amor real -> totalna zmešnjava (19.4.2007 15:16:17)
|
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Punce, prosim pomagajte !!! Torej, jemala sem klomifen... na 12. dan ciklusa sta bila folikla cca. 14 mm, ginekolog mi je naročil naj si od 15/4-07 začnem meriti temperaturo in teste za ugotavljanje ovulacije. Kupila sem v lekarni ovulacijske teste Today ( 23 E za 7 testov), ampak se na njih pojavljajo čudne črte take krive in intezivnost testne črtice je zelo različna, ampak nikoli temnejška kot kontrolna. Kot sem brala bi morala biti ob ovulaciji temnejša od kontrolne. Merjenje temperature pa je tudi "čudno" , čeprav si vedno takoj, ko odprem oči zmerim bazalno temeperaturo. Rezultati pa so taki: 15/4 35.52 16/4 35.51 17/4 35.19 18/4 35.24 19/4 35.23 Danes bom sicer poklicala mojega ginekologa in mu to povedala. Malček sem razočarana zakaj me raje ni naročil na UZ te dni, ker napovedal mi je možnost ovulacije za včeraj. Sedaj pa se je vse moje upanje podrlo ob teh rezultatih. Dr. Pušenjak na medover.net je rekel, da ob jemanju klomifena ni ravno čas za začeti meriti BT in da znajo biti tudi ovulacijski testi stalno negativni, čeprav do ovulacije pride. Imate tudi vi podobne izkušnje? Hvala
|
|
|
|