|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: točna napoved
29.1.2009 11:23:47   
tralala
Pri meni je ginekolog oba krat "uganil" spol. Še javim kako bo v tretje...

(odgovor članu harley)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.1.2009 12:09:32   
Lidy
V 1 user posted image  smo dobili to kar so napovedali user posted image , v 2 je na NS bilo rečeno da je user posted image  ampak bomo še počakali.

Oba z možem sva hotela vedeti kakšnega spola je user posted image  , ker se nama zdi, da se z OSEBO, ki raste v meni in z bodočim članom družine že pred njegovim prihodom navežeš, veliko bolje če o njemu/njej razmišljaš dejansko kot o osebi.

Na koncu je najlpše, ko ti po porodu daju majceno bitje, pa če veš že prej kaj bo ali je "presenečenje", čustevom se ne moreš upreti.

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.1.2009 12:41:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjicka

seveda se je že zgodilo in ne samo 1 krat

zakaj pa je tako pomembno vedeti že vnaprej spol otroke, tega ne bom nikoli razumela

a ni nekaj najlepšega , ki ti šele po porodu povejo za spol otročka

meni je to najlepše - ko nekaj najčudovitejšega na svetu, ki te najbolj potrebuje nežno stisneš k sebi in zaslišiš glas pa ali je fante ali punčka

to je moje mnenje

se popolnoma strinjam.  Mene skoz drugi sprašujejo a si kej prašala kaj bo pa odgovorim da ne in pol kr vidiš tiste skisane obraze ker kao kak da noč vedet. Pa zame to ni je lepše če zveš po porodu.

pa meni je glavno da je zdravo pa če je punčka al fant.

(odgovor članu ksenjicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
29.1.2009 12:51:43   
Anonimen
pa nisem mislila s tem nič napadat druge k želite vedet kakega spola je to je vaša odločitev, moja je ta da ne želim vaša da želite in to čist spoštujem, da ne boste mislile da sem vas hotla kej napast ker sem v prvem postu kopirala ksenjicko.  sam pozabla sem delno brisat njeno besedilo.

pa lepo in srečno user posted image  še naprej vam želim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
29.1.2009 13:38:13   
poli*
Vsak ima svoje argumente za in proti. Meni osebno ni nič bolj "prav", če vprašaš za spol ali če ne vprašaš. Midva nisva vprašala... po teh kitajskih koledarjih sem izračunala, da bo fant, zato sem avtomatsko mislila, da nosim fantka- dobili smo prelepo punčko!user posted image
Nikoli nisva mela nekih želj, kaj bi raje imela...
Vsaka vaša odločitev bo prava user posted image .

Aja, moja znanka je 2x rodila in obakrat ji je g. rekel, da bo user posted image . Imajo pa 2 navihani user posted image .
Tko da toliko o zanesljivosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.1.2009 13:43:29   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Poznam par primerov, ko so se jim na morfologiji zmotili - bodoči očka, je že vse častil, ker naj bi dobil sina, potem se je pa rodila punčka. user posted image   

Zmajaz- to ne leti nate osebno, ampak na vse tiste moške, ki so zame tako "prazni" in "brezvezni". Kt da je fant kaj bolj vreden od deklice.
Sem tudi že slišala, ko so rekli: Samo da je fant, pa tudi če je bolan.
Vem, da me boste napadle, ampak se ne morem zadržat. Želim si, da taki ljudje nikoli ne bi imeli otroka, ker ga očitno niso vredni!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.1.2009 14:25:25   
tosja
Seveda se zgodi, da punčka dobi lulčka in da lulček odpade... user posted image  user posted image  user posted image

Pri nas je user posted image na vsakem UZ veselo kazal pištolco user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 14:57:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
29.1.2009 19:18:11   
poli*
Metulj... meni je 5 dni pred porodom rekla, da ima otrok 2800g.... čez 5 dni pa je imela čudežnih 3310g user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?