Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: torte po naročilu v Logatcu ali Vrhniki 17.3.2006 12:32:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Vrhnika slaščičarna Berzno ali pa Pekarna Vrhnika
|
|
|
|
RE: torte po naročilu v Logatcu ali Vrhniki 17.3.2006 21:00:14
|
|
|
|
SašaR
|
V Logatcu v slaščičarni jih tudi imajo (ime kljukec?? ).Povprašaj!
|
|
RE: torte po naročilu v Logatcu ali Vrhniki 19.3.2006 17:03:01
|
|
|
|
copka
|
ja, v Logatcu imajo dobre torte pri Kljukcu, samo ne vem, kako jih okrasijo. Na Vrhniki pa slasticarna Berzo- sem enkrat videla njihov album in so bile zelo lepe torte, kako pa je v praksi pa ne vem, samo so pa zelo prijazni. Nisem ti kaj dosti pomagala. Sem pa ravno prejsnjo nedeljo jedela super torto pri bratrancu, samo so jo dali delat v Litiji- pa ne vem imena, in je bila super socna, pa ceprav cokoladna, bila pa je v obliki formule( za malega). Res odlicna. Samo verjetno, ti rabis prav iz teh krajev. Srecno!
|
|
|
|
RE: torte po naročilu v Logatcu ali Vrhniki 20.3.2006 9:46:24
|
|
|
|
borovnička
|
Jessy, v Kljukcu so zelo dobre torte, ampak imajo tudi zelooo dobro ceno. To vem zato, ker sem naročala torto za očeta za abrahama in sem klicarila okoli. Berzo na Vrhniki ima odličen sladoled, ampak torte pa niso dobre, vsaj za moj okus, čeprav delajo res zelo lepe. Niso mi pa dobre zato, ker niso nič kaj sočne in zelo me moti, ker ne uporabljajo prave smetane ampak imajo njihove mase za polnilo nek putrast okus. Jaz sem jo naročila v majhni pekarnici v Borovnici (če se pelješ proti Peklu je na ovinku, na desni strani, ne moreš zgrešit). Torta me je prišla 4.000 tolarjev. Gospa je naredila zelo lepo in je bila ena najboljših tort kar sem jih kdaj jedla. Naročila sem pa pol sadno, pol čokoladno. Zelo dobra in zelo sočna. Za sestro pa sem jo naročila na Rudniku v Ljubljani, v slaščičarni Drejči. http://www.freetime-slovenija.tv/01/pekarstvo/drejci/drejci.htm Tam pa delajo najbolj čudovite torte, kar sem jih kdaj videla. Naredijo pa čisto vse. So pa malo dražje. Upam, da sem vsaj malo pomagala. Pozdravček
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?