|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
21.2.2008 12:41:12   
bamby
pina, si spet avatar zamenjala user posted image . Sta fajn tvoji pupiki user posted image .
Jaz tudi vse cunje skupaj perem, tako naše kot Anajine. Bele jaz najprej operem na 40° s polovičnim časom, da naredijo v bistvu predpranje in se splaknejo, potem jih dam pa na 95°. Ostale(pisane- svetle in temne) perem na 40°.

Mi smo ponoči spet kar fajn spali. Prebujeli smo se na 4 ure in več. Sinoči smo se pa spet kopali. Tim je bil v tuš kabini, Anaja pa v banjici. Skratka, v kopalnici je bila prava savna, ko sem se vrnila še Tima spravt ven izpod tuša, da je kar od stropa teklo user posted image user posted image . Je rekel Tim, da pada dež user posted image . Se nisem prej spomnila, da bi ventilator zalavfala user posted image . Bom vedela za drugič.

Je pa danes spet lep sončen dan, pravšnji za sprehajanje. Tima pridejo njegovi starši iskat, da bodo šli pohajat, midve bova pa tudi šli na zmeren sprehod.

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 176
21.2.2008 13:30:01   
ella79
Mi peremo vse cune skupaj z najinimi. Zakaj pa bi jih posebej? Ok, res da sedaj ne dodam mehčalca, prej sem ga vedno. Bomo pa na mehčalcu pršparal user posted image user posted image user posted image

Pri nas je bila pa danes fenomenalna noč. user posted image user posted image Jedli smo ob polnoči, pa potem šele ob petih, pa potem ob devetih. Sem bla zjutraj tako fajn spočita, da sem takoj v KR šibnila v šoping user posted image user posted image user posted image je bil očka prvič sam dve urci z hčekico user posted image
Smo jo pa danes prvič skopali s petronažno user posted image user posted image user posted image zdej pa ne vem, a sem si prov zapomnila, da jo namilimo samo 1x na teden al vsakič drugič user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 177
21.2.2008 13:32:35   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ne vem, a sem si prov zapomnila, da jo namilimo samo 1x na teden al vsakič drugič user posted image

Meni je rekla, da vsak tretji dan, vmes pa samo v banjico jo dat kopat (jaz ji prilijem malo bubchenovega oljčka).

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 178
21.2.2008 14:18:40   
pina-1
bamby je blo treba malo spremembe narest neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj pri nas doma je tak mir. Je Mia šla k moji teti, pol gre h prijatelci z vrtca, ker ma plesne... Ana pa spi. Skor ne vem kam bi se dalauser posted image user posted image user posted image . Sem hitro našla zaposlitev- peglanje kavča. To že dolgo nisem počela.

Sem vam pa fouš vsem tistim, ki se že vozičkate. Mi se kao še ne smemo. Mormo počakat še en cel teden. A ve mislite da ne smeva niti malo ven. Recimo za vikend, če bo vreme lepo in toplo?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 179
21.2.2008 15:47:52   
Janey
Midva sva s sprehoda. Spet je bilo tako lušno se malo pomartinčkat. Jutri gremo pa že na daljši sprehod. Upam, da bo ati mel čas za naju, ker danes je šla babi z nama in smo čvekali po uliciuser posted image .
Jaz tut perem vse cotike skupaj. Pa dam normalno mehčalec. No bodije pa plenice perem posebej brez(tisto kar je na kožo) Za ostale pa nebom komplicirala. Če do zdaj ni nič pomoje tut nebo, če pa bo pa bom vse še enkrat preprala brez vsega.

Mi mamo pa še vedno probleme z dojenjem. Ma mami še vedno malo premalo mleka in moramo dojit na obe zizi pol damo pa še 30 do 60 dodatka. Odvisno od tega kolko mam mleka. Tak da se več ali manj dojimo in spimo.user posted image user posted image Dan tako zbeži, da sploh  ne vemo kdaj je mimo. Če je uro in pol hranimo,, ker so borbe na zizi, ker ni prtok pravi, mami pa vztraja da se ziza sprazniuser posted image Upam, da se to čimprej uredi ker je ponoči prava muka delat še dodatek. In tut čez dan ko sem sama ni preveč fino. No važno da je mala žaba sita.

Na kolko časa se previjate? Meni je patronažna rekla na 2-3 ure. Se pač vedno ko se nahraima previjema, oz. če sma pokakana prej. Najraje se pokakamo v svežo pleničkouser posted image user posted image al pa še kar na previjalni..da je lažjeuser posted image očistit.

Zdaj grem pa malo počivat ko jakec tak pridno nina.

Lep dan vam želim.

Pina vi pa kar malo pošvinglajte in pobegnite za kako minutko na sonček. To ne more škodit. Mi smo 9 dni danes stari pa smo šli že drug dan ven. Je patronažna rekla da po tem sončku lahko.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 180
21.2.2008 16:26:25   
srečka nosečka
ojla mamice,

mi smo danes opravili pregled pri pediatru. Mala je imela UZ ledvičk, ker je en kanal "preozek", ampak še vedno vse v mejah normale. Čez mesec pa spet kontrola, da bomo videli, če bo šlo samo nazaj v prave dimenzije. Potem pa sta z atijem kar peš zašibala proti domu (dobre pol urce), mama pa je šla v trgovino zapravljat, da bomo imeli kaj papat. user posted image  Tako lepo vreme bi bil greh neizkoristit za sprehod.
Za vse tiste, ko ne upate še ven, vam povem, kaj je nam prekel pediater. Bili smo na kontroli (mala stara 10 dni) in naju je vprašal, če hodimo kaj ven. Glede na to, da je mala še bila na antibiotikih takrat še nisem upala z njo ven. Pa mi je zelo prijazno rekel, da svež zrak še nobenemu ni škodil. Sedaj, ko je tako lepo vreme mislim, da naši user posted image  prav uživajo zunaj v svojih vozičkih.

Jaz tudi perem vsa njena oblačila z najinimi, dam pa vedno na dodatno izplakovanje. Razen plenic, ki jih perem na 90, pa čakam, da se nabere za en stroj. Kar pa se zelo hitro zgodi. Pol pa je ati vesel, ko jih lika. user posted image

Tudi Lana je imela ponoči svojo "luno". Se je ob pol štirih zbudila, najedla, potem pa sva v dnevni meditirale, dokler ni ob šestih spet zaspala. To je prva noč, ki smo jo prebedeli. Upam, da jih ne bo veliko.

Janey - jaz našega škrata previjem pred vsakim hranjenjem, razen, če ni prej pokakana. Včasih jo tudi vmes, če jo slučajno kaj črviči. Takrat jo odvijem in potelovadiva.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 181
21.2.2008 17:30:54   
MetiLu
K nama jutri pride babca in jo bova vprašala kako je z izhodi. Jaz tudi že komaj čakam, da grem malo na luft.

Danes je spet moja mami prišla in nama ajmoht skuhala, men se ni dalo nič. Naš zlatek spet že cel dan lepo spi in se doji na tri ure user posted image  user posted image  upam, da bo današnja noč bolj mirna oz. vsaj podobna dnevu. Samo pomojem se čez dan preveč naspi. Vsega skup pokonci ni 2 urce user posted image  Papa pa čedalje boljš, zdej že sam sprazne zize, mi ni treba stiskat zraven user posted image  samo ne vem pa kako bi ga lahko podojila samo na eno zizo na obrok. Potem bi mogla z drugo polno (bolečo) joško okol hodit user posted image

Punce, če ima katera recept za narastek, ki je narejen in makaronov, skute in jajc, se priporočam. To smo dobili v P enkrat za večerjo, pa bi še krožnik zraven pojedla, ful je blo dobr user posted image  user posted image  user posted image

Zdej grem pa za dve urce spat, ker bo večer najbrž spet dolg in pester user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 182
21.2.2008 18:55:48   
brina2006
Ciao!

Sem vas komaj dobla kje se skrivateuser posted image .
Pri nas je en velik cirkus, jaz sem se zmeraj pod uplivom antibiotikov (sem ze pisala o tem) naš Tomaž nam ponoči nič ne spi smo že čisto obupani, tati ima oci kot sovauser posted image  jaz se še premikati ne morem od bolečin, tako da imamo kar pestro.
V posteljici nama noče spati pod nobenim pogojem (ima katera mogoče kakšen nasvet).
Se pišemo!

P.S.
ko bom malo boljša se še kaj javim Ciao!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 183
21.2.2008 19:22:50   
bamby
meti, jaz imam en podoben recept za makarone, vendar ne s skuto, pač pa z jogurti. Gre pa takole:
6 jajc
6 lončkov jogurta
1 kozarec olja
1 sladka smetana
sol

Vse skupaj zmešaj in dodaj 1/2 kg makaronov školjk. Peci 1 uro na 180°.

Zdaj grem pa pod tuš, pol pa še Anajo skopam, pa bo dan zaključen user posted image .

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 184
21.2.2008 19:54:30   
kati kati
Ker naš sonček pridno spi sem jst lahko dala slikce v album...

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 185
22.2.2008 7:43:58   
Lanchy
Punce, kok je dobro oz slabo dajati nase dojencke na busija pancka. Nam so v materinski govorili, da naj spijo izkljucno samo na levem oz desnem boku. Ampak, ker nasa mala ne podira kupckov, ji ful pase ce se jo da na busija in potem velikokrat tako tudi zaspi. Naj to pustim ali naj vztrajam izkljucno na bokih?
Hvala vamuser posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 186
22.2.2008 9:38:17   
misar
dobro jutro...danes sem spet kot zombi. včeraj smo našo lepotičko spet peljali na sprehod...je spala ko polhek, jaz pa ati sva pa tud noro uživala. zvečer smo tud lepo pančali, jedli okoli polnoči in lepo zapančali, pol so se pa okoli štirih začeli krčki in nismo nič več spali, ni nucalo se napapcat, pa smo podiral kupček pa smo se nosili okoli- nič. ubogi otroček in ja uboga midva- no predvsem  jaz, user posted image se je ob pol sedmih zbudil in me nakuril zakaj ne dam otroku jest, ko pa tako jamra. user posted image user posted image jaz pa že od 4. ure pokonc pa tolažila detece. potem sem se razjezila jaz, mu user posted image   pomolila v roke, pa naj se še on zeza malo. no saj je priden, pa glih tako skrbi za dete, sam danes me je pa razkuriluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lanchy
- kar se tiče trebuščka, momentalno ne priporočajo spanja na njem, saj naj bi se največ smrti v spanju zgodilo ravno, ko je dojenček spal na trebuščku. je pa dejstvo, da, ko sem bila jaz dojenček so pa izključno priporočali spanje na trebuščku.user posted image user posted image tako,  da sem jaz vso svoje otroštvo presppala na trebuščku (še vedno najljubši položaj, 9 mesecev neizvedljiv zaradi trebuha, zdaj pa zaradi zizuser posted image user posted image user posted image ).

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 187
22.2.2008 9:52:04   
ella79
lanchy men so v P rekli, da ga damo lahko na trebušček le za 10 minut, pa še to mormo bit obvezno zravn. So mi pa predlagali ta položaj v skrajni sili, če bi res želel podreti kupčka, pa ne bi šlo drugače. So pa še rekli, da če bi zelo veliko ležal na trebuščku, bi se mu nogice na vn obračale in bi ko bi shodil, racal user posted image Jaz si dam user posted image na ramo, sama pa sem v polsedečem položaju, se pravi skoraj kot bi user posted image bil na bušiju in tako se ji hitro podre kupček. Pač še vedno buši pritiska ob podlago, kar pomaga.

Naša še vedno veliko spi, sem pričakovala, da sedaj bo pa že več zbujena, pa nič user posted image   ponoči pa sploh odlično  spimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 188
22.2.2008 10:01:05   
srečka nosečka
dobro jutro,

mi smo danes tako lepo spančkali. user posted image user posted image user posted image  Je Lana zaspala ob 23,30 in spala do 5,30. Pojedla in spet zaspala do 8,30. Jupiiii. Pa je spet papala in sedaj spet spi kot polhec na sedežni.

Zanima me, kako se "igrate" z vašimi user posted image . Mi se z njo pogovarjamo, ji kažemo kakšn igračke (interesa še ni kaj velikega), jo lupčkamo in božamo. Kaj več pa ne vem, kaj bi lahko sedaj z njo počeli. A ko so vaši user posted image  budni so vedno dobro volje. Naša je ponavadi v budnem stanju jokec.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 189
22.2.2008 10:43:01   
ella79
srečka nosečka, naša noč je bila enaka vaši, sam pol ure je treba povsod zravn prištet user posted image user posted image user posted image

Mi se sedaj tudi samo pogovarjamo z njo. Sem pa zdej mal razmišljala, če ji ne bi že kar igralno blazino pogrnila, pa bi jo čez dan mal gor dala, da bi opazolava igračke ki dol visijo user posted image A se vam zdi še prekmalu user posted image

Aja, naša user posted image je tok fina rita, da ji Mullerjeve pleničke očitno ne odgovarjajo. Smo prej Pamperske uporabljali, pa je bilo OK, k sem pa prešaltala na mullerjeve, so se ji pa pikice naredile. Je patronažna rekla, da je to sigurno zaradi pleničke in ne zaradi preporedkega menjavanja. Tako da smo zopet na Pamperskih dva dni in so pikice izginile. Upam, da bomo kasneje lahko prešaltali na te malo cenejše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 190
22.2.2008 11:11:15   
srečka nosečka
ella - jaz sem Lano že dala na to igralno blazino, pa kaj veliko interesa še ni kazala. Tudi ležalnik z igračami je še ne pritegne. Upam, da jo bodo žačele igrače kmalu zanimat. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 191
22.2.2008 11:15:56   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

ella - jaz sem Lano že dala na to igralno blazino, pa kaj veliko interesa še ni kazala. Tudi ležalnik z igračami je še ne pritegne. Upam, da jo bodo žačele igrače kmalu zanimat. user posted image

sej se mi je zdelo, da je še prezgodaj. Da pa na blazini spi, mi je pa res brez veze. Bomo še kar počakali kak teden, pa da vidimo, kok bo kej interes pokazala za pisane igračke.

Zdej se pa neki sonček kaže, tako da očitno bomo šli vozičkat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 192
22.2.2008 11:18:37   
MetiLu
Punce, kako prepričate svoje user posted image  da vam ponoči tako lepo spijo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naš začne razgrajat ob devetih zvečer, pol okol enajstih zaspi, pa do max. treh zjutraj, potem smo pokonc vsaj 1 uro in če zaspi ob štirih potem spi do sedmih, pa je do devetih zjutraj spet pokonc. Pol pa čez dan spi ko polh na tri ure...

Me pa naša babca spravlja ob živce. Prišla je v ponedeljek (v soboto smo prišli domov), potem bi mogla v sredo, pa je zbolela, danes jo pa spet čakava, pa je ni od nikoder. Sem že prov jezna, kaj se grejo. Ko da ne morejo kakšne druge poslat user posted image  user posted image  user posted image

Naš polhek tudi zdele spi na trebuški, sva ga prvič tako dala, čeprav se ne priporoča. Spi pa na blazini za dojenje (na eni strani) in zgleda strašno zadovoljen user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 193
22.2.2008 11:23:03   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Punce, kako prepričate svoje user posted image  da vam ponoči tako lepo spijo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz jo ponoči sam na hitro podojim v 15 minutah, če je potrebno jo 'nežno' previjem, da se ne prebudi preveč. Jo pa probam čim manj ogovarjat, ker potem rata čist budna in bi se ona še kar 'pogovarjala'. Položim nazaj v košek in že spimo dalje user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 194
22.2.2008 11:25:14   
vrtnica76
Hoj!
Mi smo že 1 mesec stari pa zelo rad opazuje,ampak posebnega interesa za igračke ali druge predmete pa tudi še nima.Verjetno bo treba kr še mal počakat.Zelo rad pa posluša,ko klepetam z njim.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 195
22.2.2008 11:28:08   
itata
dan,
me veseli, da se tudi še kakšna druga sprašuje kaj se s tako malim user posted image  igraš. jakob že mal kaže inters za kako igračko, amapk tko res kratek čas. najraje opazuje luči, ko se nosi gor in dol.
moj me itak heca, da sem z njim k en uradnik k ne pojem, pogovarjava se pa tud bolj malo. čeprav ko sva sama, se ful pogovarjam z njim - poleg tega, da ni pač nobenega drugega tamuser posted image
spi kar ok. po 4 ali 3 ure skup od 21h do 8h zjutraj. vmes pa hranjenje. sam danes ponoč me je mal nahecal k sem mu tolk hitr joško v usta porinla, da je v napol spanju pojedel in zaspal preden je podrl kupček user posted image . pol se je pa čez eno uro valda zbudil, ker mu ni blo ok. pa moker je bil pa sem ga mogla še previt pa sva se pol pol ure mogla nosit gor in dol, da smo spet zaspal...
pol se je že moj začel stiskat k meni... tko da sem bila pokonc zihr 2 ure ponoč. še dobr, da imam frej cel danuser posted image  sam bo treba mal spat it vmes, če ne me bo kap...

a ste že nehale krvavet? men se čist mal še tko rjavkast poceja ven - 18 dni po porodu... pa me zanima če ste ve že ven iz tega. šiva sta mi že odpadla. če se potipam spodi, vse nekak normalno deluje in tud boli me nič več. upam, da bomo ćez par dni lahk že kako joto skuhaluser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 196
22.2.2008 11:47:37   
itata
vidim, da sem zamudila eno celo debato okol spanja v posteljici... jaz ne vem a sem že zaj... al še ne. ponavadi počakam, da jakob zaspi - na joški al pa se nosi - pol ga pa v posteljico dam spat. tudi ponoči zdej to delam. ampak ga dam spečega tja. al pa napol spečega in ga še v posteljici mal božam... a ve prav budne date svoje user posted image  v posteljico in pustite tam da sami zaspijo? jaz upam, da se še ni navadil. ampak da bi ga pustila 15 min da se dere tam si pa tud težko predstavljam... verjamem pa, da je to zelo pametno takoj uvest in vztrajat.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 197
22.2.2008 12:13:03   
Janey
itata jaz ga tut dam spečega v posteljico. Samo ponavadi takoj po hranjenju zaspi. Je pa res da je star šele 10 dni.

Zdaj je pa patronažna prišla

šibam

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 198
22.2.2008 12:16:08   
vrtnica76
Pri meni je krvavitev po dveh tednih ponehala,pol je blo pa bol tak rjavkast.Je blo že skor konc,pa pol spet mal bl in po enem mescu končno konec vsegauser posted image .Tm dol je pa tko čudna ranauser posted image .Vse nekej nagrbančen.K,da bi mela ene volančkeuser posted image -čist čudn.Z joto pa ne vem kako bo,ker je vse suho-bo treba podmazatuser posted image .Pa še po kakšno zaščito bo treba jit,da ne bi kej preveč hitro zakuhaluser posted image .Je res še prezgodaj za ponovno koga v apartma naseltuser posted image .
Naš sonček je kar priden za spat-opa,zaenkratuser posted image .Ga ne smem preveč hvaltuser posted image .Po hranjenju vedno omaga in pade v komouser posted image .Sem pa ugotovila,da je košek bolje sprejel kot pa zibelko,tko,da bo čez noč kar v košku spal.Očitno mu zibelka ne odgovarja,ker se ponoč takoj zbudi ko ga položim not oz,noče zaspat tam.
Joj pri nas se je pa ravno zdele sonček pokazal jaz pa čakam alarm za hranjenjeuser posted image .Bo treba prej jest,pol pa na vozičkanje.Upam,da bo sonček počakal na najuuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 199
22.2.2008 12:31:15   
Janey
Evo smo že fertik. Popek je zelo lep. Še kak tedn je rekla in pol se KONČNO KOPAMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak je hecna, skoz govori kak je lepuser posted image user posted image user posted image meni je itak ko je moj...najlepši na svetuuser posted image user posted image

JOj mi2 imama pa take probleme z dojenjem. user posted image user posted image user posted image Jaz mam že itak komaj tolko mleka da bi se lahko nasitil on pa spi zraven in ko ni več taki pritok ne vleče. In moramo skoz ta bedast dodatek dajat zraven. user posted image user posted image Pa bi tak rada da bi ga lahko dali stran, ker mi je prav mučno. Ponoči vzame toliko časa.  Jaz bi pa tako rada dojila. Ko je tak fajn ko se tak pocartama. Zdaj sem pa samo živčna ko ga skoz drezam da ne spi. Pol ko ga dam pa stran pa seveda joka ko ni dovolj pojedel, ker je pol prespal. Mah...bo že...če ne bo pač na flaši gor zrasel. Si bom črpala pa mu po flaški dajala.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?