Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Od presenečenja nad njenim vprašanjem sem obstala kot vkopana - halo kaj si pa misli? Da bo fant odšel z njima na dopust mene pa pustil samo (mogoče še ne bom takrat rodila ali pa bova imela pravkar rojenega otroka). Fant ji je seveda takoj odgovoril, da niti slučajno ne gre nikamor, saj mora biti z mano. Njana izjava me je tako prizadela, da še danes enostavno ne pridem k sebi. Drugače sva z bodočo taščo imeli dober odnos, od te izajave pa sploh ne vem več kaj naj pričakujem od nje. Kaj se vam zdi? Preveč kompliciram ali sem upravičeno prizadeta? LP 

upravičeno prizadeta! mislm halooo!!! js sem bla prizadeta k je moj brat planiral in bil takrat na morju ko sem js 14.7. rodila tiso! grrrr! folk pa je brez pameti! 

Prav tako bi preživela prve dneve samo z mojim lubijem ob sebi...ampak da bi pa njemu rekla da gre z njim. Enostavno si ne morem predstavljat. Ker gre vedno tja kjer sva midve oz vsaj jaz.... 

Ko je zvedela, da bo spet babica, si je za vsak primer kar ves mesec okoli PDP rezervirala, da ja ne bo zamudila
  gre na morje,,ki ga obožuje, ampak je rekla, da ga z veslejem letos izpusti
 Si vsaj bolj pomirjena in se potem ne sekiraš brez veze. (jaz tudi to počnem)