|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Izjava bodoče tašče
5.4.2006 8:26:50   
k1
to, da greta tast in tašča na morje, se mi ne zdi nič narobe. še preveč ju boš imela na vratih user posted image ...

to, da pa bi šel tvoj zraven, to pa je zelo mimo usekano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.4.2006 9:59:10   
Anonimen
Poglej, tvoje tašče ne poznam. Poznam pa svojo. Ni žleht in ničesar, res ničesar ne naredi zlonamerno. Je pa houdre na kvadrat in njene besede vedno prehitevajo njene misli.
In povsem možno je, da bi izjavila kaj podobnega, kot je tvoja. Si čisto predstavljam.
Ampak ker jo poznam, mi to ne bi šlio čisto nič do živega. Še vesela bi bila, da bi se ona tisti čas skidala od doma (živimo v isti hiši). Če pa bi se moj odločil in šel z mamico na morje (kar je sicer nemogoče, ampak govorim teoretično), pa bi mi verjetno dalo precej za mislit.
V nasprotnem primeru pa pri enem uhu not, pri drugem pa venuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
5.4.2006 10:02:58   
Anonimen
Mogoče ste me malo narobe razumeli. Nič nimam proti, da gresta tast in tašča na dopust - če bom že potrebovala kakšno pomoč se bom sigurno obrnila na mojo mami in sigurno ne na taščo. Sigurno pa je ne bi želela videti bluzu porodne sobe. Presenečena (negativno) sem bila samo nad njenim vprašanjem. Saj ko ji je fant dal jasno vedeti, da bo takrat izključno pri meni in otroku je vtihnila. Jaz pa tako nisem mogla nič reči, saj sem obstala kot vkopana. Ne vem pa, ali je bila ta njena izjava zlonamerna ali samo nepremišljena. Pa hvala za vaša mnenja. Lep dan vsem.

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
5.4.2006 10:41:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

ali pa ji dela jezik hitreje kot pametuser posted image

A si mojo opisala? user posted image  Moja tud ne tuhta, preden zine, pa tud potem ne tuhta nič. user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
5.4.2006 11:19:32   
April
jaz sem prve tri dni po porodu ob sebi poleg sina želela samo še moža. Pa se z starši super razumem. Se spomnim, da sta moji dve sosedi imeli nonstop obiske, in to po več ur.

Moja starša sta prvi dan samo prišla na hitro pogledat vnuka, po tem sva bila pa raje sama s sinom. Jaz sem mnenja, da naj bodo prvi dnevi po porodu čas, ko se mlada družinica spoznava. Mame in tašče bodo imele še dovolj časa za druženje z vnuki.

Če je torej oče otroka ob tebi, je to vse kar rabiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.4.2006 11:12:05   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Bodoča tast in tača sta se pač odločila, da jima več pomeni dopust kot rojstvo
Mojega fanta je pred mano enostavno vprašala ali bi šel tudi on z njima na morje.

Ne delaj prehitrih zaključkov. Še nisi rodila. Ker se lahko tako veselijo rojstva vnu-čka/kinje, da prekinejo dopust in pridejo takoj. Od kje tebi, da ne boš rodila predčasno, ali zamudila kak teden?

Drugi del pa je za mene user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.4.2006 23:05:02   
kapesanta
možni sta res samo dve varianti:
- nč ne potuhta in kar blekne
- testirala je sinkota, če res ni več No.1
user posted image user posted image user posted image
POZABI IN ŠIBI NAPREJ. SEJ VSI VEMO KAKŠNE SO TAŠČE. PA KLJUB TEMU NAS VSEENO USPEJO PRIZADETI.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.4.2006 10:07:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rija

ali pa ji dela jezik hitreje kot pametuser posted image

A si mojo opisala? user posted image  Moja tud ne tuhta, preden zine, pa tud potem ne tuhta nič. user posted image

O Anonimna a imave midve isto taščo???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene kar skrbi kako bo ko bo otroček zunaj. Nič ne bo dobro zanjo, čisto nič. Take klaftra, da te mine.
Od kar sem noseča se pritožuje kako oblečena prihajam  k njej na obisk. To nedeljo me je na poti k njej poslala še v trgovino (tja kjer ona dela) in ko sem prisopihala z polnimi vrečkami skozi vrata, je doživela živčni zlom, češ kaka hodim v trgovino, pa kaj si bodo mislili ljudje, njene sodelavke ajojoooooj... Bdw oblečen sem imela spodnji del trenerke (15.000 sit), modro majčko in moder pulover-čisto ql. Ampak zanjo bi morala bit oblečena kot za v opero!
Vsakič ji zabrusim, če si misli, da je kraljica, da bi morala k njej hodit oblečena kot za na parado. Pa mi odgovarja, kako lepo se je ona nosila med nosečnostjo: čudovite obleke, pa opankice z vrtoglavo peto... Jaz jo čukasto gledam in jo sprašujem kaj je imela v glavi, da je še v 9 mesecu nosila visoke štikle, ona pa mi vsa ponosna pove, da je šla še rodit v vrtoglavh petkah, pa kako je šla pred tem še k frizerju in kako lepo se je naličila... AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Se ti čisto zrola, vam pravim. Sam je škoda besed. Čez eno uho not, čez drugo pa ven. Samo to nedeljo, se bom ob prvi pripombi vsedla v avto in odpeljala domov. Ne vem, a bom morala oblečt svojega malčka za njene obiske v zlate oblekce user posted image

Matr nekaterim šmi v glavi! Itak k ni nč noter, pa pol odmeva vsaka misel k slučajno noter zaide user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
11.4.2006 10:45:39   
Margareta
Anonimna, jaz bi tudi rekla, da ji dela jezik hitreje od pameti.

O sramežljivka, si me spomnila na prigodo z mojo taščo. Jaz sem bila že nekaj dni po PDP in sem bila res oblečena v take bolj znucane cunje. Pa mi je tudi rekla, da je čisto šokirana, kako sem oblečena in da naj se slečem, da mi bo posodila svoje cunje. Ampak meni je bilo tako smešno.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.5.2006 16:18:59   
natalia
po mojem je tudi samo preverjala reakcijo tvojega dragega, da bi ugotovila, če je še NO.1 ali je odpikala, ali pa res ne kontrolira jezika.

samo takšna kot sem jaz, smotana, ne..., če mi ne bi dalo miru bi jo še vprašala, zakaj je to rekla...

....brezveze za sekirat...sploh pa zdaj, ko te čaka najlepše obdobje.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.5.2006 16:47:48   
mika
Ma ignoriraj takšne izjave. saj jaz bi bila tudi užaljena. Glavno, da bo mož ostal s teboj.  Boš vidla, da ko boš pa rodila, bosta pridirkala na obisk, še preden boš šla iz porodne sobe.

Midva z možem, sva se odločila, da bova živela pri mojih starših dokler ne zgradiva hiše. tašča je bla v luftu, da naj greva raje živet v podnajemniško stanovanje, da vidiva če sva sploh za skupuser posted image  (po 5 letih) takrat sve imela še bolj boge dohodke in bi nama težje šlo, če bi morala plačevati najemnino. Ko sva ji to rekla, pa je odgovorila, da JAZ pač ne bom več  bila oblečena kot PRINCESKAuser posted image user posted image user posted image . Vstrelila je neumnost in ostala živa.

Za tebe bo bolje če preslišiš neumnosti, sploh sedaj ko siuser posted image .

lp, Mika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.5.2006 17:43:56   
Sita
Žal ne moremo od drugih, zlasti pa ne od sorodstva pričakovat, da bi nas imeli radi in nas popolnoma sprejeli. Ker če to pričakujemo, smo razočarani.
Kot so svetovale že mnoge pred menoj, skozi eno uho noter, skozi drugo ven. Važno je samo to, da ti mož stoji ob strani. Bodi srečna, saj ti je dokazal, kako rad te ima, ko je zavrnil materino povabilo na morje. Samo to je pomembno.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.5.2006 8:24:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sramezljivka

O Anonimna a imave midve isto taščo???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene kar skrbi kako bo ko bo otroček zunaj. Nič ne bo dobro zanjo, čisto nič. Take klaftra, da te mine.
Ne vem, a bom morala oblečt svojega malčka za njene obiske v zlate oblekce user posted image

Ha hauser posted image user posted image  Enkrat je sla moja t'mala k tasci na pocitnice.. pa sva bila sama doma in je bilo treba spakirat.. in sem ji pustil, da si lahko sama izbere obleke za s seboj.. in si jih je izbrala.. in zmetala v potovalko in sva sla.. In ze zvecer telefon.. Huhhhh.. Jojj... Groza... kaj vse smo poslusali.. da nima nobenih normalnih oblek.. pa vse neki cudno.. user posted image user posted image  Nisem vedel al naj takoj v norsnico poklicem al naj se malo pocakam..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
24.5.2006 8:53:17   
srki
Ne se sekirat in naj te te besede ne prizadenejo! Važno je, da je tvoj mož odklonil njuno povabilo in bo ostal s tabo. To, da gresta onadva na dopust ravno takrat, pa se mi ne zdi nobena tragedija. Imeli bodo še dovolj časa, da bodo z vnučkom in še sita jih boš.  Razumela bi, če bi bil zaradi tega užaljen tvoj mož, ne pa ti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.5.2006 15:17:29   
Babaloo
Ma, brez veze se je sekirat za take zadeve, glavno, da je tvoj dragi dal edino pravilno izjavo, da bo takrat zraven tebe.
Boš videla, da ne bo kakega problema, če bosta ona dva na dopustu.
Pomoč boš potrebovala kasneje, zato ne delat slona iz muhe za take zadeve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
25.5.2006 15:36:41   
severnica77
Tudi mene ne bi motilo pa če bi bilo celo sorodstvo na dopustu v času PDP user posted image .

Veš kaj? Potem, ko je tvoj dragi povedal mami, da normalno, da ne gre z njima na moreje, bi morala ti samo user posted image  pokazat!

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 25.5.2006 15:37:12 >

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 41
29.5.2006 14:24:33   
Anonimen
Hay!

Ja prav hudič tale tvoja tašča!!!Pa saj moja ni nič bolje.
Glede na to da je moj mož-poročena dve let,na žalost še brez otrok-še
vedno mamim sinek.Kaj storit????user posted image Žal jo vidim vsaki dan saj živi le par metrov stran od naju.
V najino  stanovanje,pravzaprav je to dvostanovanjska hiša kjer prebiva tudi svak z ženo(seveda hiša pisana še tasta in taščo-to me ne moti)pride nenapovedano,takrat ko je najmanj potrebno.user posted image
Vtika nos kjer jo najmanj srbi.Z svojimi nasveti vedno osvoji svoje.
Ne upam se ji ničesar reči ker je potem še večji ogenj v strehi.

(odgovor članu severnica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?