|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torba nivea
20.8.2007 14:06:13   
prymorka
mene zanima če je v torbi od nivee za začetek vse kar potrebujemo?
kaj sploh pride notr?
kaj morm imet doma od mazil... ko pridem iz porodnišnice?
a ti to povejo v MŠ? da ne pišete zdaj ve tukaj, kr grem 03.09. v materinsko... ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: torba nivea
20.8.2007 14:07:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: prymorka

mene zanima če je v torbi od nivee za začetek vse kar potrebujemo?
kaj sploh pride notr?
kaj morm imet doma od mazil... ko pridem iz porodnišnice?
a ti to povejo v MŠ? da ne pišete zdaj ve tukaj, kr grem 03.09. v materinsko... ;)

meni iz torbe nivea razen podlage za previjanje ni prišlo v poštev nič (vsaj v začetku ne)

(odgovor članu prymorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 17:11:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: prymorka

a ti to povejo v MŠ?

Nam v MŠ o tem niso nič govorili. user posted image  Pa sem si rekla, da bom počakala, da rodim, da pride patronažna, da mi bo ona vse povedala. Ampak tudi to ni šlo. Sem kar lepo vse nakupila. Kaj rabim za štart pa so mi svetovale mamice tu na RR.

(odgovor članu prymorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2007 8:10:56   
prymorka
a res? a imaš mogoče seznam??
da ne bi kupovala preveč ali kaj premalo,... tko uno osnovno za začetek me zanima kaj rabim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 10:17:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu prymorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2007 11:03:37   
Anonimen
Saj ti je že NalinRR odgovorila.user posted image

Jaz sem namesto lanolina za bradavice kupila Avent-ovo kremico.
Hladilno mazilo, 70% alkohol, fiziološko raztopino in mandljevo olje iz lekarne.
Od kozmetike Bubchen pa: kopel, olje za po kopeli, kremico za ritko in obraz.
Aja, pa otroški puder.

Mogoče sem malce pretitavala, ampak nisem se mogla upreti. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2007 11:18:47   
skuštrana
Jaz lanolina nisem imela, ga nisem niti potrebovala. Za tamalo pa sem imela trdo milo, fiziološko raztopino, mandljevo olje, ribodermin kremo ter praško pasto. Aja, pa kremo za rito iz lekarne. Te stvari uporabljam še danes, dodala sem še šampon za lase in konec. Aja, pa kreme za rito ne uporabljamo več, ker nimamo več plenic user posted image
Jaz sem večino teh šamponov, krem in reklamnih vzorcev vrgla stran ali pa porabila zase. Se mi zdi, da je otroška koža prenežna za vso to kemijouser posted image

Nivea torba pa meni osebno sploh ni praktična, no, jaz imam star model, morda je ta novi boljši...

Tianna, kolikor jaz vem, se uporaba otroškega pudra ne priporoča ravno. Meni sta tako rekli patronažna in pediatrinja. Saj sta mi razložili zakaj, ampak se točno ne spomnim...

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 21.8.2007 11:19:05 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2007 11:34:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Tianna, kolikor jaz vem, se uporaba otroškega pudra ne priporoča ravno. Meni sta tako rekli patronažna in pediatrinja. Saj sta mi razložili zakaj, ampak se točno ne spomnim...

Kaj pa uporabljaš namesto njega??
No, kupila sem ga, pa kar bo bo. user posted image

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
21.8.2007 11:50:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2007 20:43:11   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Kaj pa uporabljaš namesto njega??
No, kupila sem ga, pa kar bo bo.

Če je imela rdečo rit sem dala gor praško pasto in je bilo ok. Drugače pa samo kremo za rito - iz lekarne. Aja, no, če ga pa že uporabljate pa nikoli skupaj s kremo ali oljem, ker se bodo naredile grudice in to ni fajn za kožo. Torej na rito samo puder in nič drugega.

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 21.8.2007 20:45:55 >

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.8.2007 12:00:25   
marita
torba od nivee mi je kasneje prišla zelo prav,za novorojenčka je pa ne rabiš. Meni je zelo prav prišla na sprehodu, sam tiste kremce sem kuj porabla, pol sem pa torbo po svoje napolnila. Vedno sem imela s sabo 3 tetra plenice, 4 pamperske, robčke za rito brisat, kremo za rito, kasneje kaj za preoblečt, slinček, frutek, če sva jedli na terenu, dude, ropotuljice...svašta no.

Marita

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.8.2007 8:41:47   
prymorka
ja ja, to vem, da je torba zelo praktična za uporabo kasneje, ker večino mamic vidim s temi nahrbtniki ;))
je kar zelo zaželjena pri mamicah, vsaj tko zgleda... kolko so pa stvari not uporabne, ste mi pa ve povedale ;))

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.8.2007 12:16:49   
sasa79
KER BOM TUDI JAZ ŠLA KMALU KUPITI TE STVARI, ME ZANIMA KAJ STA TO PAŠKA PASTA IN RIBODERMIN? ZANIMA ME TUDI KAJ NAJ KUPIM ZA KRČE ZA

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.8.2007 12:19:25   
sasa79
DOJENČKA.

(odgovor članu sasa79)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.8.2007 12:57:34   
lea23
jaz sem dobila dva nahrbtnika od nivee po telegramu. zdaj nevem če so še na voljouser posted image
no in moram rečt da mi ful ful ful prav pride. enega sem prodala naprej.
sicer sem pa zraven vozičke kupila torbo od quinnya za pripet na ročaj vozička. no tisto torbo imam vedno na ročaju, v njen hranim stekleničko, rezervno dudo, tetra plenico, robčke, mojo denarnico in mobitel. če grem na krajši sprehod uporabljam samo to torbo.
za na daljše sprehode, in kakšne nakupovalne centre, in obiske, pa vedno vzamem sabo še nahrbtnik od nivee in v njem obvezno še en kompletek za preoblečt, pa kakšne dve ali tri pleničke, pa previjalna podloga, pa nujno tudi kakšna dodatna igračka.
pa ko je otroček malo večji ( kakšne pol leta ) moraš imet sabo tudi kakšno kašico za malico...

uglavnm jst imam pač v tisti torbi za na ročaj tiste nujne reči, pa svoje stvari ( mobitel, deodorant, denarnica, lip gloss) da mi je takoj pri roki, nahrbtnik pa pač poleg torbe vzamem sabo ko grem za dalj časa ( beri 2 uri in več ) 

(odgovor članu sasa79)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.8.2007 13:07:34   
lea23
jst če je nebi dobila za darilo, bi jo pač sama kupila.
ampak ne v baby centru kjer je bivših 8.500sit, ampak v toysrusu kjer je 20€!
nevem mogoče bi tudi počakala da bi se dojenček že rodil, ker večina te itak vpraša kaj naj prinese za darilo.. jst sem naprimer vsem rekla da naj mi prinesejo darilni bon in bomo potem sami videli kaj sploh še potrebujemo.. plenice pa itak še nisem vedela katere bomo uporabljali.. no in potem sem dobila kar nekaj bonov od baby centra in ariela ki jih še zdj nisem porabila ker ubistvu vse kar potrebujemo imamo doma..
uglavnem jst bi na tvojem mestu pač vsem bodočim obiskom ( pač dobrim prijateljem in sorodnikom ), ko te vprašajo, vljudno rekla da ker vse kar potrebujemo že imamo, in ne vemo kaj sploh še potrebujemo, pač darilni bon.. in si potem za darilni bon kupiš ta nahrbtnik.
če imaš namen it v toysrusa se pa ful splača tam kupit! kot sem že napisala stanejo 20€!
jst grem v toysrusa s prijateljico vsake dva meseca ( ubistvu samo učke past ), pa že pol leta gledam te niveine nahrbtnike že ves čas znižane! 

(odgovor članu lea23)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?