno tako odlična reč, če prepražiš na olju od tune veliko česna (1 cel česen na ta velik rio mare), dodaš tuno, na hitro vse skup pregreješ in zmešaš med makarončke. Njami. Poleg pašejo olive, za tiste, ki jih marajo.
jest najpogostejš delam 'študentsko' - kar na mrzlo zmešam tuno in kislo smetano pa fliknem čez kuhane makarone (včasih gre še mala piksna koruze notr). ta 'resna' je pa: prepražim čebulo na olju od tune, ko je steklena dodam tuno, sladko in/ali kislo smetano, poper, sol (če je potrebno) mal pokuham, na koncu pa še peteršilj.
Gina, tole tvoje zveni... njami
_____________________________
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
Popražim čebulo, stresem tunino, začinim (sol,poper, česen, peteršilj, dišavnice), dodam svež paradižnik narezan na kocke, dušim, na koncu zalijem s smetano za kuhanje in hop na testenine, takšne ali drugačne.
_____________________________
Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)
Na kolobarčke narežem por in ga spražim na olivnem olju. Dodam malo vode in 2 topljena sirčka (jaz uporabljam Kiri). Ko se sirčka stopita, dodam še konzervo tune in kuham še enih 5 minut. Po potrebi solim in popram. Zraven skuham široke rezance.
Skuham testenine in ko se malo ohladijo čeznje polijem tunino omako - kar tisto rio mare z grahom, olivami in koruzo ki jo poprej malo pogrejem v ponvi in dodam kislo smetano... Pa malo peteršilja čez...
Pri meni je ta omaka res za na hitro ; nič ne kompliciram, ampak samo zdrobim tuno še v konzervi, potresem na makarone, premešam in posujem z veliko sira. Včasih ga tudi narežem na male kockice, da je malo bolj bogato. Če se mi da, pa najprej na olju potenstam svež paradižnik, dodam tuno in stresem na makarone.
Jaz pa naredim tako, da popražim čebulo, česen dodam tunino, malo potenstam, potem pa dodam pelate, koruzo(konzervo) in začinim z baziliko, timijanom, origanom, sol poper, peteršilj..
Jaz pa naredim tako, da popražim čebulo, česen dodam tunino, malo potenstam, potem pa dodam pelate, koruzo(konzervo) in začinim z baziliko, timijanom, origanom, sol poper, peteršilj..
meni je zlo dobr da dam v ponev tuno,malo mleka,2-3 sirčke,malo solim in segrejem .ko zavreje dam na testenine in zmešam.to je za moj okus zlo dobra omaka.