|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trd kakec - pomoč
20.12.2006 14:26:11   
smokvica
moj pikec star je 4 mesece ima zadnjih par dni izredno trd kakec,klub temu da sem mu probala ze kako gh,ki naj bi prebavo pospešila je pa samo slabše,a je lahko to da ga mleko zapira,ker smo sedaj prešli iz 1 na 2, če ma katera kak nasvet lepo prosim ,ker revček se joka zraven,ko mora spravit to stvarco ven iz sebe.lp

razveseljujeta me Urška in Žiga
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trd kakec - pomoč
20.12.2006 14:31:14   
Maxica
Probaj zelo zelo zelo sladke kamilice ali bebi čaj. Pri nas to res pomaga.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu smokvica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2006 14:40:24   
Luskan
Tudi pri nas pomagajo zelo sladke kamilice (100 ml naenkrat), tudi mi smo stari 4 mesece.

(odgovor članu smokvica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2006 14:45:35   
smokvica
hvala vama bomo probali

razveseljujeta me Urška in Žiga

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2006 15:57:43   
mojcab
se dojita?
če se dojita, se ti fajn najej jabolk (najmanj ene 3), boš videla, bo kakca še in še.
si morda ti jedla banano? to našo 4 mesečnico ful zapre.
pa poročaj seveda!

Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti.

(odgovor članu smokvica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2006 11:44:25   
NATAŠI
čimveč čajčka

(odgovor članu mojcab)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2006 11:52:27   
sonchica
mojcab ne doji, je napisala da so prešli iz 1 na 2 user posted image ....
no pomoje ni krivo mleko ,ker vsaj prinas ni bilo težav z prehodom iz enke na dvojko .... ti mu samo skupaj kamilice pa sladkaj da bo lažje kako....

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2006 16:48:07   
krfjolca
No jaz sem včeraj sprobala tale recept s kamilicami. Rezultat? Vse skupaj je v loku bruhnil nazaj in ga je šraufalo še bolj. Pije pa Novalac proti krčem, zato je lahko trše blato. In se res ful matra, da kaj ven spravi, večkrat celo zajoka in je posledično zelo razdražen. V lekarni so mi svetovali Novalac proti zaprtju, pa da lahko kombiniram obe formuli, recimo eno dopoldne, drgo popoldne.

Pa ne pomaga. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2006 17:26:33   
Marogica
Kamilice sigurno pomagajo, vendar se jih samo prelije z vročo vodo-ne pusti se jih stati dolgo v vodi, ker drugače zapirajo. Če otrok bruha kamilice, pomeni, da je imel kaj takega v želodčku in kamilice ali pomirijo želodec ali pa bruhaš(ščistijo želodec).

Drugače pa bi naj otrok na splošno pil dosti tekočine(ne mleka) temveč čaje, sokove, vodo. Če pa se že res fejst matra, mu dajte eno svečko v ritico in bo kakal po ca 20 min.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2006 13:04:51   
Anonimen
mislm da se v lekarni dobi LAKTOZA tak bel prah mu ga daš v mleko in gre sigurno kakat"!

< Sporočilo je popravil tinyP -- 22.12.2006 13:05:37 >

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?