|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   točna napoved
17.1.2009 23:53:36   
Anonimen
Pozdravljene me zanima nekaj glede spola.
In sicer koliko točno so vam na morfologiji napovedali spol otroka.
Ali se je kateri zgodilo da so ji napovedali punčko rodila pa je fantka in obratno.
Hvala vsem za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: točna napoved
18.1.2009 0:10:09   
ksenjicka
seveda se je že zgodilo in ne samo 1 krat

zakaj pa je tako pomembno vedeti že vnaprej spol otroke, tega ne bom nikoli razumela

a ni nekaj najlepšega , ki ti šele po porodu povejo za spol otročka

meni je to najlepše - ko nekaj najčudovitejšega na svetu, ki te najbolj potrebuje nežno stisneš k sebi in zaslišiš glas pa ali je fante ali punčka

to je moje mnenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2009 0:13:18   
Pandica
Meni je G pravilno napovedala spol že na NS v 13t user posted image in sicer, da bo user posted image in res jo zdaj imamo user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu ksenjicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2009 0:50:30   
Anonimen
saj ni to najbolj pomembno ampak me pač firbec mantra ker sem dobila dve različni napovedi in to v istem tednu ampak eno je bil UZ pri moji G drugi pa na morfologiji.
Men je pač najbolj pomembno da je bebica zdrava in da je vse ok
Ampak kot sem že prej napisala me pač firbec matra

(odgovor članu Pandica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2009 1:40:25   
ksenjicka
hm lahko ugane ali pa tudi ne - razen če greš še enkrat pa da še enkrat preveri - ne vem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2009 9:25:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali se je kateri zgodilo da so ji napovedali punčko rodila pa je fantka in obratno.
Hvala vsem za odgovore.

A je to res tako pomembno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.1.2009 10:05:12   
benika
Zakaj je potrebno za tako banalno vprašanje biti anonimen in odgovarjat kot anonimen? user posted image

In ja, je kr pametno vprašanje. Predstavljajte si, da vam na UZ rečejo, da bo punčka, kupite roza oblekice, potem pa imate fantka? Jaz bi se prepričala še na 3. UZ.

< Sporočilo je popravil benika -- 18.1.2009 10:06:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.1.2009 10:33:56   
Anonimen
Hvala Benika ravno zato sprašujem ker imama v planu počasi nakupovat otroško opremo in me pač zanima če je možnost da se tudi na morfologiji lahko zmotijo.
No naj povem da so znanki napovedali punčko in so vse v dekliških barvah kupovali še sobico so v roza prepleskali potem ko pa je rodila je bil pa fantek.

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2009 11:03:12   
zmajaz
Poznam par primerov, ko so se jim na morfologiji zmotili - bodoči očka, je že vse častil, ker naj bi dobil sina, potem se je pa rodila punčka. user posted image  Je pa tudi odvisno, kako dobro se sploh vidi. Meni je recimo v 1. nosečnosti G lepo povedal, da se zelo slabo vidi - da je verjetno punčka, ne more pa nič 100 % rečti, ker se ne vidi dobro. Pri 28. tednih mi je nato potrdil, da je punčka, pri 32. se pa itak spet ni nič videlo. Pa nisem upala nič roza kupovat - vse belo, rumeno, zeleno. Mislim, da sem imela od vsega skupaj samo 2 roza majčki. Bila je pa na koncu res punčka.

Zdaj v 2. nosečnosti mi je pa na morfologiji rekel, da se super vidi in da sploh ni debate - da je definitvno fantek. Če je res, bomo pa še videli. user posted image  Mi je pa drugače čisto vseeno, kaj bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2009 11:06:07   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: benika
Zakaj je potrebno za tako banalno vprašanje biti anonimen in odgovarjat kot anonimen? user posted image

Po mojem zato, ker na tem forumu ene čist znorijo, če kdo sprašuje kaj glede spola - da, kaj je pa to sploh važno, češ kako se lahko kdo s spolom obremenjuje - naj raje pomisli na tiste, ki sploh zanosit ne morjo itd. itd.  Meni recimo je čisto vseeno, katerega spola bo otroček, sem pa vseeno vprašala, ker si mislim, zakaj pa ne, če je možnost izvedeti - da si malo pripravljen na to, kaj bo.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2009 11:56:23   
petra81
Joj, pa kolk ste ene popadljive, kot stekli psi! Pa sej vam ni treba odgovarjat, če se vam zdi nesmiselno vprašanje! Še vedno je to forum in neka privatna debata!!

Manj stresa punce

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2009 12:18:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

In ja, je kr pametno vprašanje. Predstavljajte si, da vam na UZ rečejo, da bo punčka, kupite roza oblekice, potem pa imate fantka? Jaz bi se prepričala še na 3. UZ.

U, kej hujšga? user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.1.2009 12:37:29   
FLASK_A
Lahko se zmotijo, seveda. Glede kupovanja- začetne stvari lahko brez problema kupiš v nevtralnih barvah (rumena, zelena, bela, modra). Če bo punčka, se bo še prekmalu preveč roza stvari nabralo. In obratno.

Lepo nosečnost še naprejuser posted image Pa upam, da ti pravilno napovejo kaj bo. Vseeno pa mal z rezervo jemlji te napovedi user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.1.2009 13:42:47   
benika
Še vedno je to forum in neka privatna debata!!

Aa, na javnem forumu so debate javne!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.1.2009 21:07:12   
katra55
Meni je prav napovedala spol.
Jaz sem vseeno kupovala oblekice primerne za oba spola.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.1.2009 21:22:25   
polonca78
meni se zdi pa prav zabavno že med nosečnostjo vedeti katerega spola bo otročiček. na nuhalni nisem ne v prvo, ne v drugo vprašala, ker se mi zdi napoved premalo zanesljiva, na morfologiji pa vprašam. v prvo je zadela in mamo fantolina, jutri imam pa v drugo morfologijo in bova prav tako vprašala za spol. tako da sva sobo že med nosečnostjo opremila za pobalina in glede na to kaj bo jutri rekla, bova tudi drugo sobo opremila. se mi ne zdi nobena katastrofa, če bo soba roza (in definitivno bo, če bo napovedana punčka) in dobimo fantka. jo bomo že sčasoma spremenili v bolj fantovsko sobo. nikakor in nikoli pa ne bom kupovala rumene, zelene in ostalih nevtralnih barv, ker so mi nagravžne.

skratka meni in trem mojim kolegicam, ki imamo praktično istočasno otroke, so pravilno napovedali spol na morfologiji.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.1.2009 21:50:18   
Jelcy
Meni je G na nuhalni v 11. tednu rekel, da se se ne vidi...kasneje na morfologiji mi je povdal, da imamo fantka in na vseh nadaljnih UZ...in res je bil. Smo pa sli na samoplacniski 3D UZ in tam je blo tako lepo videt lulcek in jajcka, da bi bilo nemogoce da bi bila puncka.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.1.2009 23:34:18   
tasa_m
meni so na NS v 12 tednu napovedali user posted image , prav tako na MF in pol še dobra 2 mesca po MF na UZ še enkrat user posted image ker se baje lepo videlo. Tak da upam,da se ni zmotla, ker imamo kiklice že doma user posted image .
G. trdi da se ni, da je še vedno punčka, tak da bomo počakali še 2 mesca pa zagotovo vedeli..
(to pa je tak,če so v žlahti same user posted image in ni potrebno ničesar kupovat za novega člana, ker vse dobiš user posted image ).

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.1.2009 6:56:07   
lino
Pozdravljene.

V prvi nosečnosti tudi sama nisem spraševala po spolu, ker sem želela biti presenečena (kot je že ena napisala), ko pa so mi položili malo bitjece na mene in mi povedali, da je fantek, mi je pa bilo vseeno...vse ostalo je veliko bolj čarobno, kot pa samo spol...!!!!

V drugo, torej sedaj,pa bom vprašala, ker se mi zdi fajn vedeti, če že glih možnost obstaja...imam kar nekaj prijateljic, ki imajo male otroke in mi ponujajo cotke in bom tako lahko izbirala in si sposodila tiste cotke, ki jih bom potrebovala, da ne bom imela na koncu par škatelj in ne bom vedela kam z njimi...

l.p.,

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.1.2009 7:03:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala vsem za odgovore.

jaz sem za spol vedela že nekaj časa pred morfologijo (cca 15T), je pa bil na morfologiji le potrjen...rok pa imam marca, tako da bomo videli..je pa user posted image , kar potrjuje že kar nekaj erotičnih fotografij! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.1.2009 8:34:40   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka

a ni nekaj najlepšega , ki ti šele po porodu povejo za spol otročka

Ne.

(odgovor članu ksenjicka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.1.2009 9:04:24   
poka1
Pri meni so se zmotili...so nam napovedali punčko in smo jo že klicali po imenu...rodila pa sem fantka.Parkrat se je zgodilo, da so ga nonoti in strici poklicali Ulauser posted image user posted image  Na srečo pa sem kupovala same nevtralne barve..sej roza mi pa tako ni všeč.

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.1.2009 9:16:54   
Najaa
Naši user posted image  pa nikoli nočejo pokazat, kaj imajo med nogicami. user posted image  Tako da če se prvič ne vidi, ne sprašujem naprej. Ker mi je vseeno. Cotke imam za oba spola, ker sem jih ogromno dobila.

(odgovor članu poka1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.1.2009 9:48:56   
lilka
Se zmotijo, se zmotijo, sem že za veliko primerov slišlala, pri moji zobozdravnici so se nazadnje zmotili....

Jaz prvič nisem vprašala mi niti na misel ni prišlo, zdej me mogoče kdaj mičkino zamikauser posted image , samo tudi ne bom, mi ni slajšega presenečenja kot tisti trenutek ko rodiš in vidiš kaj je.

Meni cotke niso razlog da bi mogla za spol vedet, ker tiste čisto mičkine imam itak nevtralnih barv, sej tudi prvič nisem vedela kaj bo, potem jih bomo pa že kupili in dobili, sej se ne mudi. Tako je pač moje mnenje, bi me pa kap, če bi se mi zmotiliuser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.1.2009 18:46:55   
harley
Men se je pa na začetku nosečnosti v sanjah ponavljala punčka  user posted image pol na nuhalni mi je namignila, da bo verjetno punčka zdaj pa čakam UZ februarja, da mi povejo še enkrat kaj se jim zdi. Če bo fantek, bom presrečna. Če bo punčka, bom tudi presrečna. Sam mal že težko čakam :)

(MIMOGREDE: Ne razumem žensk, ki napadajo odločitve drugih. Če kateri ne paše vedeti spola, pač zanj ne bo vprašala. In obratno. Saj če sem jaz prav razumela, ta forum ni namenjen samo strogo resnim težavam in problemom. Al kaj?)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?