Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: trgovine z nosečniškimi oblačili v lj 16.12.2009 13:49:27
|
|
|
|
moci
|
najbrž misliš mothercare. se je odprl v btc, samo ti mora ful denar ostajat, je drago kot v btc je še popek, ki ima grooozno izbiro (vsaj za moj okus). meni je še vedno najbolje h&m, kjer so vsaj cene normalne. imajo pa nosečniška oblačila na rudniku, v btc pa ne.
|
|
|
|
RE: trgovine z nosečniškimi oblačili v lj 16.12.2009 13:49:38
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Na Rudniku imaš v Supernovi H&M - zgornji štuk, drugače pa mislim da je v BTC-ju v hali A neka trgovina za nosečnice. l.p. m
|
|
|
|
RE: trgovine z nosečniškimi oblačili v lj 16.12.2009 13:52:24
|
|
|
|
urška76
|
V BTCimaš v hali A Kepico, sam so res neki prenavljal in ne vem, če je še tam. Drugače pa imaš mothercare v bivšem Arielu(zraven city parka). Na Rudniku imaš v C&A neki nosečniških cunjc, v centru je pa Popek. Potem se pa že počasi konča. Pa včasih je bil v Baybi centru LaVie. sam tud ne vem, če je še. Že dolgo nisem bila noseča.
|
|
|
|
RE: trgovine z nosečniškimi oblačili v lj 16.12.2009 13:52:54
|
|
|
|
Errai
|
V BTCju jih je več - Kepica v hali A, LaVie v Baby Centru, Popek v Diamantu pa mislim, da se v Emporiumu tudi nekaj dobi (v Premaman in v Benettonu). Mogoče je kaj tudi v Mothercare. So pa večinoma kar drage te trgovine in bolj srednje založene. Meni je še najbolj všeč Popek, v Kepici sem tudi že kaj kupila, ostalo je pa bolj žalost. Ampak okusi so različni. Na Rudniku imaš oddelek za nosečnice v C&A in pa v HM, ki sta pa spet bolj slabo založena.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?