|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torte
21.3.2011 21:27:14   
livia
Moje torte so sicer dobre, a ne lepe.
Letos bom za tamalo delala čokoladno torto z jagodami, pa bi rada gor narisala hello kitty. S čim naj to naredim? Kje kupim?
Ideje in predloge, prosim.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: torte
21.3.2011 21:59:22   
kajajaka
Jaz na tvojem mestu ne bo komplicirala s slikico ali obliko. Torto bi prelila s čokolado in nanjo postavila figurice Hello Kitty - različno velike (iz kinder jajčkov, pa tiste malo večje, ki se jih z bonbončki kupi,...) Tako bo torta sigurno lepa. user posted image  in otroci navdušeni user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2011 7:28:08   
TRIŠ
Torto oblečeš v belo ticino maso,po netu poiščeš kitty slikico jo izrežeš,potem daš na torto in s čokolado obrobiš .Ko daš papir stran je narejena ,potem pa se še malo dorišeš.Ni kot slaščičarska ampak otroci so bili navdušeniuser posted image
Evo še slikico

user posted image

Pa ticino maso lahko narediš tudi sama

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 22.3.2011 7:39:25 >

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2011 11:51:59   
livia
Kako naj torto oblečem v to maso, da bo zgledalo lepo kot na vaših slikicah? Kakšen okus pa ima ta ticina masa? Je za kaj?

Kako oz s čim jo lahko obarvam?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2011 13:29:17   
TRIŠ
To maso razvaljaš in potem položiš na torto,ni težko.Okus pa je sladekuser posted image ,ker jaz delam po receptu z mletim sladkorjem in glicerinom,tako da je vse sladkouser posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2011 13:36:15   
pety78
Še lažje bo, če kupiš v Mullerju MARSHMALLOW bonbone (bele penice), jih daš v mikrovalovno in stopiš z žlico vode, dodaš sladkor v prahu in gneteš, dokler ne dobiš enega takega fajnega testa za razvaljat. user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2011 18:50:14   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Še lažje bo, če kupiš v Mullerju MARSHMALLOW bonbone (bele penice), jih daš v mikrovalovno in stopiš z žlico vode, dodaš sladkor v prahu in gneteš, dokler ne dobiš enega takega fajnega testa za razvaljat. user posted image

Vav super spet nekaj novega,koliko pa tega rabimouser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2011 19:10:01   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Letos bom za tamalo delala čokoladno torto z jagodami, pa bi rada gor narisala hello kitty. S čim naj to naredim? Kje kupim?
Hvala.

Najbolj enostavno....jaz pri Žitu Vrhnika naročim slikico in jo samo postaviš na okrašeno torto in to je to.... pri nas so vedno navdušeni, pa še jaz sem presrečna, ker nimam ravno hude umetniške žilice user posted image

Meni osebno je tičino masa user posted image in tudi ostali jo vedno dol dajejo iz kosov torte...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2011 19:19:03   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

To maso razvaljaš in potem položiš na torto,ni težko.Okus pa je sladekuser posted image ,ker jaz delam po receptu z mletim sladkorjem in glicerinom,tako da je vse sladkouser posted image

Pod tičino pa seveda masleno kremo, ali čokoladni preliv, sicer se ti bo tičina topila.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2011 7:39:47   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Hvala.

Najbolj enostavno....jaz pri Žitu Vrhnika naročim slikico in jo samo postaviš na okrašeno torto in to je to.... pri nas so vedno navdušeni, pa še jaz sem presrečna, ker nimam ravno hude umetniške žilice user posted image

Meni osebno je tičino masa user posted image in tudi ostali jo vedno dol dajejo iz kosov torte...

Alfabeta tudi mi smo šli letos v to varjanto in mi je super.Hči je hotela Hanno Montano,sine pa konja lipicanca,mama pa v šolo za slaščičarkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa nam je Vrhnika pomagala.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2011 19:14:43   
livia
Imata kakšen kontakt za tole iz Vrhnike. A to pride kot neka plast, s sliko, ki jo daš na torto?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.3.2011 19:31:45   
Alfabeta

Imata kakšen kontakt za tole iz Vrhnike. A to pride kot neka plast, s sliko, ki jo daš na torto?

Predvidevam da veš kaj je hostija. V bistvu pride kot hostija, gor je naslikano kar želiš, potem pa to samo na smetano postaviš in se malo prepoji in še okrasiš po robovih in to je to....tukaj pokliči in se vse zmeniš http://www.zito.si/index.php?id=68

Simpl da bolj je že težko!

Drugače sem pa sedaj na enem drugem forumu prebrala, da vzameš sliko, greš v Leclerc, na oddelek Kruha, daš sliko trgovki in imaš izdelano v 10 minutah. Upam, da ta info še drži

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 23.3.2011 19:35:59 >

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?