Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 30.4.2008 7:51:38
|
|
|
|
tinkatonka
|
Punce kaj imate od tega da greste čez prvomajske na morje? To me res zanima, ker se kopat na plaži itak ne moreš, lahko se kalužiš samo v kakšnem hotelskem bazenu. Ne vem no, brez zamere, ampak ne vidim poante v tem Važno je da smo skupaj, pa stran od doma. Paše se mal odklopit od vsakdanjega življenja. Mi gremo za prvomajske v Logarsko dolino na tur.kmetijo. Še katera mogoče?
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 30.4.2008 7:57:11
|
|
|
|
ženska
|
Mi gremo na slovensko obalo. Vsake dva meseca si privoščimo malce oddiha, pa je to lahko kjerkoli, samo da nismo neprestano služba-doma-služba... Mi se imamo super, samo da smo vsi trije skupaj, pa da se malce obrazi zamenjajo in da ne videvaš venomer eno in istih fac. Lepo se imejte in ne preveč delat!
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 30.4.2008 10:08:18
|
|
|
|
malika
|
mi gremo v Stupice baje, v kamp hišice. Kaj imamo od tega? otroci se bodo nanoreli, ,midva bova imela družbo kolegov in prosti čas - otročke pa na očkah, pa morski zrak,.... skratka možgane na pašo, če ne drugega. Nama to ob našem divjem tempu tako paše, da ne morem povedat
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 30.4.2008 12:45:47
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa* čez prvomajske na morje? To me res zanima, ker se kopat na plaži Morej ni samo plaža. Je okolje. Je klima. Je šumenje valov. Je "mmmm" - vonj v nosu. Lahko bi rekel, da smo gurmani za morje. Da znamo v njem uživat, ne samo se kopat - (uživat v okusih, ne samo v sitosti želodca). Tako da, morje je super tudi naprimer za novo leto.
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 30.4.2008 13:07:35
|
|
|
|
neanja duo
|
Jaz bom z otrokoma dopoldan sama doma,mož "špila" budnice v 3-h občinah.Popoldne pa bomo imeli roštiljado in uživali. lp nd
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 30.4.2008 14:41:27
|
|
|
|
arabela*
|
Mateja,imamo off road dirko z avtomobili na nitro. Bo prav zanimivo,tako da lahko pridete kaj pogledat
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 30.4.2008 22:34:51
|
|
|
|
Naja30
|
S tamalo bova doma. Na morje nama ni treba, ker ga imava doma Dragi bo pa delal, bomo pa nasl.teden nadoknadili.
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 1.5.2008 0:28:02
|
|
|
|
metuLJchy
|
midva sva doma in imava pasji hotel, najinega psa, in od taščice psa, ki je šla v toplice in njene 3 mačke...težko da greva kam za več kot 4 - 5 ur
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 5.5.2008 13:57:27
|
|
|
|
zaspančka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa* Punce kaj imate od tega da greste čez prvomajske na morje? To me res zanima, ker se kopat na plaži itak ne moreš, lahko se kalužiš samo v kakšnem hotelskem bazenu. Ne vem no, brez zamere, ampak ne vidim poante v tem Sej ni fora sam v tem, da se kopaš. jst sm že čist v nebesih, ko sam iz avta stopim pa zavoham morski zrak. Men ni lepšga kukr je morje, v vseh letnih časih.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?