|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torta
2.6.2009 14:30:11   
gita10
Mojega sina je prijelo, da bi mu letos jaz spekla torto za rojstni dan( po moje je to ideja mojega brata ali pa moža, da se zabavata) . Torej nimam niti malo ideje kako se torta pripravlja ampak poskusila jih bom presenetiti torej svetujte mi katero torto je najlažje narediti . Za vsak slučaj pa prosim telefonsko številko od nekoga v bljižini Celja, ki dela "domače " torte se pravi, da se vidi, da ni kupljena v slaščičarni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: torta
2.6.2009 14:33:19   
blaža
nardiš torto nutella, ki jo ima dosti ljudi oz otrok rado. je samo biskvit za spečt, ko se da notri Nutella, namesto kakava in pol prerežeš 2x pa namažeš z kremo, ki pa je smetana in Nutella. Ni prav dosti za falit, edino, če zažgeš biskvit .user posted image

Recept maš na Kulinarični sloveniji.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2009 14:58:09   
Ekaz
Hitra, poceni in osvežilna torta: kupim okrogel biskvit za torto (v embalaži je le en biskvit, ki je ob robu nekoliko privzdignjen), ga navlažim z mešanico mleka in ruma.

Kupim prah za izdelavo panakote in naredim po receptu.

Polijem po biskvitu (se lepo strdi).

Naložim na pol narezane jagode po celi površini (lahko tudi borovnice, maline ali drugo sadje).

Prelijem s prozorno želatino, ki jo naredim po receptu na vrečki (kupim tisto v prahu)

Dam v hladilnik. Vsaj za dve uri, najbolje čez noč.

Cene:

Biskvit: 1 EUR (Lidl)
Prah za panakoto: 1,5 EUR
Jagode: 3 EUR

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2009 15:22:55   
Tanik
saher torta. spečeš biskvit, prerežeš, namažeš z marmelado in obliješ s čokolado. tudi enostavno, uspe v prvo.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2009 15:46:31   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Ekaz

Hitra, poceni in osvežilna torta: kupim okrogel biskvit za torto (v embalaži je le en biskvit, ki je ob robu nekoliko privzdignjen), ga navlažim z mešanico mleka in ruma.

Kupim prah za izdelavo panakote in naredim po receptu.

Polijem po biskvitu (se lepo strdi).

Naložim na pol narezane jagode po celi površini (lahko tudi borovnice, maline ali drugo sadje).

Prelijem s prozorno želatino, ki jo naredim po receptu na vrečki (kupim tisto v prahu)

Dam v hladilnik. Vsaj za dve uri, najbolje čez noč.

Cene:

Biskvit: 1 EUR (Lidl)
Prah za panakoto: 1,5 EUR
Jagode: 3 EUR

Ja to je res dobra varjanta za tiste, ki ne pečejo dosti in jim to ne gre preveč od rok.

Namesto pankote, lahko kupiš tudi vaniljevo kremo od Dr oettkerja, je narisan kos torte na vrečki in pakirano kot puding. je preverjeno ful dobra krema in lahko s katerimkoli sadjem kombiniraš, lahko tudi z čokolado.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2009 17:10:53   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

nardiš torto nutella, ki jo ima dosti ljudi oz otrok rado. je samo biskvit za spečt, ko se da notri Nutella, namesto kakava in pol prerežeš 2x pa namažeš z kremo, ki pa je smetana in Nutella. Ni prav dosti za falit, edino, če zažgeš biskvit .user posted image

Recept maš na Kulinarični sloveniji.

simpl, pa še na hitrco. si pa zasluži petico. user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2009 17:49:53   
gita10
hvala - bom kar obe varijanti probala - ena mora ratat, če ne mi še vedno ostane, da grem po torto v kakšno slaščičarno. A to pripravljate en dan prej ali isti dan, ko se torta razreže .

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2009 17:54:59   
valerija77
Višnjeva je super pa še čist lahk za nardit. če rabiš recept mi javi, lahk pa ti tud dam številko.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2009 18:00:11   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

hvala - bom kar obe varijanti probala - ena mora ratat, če ne mi še vedno ostane, da grem po torto v kakšno slaščičarno. A to pripravljate en dan prej ali isti dan, ko se torta razreže .

jest nutello ponavadi dan prej... so mi nasplošno torte boljše prej narejene, bolj sočne pridejo. poleg tega maš vedno lahko 'backup' plan če gre kej narobe (isti dan je težko pečt novo torto/iskat slaščičarno).

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2009 20:06:27   
Anonimen
Prvic sem spekla torto za sinov 1rd.Pa sploh ni kaj komplicirano.

Biskvit ponavadi specem po tem receptu
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Biskvit_za_torto,_ki_nikoli_ne_pade_dol-5814.html

Tukaj pa je recept za nutella torto.
http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Torta_Nutella-3603.html

Sama imam veliko raje nadev: sladka smetana+sadje+jogurt+zelatina fix.

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?