srečka nosečka
|
ojla mamice, mi smo danes opravili pregled pri pediatru. Mala je imela UZ ledvičk, ker je en kanal "preozek", ampak še vedno vse v mejah normale. Čez mesec pa spet kontrola, da bomo videli, če bo šlo samo nazaj v prave dimenzije. Potem pa sta z atijem kar peš zašibala proti domu (dobre pol urce), mama pa je šla v trgovino zapravljat, da bomo imeli kaj papat. Tako lepo vreme bi bil greh neizkoristit za sprehod. Za vse tiste, ko ne upate še ven, vam povem, kaj je nam prekel pediater. Bili smo na kontroli (mala stara 10 dni) in naju je vprašal, če hodimo kaj ven. Glede na to, da je mala še bila na antibiotikih takrat še nisem upala z njo ven. Pa mi je zelo prijazno rekel, da svež zrak še nobenemu ni škodil. Sedaj, ko je tako lepo vreme mislim, da naši prav uživajo zunaj v svojih vozičkih. Jaz tudi perem vsa njena oblačila z najinimi, dam pa vedno na dodatno izplakovanje. Razen plenic, ki jih perem na 90, pa čakam, da se nabere za en stroj. Kar pa se zelo hitro zgodi. Pol pa je ati vesel, ko jih lika. Tudi Lana je imela ponoči svojo "luno". Se je ob pol štirih zbudila, najedla, potem pa sva v dnevni meditirale, dokler ni ob šestih spet zaspala. To je prva noč, ki smo jo prebedeli. Upam, da jih ne bo veliko. Janey - jaz našega škrata previjem pred vsakim hranjenjem, razen, če ni prej pokakana. Včasih jo tudi vmes, če jo slučajno kaj črviči. Takrat jo odvijem in potelovadiva.
|