|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torta ali piškotki brez jajc
10.4.2009 20:40:30   
J.L.
rada bi spekla okusno tortico za mojo še ne 1leto staro user posted image .  seveda ne sme vsebovati jajc. pa da je po sstavi primerna za 12mesečnico. če ima katera kakšen recept, se priporočam. sem pa nekaj malega izbrskala že na netu, vendar ni tapravo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: torta ali piškotki brez jajc
10.4.2009 21:18:12   
Pi-kica 1
Jaz mojemu alergiku spečem takole:

Biskvit brez jajc in mleka:

300 g bele moke
1 zavitek pecilnega praška
190 g rjavega sladkorja
1 zavitek vanilijevega sladkorja
2 jabolki
2 žlici ruma
7 žlic olja
malo naribane limonine lupine

1) V posodi suho zmešamo vso moko in zavitek pecilnega praška.

2) Posebej naribamo obe jabolki, da dobimo jabolčno kašo (drobno ribanje) in kot postranski produkt jabolčni sok (cca. 160 g kaše in 5 - 7 žlic soka).

3) Nato v drugi posodi zmešamo skupaj rjavi sladkor, vanilijev sladkor, naribano limonino lupino, jabolčno kašo s sokom ter dodamo 7 žlic olja in 2 žlici ruma. Malce počakamo, da se sladkor stopi, potem pa k zmesi dodamo moko s pecilnim praškom.

4) Zmešamo z mešalnikom, da zmes postane enakomerna (brez grudic). Vlijemo v pekač, ki smo ga prej namastili in posuli z drobtinami (ali obložili s peki papirjem).

5) Biskvit pečemo v prej ogreti pečici na 180 stopinj.

Biskvit namažeš s poljubno kremo (npr iz pudinga in smetane, ali nadevaš s sadjem ali namažeš z marmelado...
okrasiš in dober tek

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2009 21:23:56   
J.L.
koliko časa pa se peče?

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2009 21:33:28   
Pi-kica 1
Jaz prebodem biskvit z nožem in če je nož čist, smatram, da je biskvit pečen. Peče pa se kake tričetrt ure, se mi zdi.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2009 21:55:37   
J.L.
bo treba sprobat:) hvala.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2009 21:58:51   
sanelaa
Sam verjetno brez ruma.......user posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?