|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   totalna zmešnjava
19.4.2007 15:16:17   
amor real
user posted image
Punce, prosim pomagajte !!!

Torej, jemala sem klomifen... na 12. dan ciklusa sta bila folikla cca. 14 mm, ginekolog mi je naročil naj si od 15/4-07 začnem meriti temperaturo in teste za ugotavljanje ovulacije. Kupila sem v lekarni ovulacijske teste Today ( 23 E za 7 testov), ampak se na njih pojavljajo čudne črte take krive in intezivnost testne črtice je zelo različna, ampak nikoli temnejška kot kontrolna. Kot sem brala bi morala biti ob ovulaciji temnejša od kontrolne. Merjenje temperature pa je tudi "čudno" , čeprav si vedno takoj, ko odprem oči zmerim bazalno temeperaturo. Rezultati pa so taki:
15/4      35.52
16/4      35.51
17/4      35.19
18/4      35.24
19/4      35.23

Danes bom sicer poklicala mojega ginekologa in mu to povedala. Malček sem razočarana zakaj me raje ni naročil na UZ te dni, ker napovedal mi je možnost ovulacije za včeraj. Sedaj pa se je vse moje upanje podrlo ob teh rezultatih. Dr. Pušenjak na medover.net je rekel, da ob jemanju klomifena ni ravno čas za začeti meriti BT in da znajo biti tudi ovulacijski testi stalno negativni, čeprav do ovulacije pride.

Imate tudi vi podobne izkušnje?

Hvala

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 19.4.2007 19:51:01 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TOTALNA ZMEŠNJAVA
19.4.2007 16:15:21   
MissLady
Jaz ti predlagam ta s svojim dragim user posted image  vsak dan in se ne oziraš na BT. Tak sistem sva obrala midva (sem tudi jemala Klomifen) in glej ga zlomak... že prvi mesec nama je uspelo in sedaj sem noseča 16 tednov. Prej pa sva se trudila 1 leto in pol.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: TOTALNA ZMEŠNJAVA
19.4.2007 19:38:43   
amor real
Hvala za nasvet. user posted image  Midva itak user posted image  vsakih 36 ur in upam, da tako ne bova zgrešila ovulacije.

Lepo user posted image  in zdravega user posted image  ti želim

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?