Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 4:28:28
|
|
|
|
lunca14
|
Kje si Naya???????????????Oh,jaz pa bi spala,a mi Maj ne da,se je že začelo obdobje alergij,in nočnega zbujanja,kašelj in curek iz nosa,bo treba spet zdravila jemat.Pozabi na porod,vsaj na to,da bo to nekaj groznega ,ampak si misli samo o tem,da je to dogodek kjer boš spoznala svoje dete,in to je nekaj čudovitega,jaz sem ga preživela 2x,pa sem se odločila za še enga,takoj po porodu sem si rekla,da to ni moj zadnji porod,to so tako lepi trenutki,da ti jih ne znam opisat,jih moraš doživet,pa čeprav boli,saj tudi ljebezen boli,pa vseeno ljubimo.Upam,da spiš,jaz grem spat,ker pride čez kake dve ure nov člam k meni,no tako je to ko že imaš otroke in ,ko bo še bebica,potem mami spet ne bo skor nič spala ....................
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 4:29:04
|
|
|
|
lunca14
|
O,glej no glej nova stran .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 5:40:55
|
|
|
|
polma
|
Jaz tudi ne spim... se mi je zdelo, da mi bojo rebra počla, pa sramna kost . V glavo sem pa ful zaspana -dokler se ne uležem. Dans sploh vsi 3je nekaj lutamo po stanovanju. Ampak sem šla zdaj rajši iz sobe, ker ima moj ful rahel spanec. No, zaspane v naši familji sem jaz !!! Ptički že pojejo... No in tko sem pogledala ven in vidim da so okna vsrana v nulo, katastrofa! Včeraj, naprimer, sem cel dan ležala, vse se mi razteza. No, vmes sem preverila če ima v omari dovolj prostora. Oblekce so zložene, zdaj jih bom pa itak še morala oprat . Zgleda pa čudovito, vsi 3je smo strmeli v to lepoto od bejbičkove omarce.... Uf, škoda ker imamo samo eno otroško sobo, sicer bi šla lahko zaj v omaro in bi preštela kolk mam vseh stvari- dobra ideja za jutri!! Dans imam MŠ. Grem zdaj probat na kavč, če mi uspe mrknit še za kako urico, preden je itak čas za budilko....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 7:57:22
|
|
|
|
alea01
|
Dobro jutro princeske ! so skuhane in dišijo........ Kaj je ve mesečnice? Ne morete spat? Saj jaz tudi ne morem, sam ležim pa v luft gledam, pa sama sebi grem na živce..... nya- mene so tudi začele te stvari mal skrbet in tudi postajam rahlo panična glede poroda.... Se vidi, da se bližamo cilju in se začnemo ubadat s takimi stvarmi. moj je prejšnji teden dosegel vrhunec v brcanju, zdaj se je pa umiril. Kot bi odrezal. Čutim ga, ampak bistveno šibkejše in redkejše. Bolj ko ne, čutim kako ritko, pa nogo, ki jo ven tišči..... Ga lepo prosim, naj mal pobrca, da vem da je še not , pa me res dvakrat orenk sune in to je vse.... sem prebrala, da tam nekje okoli 32t doseže vrhunec v brcanju pol se pa čist umiri- zmanjkuje prostora. ampak, kaj ko je prej tolk suval, valda da nas zdaj vse to skrbi..... lunca14- da se čimprej pozdravite-Maj
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 8:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. No, kavico sem spila , včeraj je bila prespana. Sem pa zelo naspana, ker včeraj nisem imela niti enega otrdevanja preko dneva in tudi magnezijeve šumenke nisem niti ene vzela. Cirkus v trebuhu je pa intenziven, včasih prav boleč, ko dobim brco v rebra. Angina: uf, danes še razmišljam kaj čem narediti. Do zdravnika ali ne???? Če bom sploh dobila kakšen antibiotik. Pa izcedek imam ful povečan, tak, da me še tole sekira. A je kakšna dobila proti koncu kakšne vaginalete proti vnetju?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 8:05:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa 33 teden smo začeli danes.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 8:23:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, naša AnjaPH se je poročila.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 8:25:53
|
|
|
|
polma
|
No, zdaj pa zares: DOBRO JUTRO!!!! Tak lep sonček je, da grem peš v MŠ. Zato se bom kar odguncala. Mi je že zdaj muka, ko pomislim da bom morala sedet tam, punce moje-jaz sem sitna ko pes ! Sama sebi sem v napoto,pa sploh nisem toliko velika kot se počutim ogromno. Že zadnjič sem se edina v predavalnice premikala in guncala in stokala na stolu, da bi našla pozo, pa je nisem. No, potem sem stala pol predavanja. Ni šlo drugače. sedet pa res ne morem, pišuka. Nič, ne bom po nepotrebnem cvilila, grem! aja, sem preštela vse oblekce. A vas zanima, kaj imamo za ? Didlinaa, čestitke za 33.teden! si dobre smeške zraven počla-one ta važne !!! Alea-mene je pa celo bolj strah poroda kot prvič, mislim-večkrat se spomnim na porod. Ker prvič sploh nisem razmišljala o porodu-strah? -ma, kaki. Zdaj pa... jap, mal sem znervirana. Več pa kasneje...letim v šolo!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 8:27:57
|
|
|
|
polma
|
Didlinaa, ne sekiraj se zaradi vnetja-boljš ga je pozdravit, so rekli v mŠ. So nam rekli, da je to na koncu nosečnosti precej pogost pojav. AnjaPH !!!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 8:42:28
|
|
|
|
anaj22
|
Dobro jutro No sem se včeri ful dobr počutla, sm bla polna energije. Pa me moj pelje k frizerju, da bom lepa pa še sam se je šel postrič. In rezultat je sledeč po dolgem času sem pobarvana na umirjeno rjavo (prej vedno rdeče pa oranžno), moj možek pa se je pobarvu na rdeče mu ful dogaja, bo mel najpreje okroglo pol pride pa še beba . Aja dons sem pa totalno fuč od 3 urnega sedenja pri frizerju. Mož pa tašča gresta dons po voziček, upam da ga že dons dobim. Pa mami je nardila dekco za je tko luštkana. Čestiteke AnjaPH Didlinaa da novš ful čakala prej poklič dr., jest vedno prej pokličem pa mi reče kdaj naj pridem, k ma manjšo gužvo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 8:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma mi imamo ful štalo z zdravniki trenutno. Že za pediatra bom šla kar v Postojno. Zase pa še takrat ko grem do zdr. se kar obrnem. K zdr. grem pa itak takrat ko je resnično nujno.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 9:01:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Sem čula do 4.30, zaspala nazaj, pa se zbudila pred pol ure. Danes zihr ne grem spat ob 21h, vsaj ne v posteljo. Sej sem že zadnč pogruntala, da če zaspim pred tvjem ni panike, pa sem spet to nardila, da sm šla direkt v posteljo. lunca - vem, kako je s temi alergijami, držte se AnjaPH - čestitke, čestitke, čestitke
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 9:24:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za čestitke, saj bi pripopala kakšno fotko, pa so prevelike oz. jih ne znam direkt v post napopati
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 9:27:48
|
|
|
|
lonapo
|
morgen, s spanjem zaenkrat še nimam problemov-grem ponoči samo enkrat na wc. Za zgago sem včeraj odkrila magično zdravilo- 1 dcl coca cole-super pomaga. Mam pa ful problem: ko pijem premalo vode, se mi pred očmi naredijo pikice in vid se mi pokvari in ne morem čisto nič-včeraj sem eno uro ležala; šele ko sem spila 2 litra vode na eks, je bilo boljše. Anja Ph-iskrene čestitke . Grem v shoping, pa mulca peljem na zrak-se beremo. Mojca- ti pa nehej kričat ponoč, ker se te do Komende sliš!!!!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 9:39:37
|
|
|
|
alea01
|
AnjaPH "Našla velik zaklad sta bolj bleščeč kakor sonce, nihče vzeti ne more ga, ker vama v srcu je skrit." Čuvajta in negujta vajino ljubezen in ne dajta se zmesti in sreča vama ne bo ušla
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 9:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst pa sem zdejle pojedla evrokrem s kruhom, v takem zaporedju in razmerju, zdejle si bom pa še kavico skuhala, potem pa mal noge v luft držat.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 9:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Hvala za čestitke, saj bi pripopala kakšno fotko, pa so prevelike oz. jih ne znam direkt v post napopati Anja PH čestitke Slike pa lahko direkt napopaš preko strani www.shrani.si
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 10:09:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem pogledat
< Sporočilo je popravil ninny -- 15.4.2008 10:11:31 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 10:09:21
|
|
|
|
alea01
|
jeeeeeeeejjjjj . Kolk sta lepa in ful dobra obleka
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 10:09:57
|
|
|
|
Anonimen
|
dela
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 10:11:12
|
|
|
|
Anonimen
|
lepe slikce Imaš res full lepo oblekco
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 10:23:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Vam namesto Anje limam eno lepo fotko, seveda ne brez njenega privoljenja.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 10:35:37
|
|
|
|
RMRM
|
ANJA PH, čestitke tudi z moje strani! Alea, krasen verz.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.4.2008 10:42:32
|
|
|
|
beyba
|
dan.... kolk ste se načvekale... Sam vas ne bom bala za nazaj. Zadnje javljanje je blo nekje 26.3. in danes ste že na 3 delu 33 stran...ne bom bla brala. Sej bom počasi spet not padla. Za tiste ki ste me pogrešale naj vam povem da sem šla 26 v bolnico zaradi bolečin v trebuhu, so me pregledal povedal da je maternični vrat zaprt otrok ok ostalo pa ni njihova skrb. No trebuh me je čeez dva dni nehal bolet, i vsa bolečina se je preselila v nogo. Zato so mi na odpustnico napisal da se počutim bolje in grem lahko domov. Hvala bogu da sem šla, sam sem šla k svojim staršem, da mi bodo lahko pomagal...zopet hvala bogu, ker sem mela že v bolnici levo nogo čist zatečeno, vijolično in trdo ko kamen. Komaj sem se zvlekla do skreta vsakič sprot. Itak jih noga ni zanimala, dajal so mi pa lekadole proti bolečinam. No doma sem v soboto čist zamrznila že. Nič nisem mogla.Noga me je bolela za znort. Približno tako kot če maš muskelfiber fejst hud drugi dan, pa ti potem na bolečo mišico nekdo prtisne in drži tako 24 ur. Kakorkoli daš nogo ne popusti. Mami mi je nogo prestavljala po postli, ker je sama sploh nisem mogle ne potegnit ne dvignit nič...Bolel je pa od pregiba v dimljah, stegenske mišice mečna mišica do pete....uglavnem vse! 10 dni sem bila popolnoma nepokretna, mami mi je kahlo nosila v posteljo in skrbela zame. Sej si rečeš da si nisi mislil da ti bo pri 28 mama še kdaj rit umivala...pa tko je... Uglavnem obrnila sem se na alternativno medicino, Homeopatinjo in na še neko žensko ki mi je tut full pomagala z nekimi terapijami( obe na domu itak) tako da se je stanje začelo izboljševat. In danes sem končno doma. Šantam lahko že sama okrog po stanovanju, za posvetovalnico sem pa itak na berglah. Bolniško so mi dal zdej po 8 ur do porodniške, tako da sem s službo za letos zaključila. 22.5. grem na porodniško. Papirje moram še odnesti na CSD ampak trenutno čakam da bom lahko vozila avto. Pa sej upam da bo kmal to... Tko da v najkrajši obliki je to to... Kako pa ste ve kaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?