Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 17:33:27
|
|
|
|
Volga
|
Kaj pa če bi ga imeli v petek? Takrat je lepše vreme napovedano.
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 17:33:30
|
|
|
|
total
|
Juter šibamo na morje,sami trije...gremo malo uživat
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 17:34:57
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Mi gremo v apartmaje v Fažano. Od čet-ned
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 17:38:52
|
|
|
|
Skratek46
|
Ah če prideš na morje k nam na obalo-ti že zdej povem da je groza če je slabo vreme:-(
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 17:42:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Plitvička jezera. Prvomajska klasika.
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 17:45:56
|
|
|
|
FORZA
|
Jas sicer ne bom fraj, bom pa pravi čas doma. tudi če bo dež si bomo naredili mal piknika Za take vremenske razmere imamo pred hišo tko en prostor, kateri je pod streho. Mokri ne bomo
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 17:54:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Kaj pa če bi ga imeli v petek? Takrat je lepše vreme napovedano. Res? Super, ker bomo malo obrnili roštilj in zapeli hepi brzdej.
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 18:02:42
|
|
|
|
pupca
|
mi gremo pa v strunjan sreda-nedelja v apartma.
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 18:09:37
|
|
|
|
PAJO
|
mi gremo jutri na morje v porec jupi
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 18:30:35
|
|
|
|
NEVA-1
|
Mi bomo meli pa kljub vsemu piknik, sej za četrtek je še kar dobr napovedano...
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 19:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Mož bo cel dan delal, jaz bom sama doma in tudi delala okoli hiše, hčerka pa je na počitnicah pri babici. Piknik bo v soboto, če bo vreme .
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 19:34:33
|
|
|
|
tehnofil
|
Mi smo pa ravno v nedeljo prišli iz Makarske. Smo imeli lep teden po obisku Međugorja. Tako, da bomo prvomajske v dežju uživali doma.
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 19:40:18
|
|
|
|
Miška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil Mi smo pa ravno v nedeljo prišli iz Makarske. Smo imeli lep teden po obisku Međugorja. Tako, da bomo prvomajske v dežju uživali doma. Mi smo bili pa lansko leto za prvomajske počitnice v Medjugorju, potem smo šli pa v Primošten pri Šibeniku. Letos oz. jutri pa gremo v Stari grad pri Zadru.
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 19:50:47
|
|
|
|
kakteja
|
Mi gremo v Mozirski gaj pogledat, majo 30 letnico in zna bit zanimivo.
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 19:56:15
|
|
|
|
viv_
|
Mi2 greva pa tradicionalno sama na en 4-dnevni izlet.
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 20:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikamor, ker moj dela.
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 20:22:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce kaj imate od tega da greste čez prvomajske na morje? To me res zanima, ker se kopat na plaži itak ne moreš, lahko se kalužiš samo v kakšnem hotelskem bazenu. Ne vem no, brez zamere, ampak ne vidim poante v tem
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 20:36:34
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Nikamor, ker moj dela. enako. sicer pa mi gre ta prvomajska gužva in hektika na jetra...in prakticiramo krajši dopust po prvem maju. letos grem 15. maja lani smo se takega časa že tudi prvič namočili v vodi, tudi naš enoletnik
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 20:36:52
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Upam, da končno v P rodit
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 22:06:47
|
|
|
|
arabela*
|
Srčekgirll V nedeljo gremo v Koper,ker ima moj lubi dirko.Pa se dogovarjamo,da bi mogoče že kak dan prej šli. Kaj imamo od morja??Meni paše že morska klima
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 22:45:17
|
|
|
|
Andra
|
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa* Punce kaj imate od tega da greste čez prvomajske na morje? To me res zanima, ker se kopat na plaži itak ne moreš, lahko se kalužiš samo v kakšnem hotelskem bazenu. Ne vem no, brez zamere, ampak ne vidim poante v tem Tudi mi gremo čez praznike na morje, v Šibenik. Komaj čakamo!!!! In kaj imamo od tega? OGROMNO!!!! Spremenimo okolje in klimo, se odpočijemo, se sprehajamo ob morju, gremo na sladoled, kavico... Cele dneve imamo za sebe, pa še kuhat ni treba, ker imamo v hotelu all inclusive. Nam se ni potrebno kalužit v hotelskem bazenu, ker je zunaj zelo lepo. Ne vem zakaj bi morali na morje samo poleti, ko je neznosno vroče, plaže polne in neskončne kolone proti morju?
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 29.4.2008 22:55:05
|
|
|
|
* Mateja *
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Srčekgirll V nedeljo gremo v Koper,ker ima moj lubi dirko.Pa se dogovarjamo,da bi mogoče že kak dan prej šli. Kaj imamo od morja??Meni paše že morska klima Kaj mate za eno dirko, ker če je kaki reli bo tudi moj silil dol? Drgač se bommo pa mi učili, ker imam izpite po praznikih. Delovno bo, si bomo pa v ta namen pol kasneje privoščili dopustek.
|
|
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 30.4.2008 4:37:07
|
|
|
|
total
|
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa* Punce kaj imate od tega da greste čez prvomajske na morje? To me res zanima, ker se kopat na plaži itak ne moreš, lahko se kalužiš samo v kakšnem hotelskem bazenu. Ne vem no, brez zamere, ampak ne vidim poante v tem Kaj mam od tega,veliko,zamenjam okolje,pustim se uživat in združino gremo na lepše ,bolje kot da sem doma...za to pa so pazniki in frej dan....
|
|
RE: Kam greste z družino za 1.Maj? 30.4.2008 6:52:24
|
|
|
|
Dashenka
|
Jutri zjutraj odrinemo na potepanje po Italiji. Letos le za 4 dni, ampak zaradi slub žal ne gre drugače.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?