|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
22.2.2008 20:32:44   
buči
Janey, hvala, nosek je moj ... user posted image  Tudi vi ste srčkami!

Kar se tiče priprave mleka: vedno prekuhano vodo (10 minut naj vre), če imate veliko vodnega kamna, jo še precedi preko gaze, mi uporabljamo brita filter. Nato vodo vrelo v termosko, pa 2-3x na dan pripraviš svežo. Stekleničke normalno pomijem, jih pa dam še v sterilizator. To bom delala le do nekje 2 mesecev, potem pa kar v pomivalca, pa še enkrat splaknit z vročo vodo.

Količina mleka je odvisna od otroka. Aljaž je popil pri 14 dneh komaj 20 ml, Tilen pa že 100 ml. Tilen je v porodnišnici spil nekje 40 ml na 3 ure.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 226
22.2.2008 21:07:24   
Guerina
Evo, da se se jaz pohvalim, da smo z naso Julijo ze doma: rojena prejsnji petek. Cez dan lepo spimo, ponoci pa od 22- 01 gledamo in se oglasamo. potem pa ko zaspi, zaspi do 5-6 zjutraj. Sicer se se navajamo, vsak dan je drugace. Bomo visli, kako bo danes, ker je bila nekaj ze zbujena cez dan.
BAMBY... brrr... sedaj lahko cisto razumem kako ti je bilo. Mene tud malo skrbi, ker mam invalidno sestro, kako bomo z njo... bo teba skoz ahtat in gledat, ko bo zraven. Bi se mi utrgalo, ce bi se ji kaj naredilo. In hvala bogu je blo pri tebi vse ok!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 227
22.2.2008 21:35:11   
Janey
Mi smo stari 10 dni, pa pojemo kolko je pač v maminih zizikah, potem pa še 30 do 60 ml dodatka.
Danes bo kar lušno ponoči, ker naš mali čukec po vsakem dojenju še ene pol ure gleda. In to je začel dopoldan in zdaj je bilo skoz tako. Tudi zdaj. Upam, da bo pridno pančkal, ker sma že ko dva zombijauser posted image user posted image
jutri gremo pa prvič od doma in sicer kar za cel dan k babici. Bo zjutraj prava organizacija kaj spakirat za zraven, da nas kaj ne presenetiuser posted image user posted image

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 228
22.2.2008 22:01:13   
buči
Janey, če je ful panika s hrano ponoči, obstaja Novalac večerni obrok. Mleko pripraviš npr. po polnoči in ker je počasneje prebavljivo, ima otrok dalj časa občutek sitosti. To mleko je sicer od o mesecev dalje, pravijo pa, da je bolje, da ga začneš uporabljati od nekje 2 mesecev, ker je takrat smiselno, da že prespi malo dlje kot npr. le 2 ali 3 ure.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 229
22.2.2008 22:17:04   
ella79
daj mi naj prosim ena k ima košaro za voziček Dreami pomaga. Una strehca k je gor, pa k ma ročaj... se strehca ne da več dol nazaj zložit. Sem vse variante probala, pa na gre user posted image A je treba kje kaj pritisnituser posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 230
22.2.2008 22:26:06   
Janey
buči mi se prvo podojimo pol pa damo kolko manjka. Sej ni panike, ampak včasih traja to uro, uro in pol. Sej bomo videli. Jaz mam res malo mlekauser posted image če ga počasi nebom dobila več potem si bom še pač izstisnila kolko bo, drugo bomo pa na dodatku. Sej smo že pol na dodatku. Zdaj sem si izstisnila svoje da  mu dam po flaški, da vidim kolko sploh spije. Edino kaj me skrbi da naše dete kar pije, nič ne pljune ko ma dost. 

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 231
23.2.2008 0:33:26   
srečka nosečka
Sem pokukala vse vaše user posted image , joooooj kako so lepi. Bi jih samo cartal. user posted image
Naš ati je  na RD, Lana pridno spi, mama pa prebira kaj se je danes dogajalo na RR. Pa jutri lahko doooolgooo spimo, ker babica kuha kosilo. Upam, da nama bo Lana privoščila dolgo spanje. Zdaj je ona "šefica". user posted image

ella - mi imamo to košarco in zadeva je sledeča: na straneh košarce imaš en "gumbek" na vsaki strani. Mi imamo sive. Desni gumbek pritisneš dol in strehco pomakneš nazaj. Upam, da ti rata.

meti - sem naši Lani dala na rito Pampers 2, pa je vse prišlo na plano. Drekec do ušes. user posted image  Mislim, da si 1 še prava številka, saj zaenkrat še vse zadrži.

bamby - sem kar osupnila ob tvojem dogodku. Verjetno je Tim res mislil najbolje, da ti pomaga. Samo da je vse OK.

Naša pikica pa je dobila po celem obrazeku takšne rdeče pikice, mozoljčke. user posted image  Pa ne vam ali naj grem k P ali je to OK. Pa vedno tako pazimo nanjo in jo redno umivamo. Samo z vodico po obrazeku. A ima še katere te "težave"?

Grem tudi jaz počasi po odejo, saj ne vem, kaj Lana pripravlja za to noč. user posted image

nočko

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 232
23.2.2008 8:14:47   
Guerina
Srecka nosecka: to je normalno, se ji cisti koza.
Mi smo danes spali celo noc. se futrali na 3 ure in zdaj se sladko spimo z atom:)

Janey: moja tud nic ne pluva, ceprav se mi zdi, da je prevec, ker poje za svoj prvi teden tudi do 1 deci. sam ce pa ne poje tolko pa njuri ponoci. Ze zdej se je zredila pol kile odkar smo prisli iz porodnisnice.

Se tudi vasi redijo tolko?

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 233
23.2.2008 8:39:32   
misar
dobro jutro.

mi smo danes načeloma dobro spali. je spala od pol dveh zjutraj pa vse do šestih. s tem, da zadnje pol ure pred bujenjem jamra kot, da jo kaj lovi v snu user posted image user posted image user posted image čuječa mamica seveda sliši vsak premik user posted image user posted image zakaj atiji nimajo te sposobnosti user posted image user posted image user posted image

no ne bom se nič pritoževala imamo prekrasno deklico.
včeraj zvečer se je mala drla ko jesihar, ko smo jo previjali pred hranjenjem (ponavadi sem jo previjala med al pa celo po obroku, ker je bolj malo pojedlaod enkrat. zdaj pa ko vleče ko hudič in v desetih minutkah sprazni celo zizo sem ugotovila, da je bolje previjanje prej), no smo jo prej previjali, pa ni in ni dala miru, sem šla po dudico (prej je nikoli ni zagrabila) in prvič smo vlekli dudo ko veliki, sem mislila, da je niti nahranit ne bo trebauser posted image user posted image user posted image . duda je zakon user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Misar jest se pri hrani tudi kar pazim. Mi poveš nahitro čemu vse se odrekaš?

Meti si me vprašala čemu se odrekam pri prehrani. Ne gre ravno za odrekanje pač pa sprobavam različno hrano. Sem ugotovila, da zagotovo ji ne sedejo sladkarijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pač preizkušam kaj bi ji lahko škodovalo. Probam pa pojest čim več zelenjave, od sadja ji zagotovo ne škodijo jabolka. Pri mesu sem ugotovila, da po svinjini dobi celo pikčasto rito. Pa poper je problematičen. pa še kaj bi se našlo. v glavnem ni pretirano občutljiva, sam ko pa jo zvija se pa orto gnjavim kaj sem pojedla narobe in analiziram vsak njen prdec, zaradi česa bi lahko bil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moj user posted image pravi da sem prav prikurjenauser posted image user posted image . se pa vsekakor veseli, da ne jem sladkarij, ker zdaj zdržijo dlje in tud on dobi kak kos user posted image user posted image .

danes gremo pa s princesko na prvi izlet...bomo videli kako bo to v avtu. povejte, se ve vozite zadaj s svojimi malčki al sedite spredaj??user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 234
23.2.2008 10:10:21   
mala_pikica
Pozdravljene!

Guerina, nas Luka se tudi ful redi pa je samo dojen. V dobrih treh tednih se je zredil za 1kg, tako da je včeraj tehtal že 3630g. Se mu pozna pa samo na obrazu, ima že pravi podbradek.

Načeloma velja, da dojeni otroci ne potrebujejo dodatne tekočine, saj z dojenjem dobijo vse kar potrbujejo. Moja Lana je prvič pila čaj pri dobrih petih mesecih. Drugače sem si jo pač pristavila na dojko, je popila tisto prednje mleko, se odžejala in to je bilo to.

Ella, mi imamo to košaro in smo tudi rabili, da smo ugotovili, kako deluje košarica. Na strani sta siva gumba, ki jih moraš stisniti navzdol.

Joj, bamby te čisto razumem, mene bi kap. Moram tudi jaz zelo paziti, ker naša Lana skozi v njega dreza. In je nikoli ne pustim same z njim. Imam pa jaz Lano doma, gre komaj v jeseni v vrtec. Tako, da imam dopodan kar pestro, ko sem sama z obema.

Drugače pa smo mi tudi že po dobri 2 uri na sprehodu. Naš Luka pa je zelo veliko buden. Včeraj je bil buden od 15h do približno pol devetih, ko je zaspal. Seveda pa ga vmes nosimo, dojimo. Dude noče imeti, se mu hoče zmešati, ko mu jo damo v usta. Bi bil pa nonstop na ziziki, praavi fant. Z Lano nisem imela takšnih težav. Drugače pa ponoči še kar spimo, pa krčev še zaenkrat ni, na prehrano pa jaz ne pazim kaj pretirano.

Glede mozoljčkov, pa so ti značilni za obdobje od 3 tednov pa do 3 mesecev, so hormonske narave in kmalu izginejo.

Moja krvavitev pa še kar traja, pa sem že 3 tedne po porodu. Sem pa tudi prvič dolgo krvavela. LP

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 235
23.2.2008 10:39:57   
MetiLu
ella, strehco podreš tako da oba siva gumba na vsaki strani hkrati pritisneš dol, prav tako pa takrat pritisneš strehco proti tlom. upam da ti bo ratal, mi smo mel isti problem.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 236
23.2.2008 10:47:15   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

ella, strehco podreš tako da oba siva gumba na vsaki strani hkrati pritisneš dol, prav tako pa takrat pritisneš strehco proti tlom. upam da ti bo ratal, mi smo mel isti problem.

hvala vsem za tale odgovor user posted image user posted image Jaz sem pa smotka ta siv gumb probala vrtet, pa ni šlo user posted image user posted image user posted image user posted image sem že mislila, da sem kej polomila. Hvala, le kaj bi brez vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 237
23.2.2008 12:02:24   
dolenjka
Dan mamice user posted image

Bodite no mal sočustvene in pejte še kaj na staro temo, puncam družbo delat user posted image Samo februarka se javlja in je že ćist obupana. Ni lepo, da ste nas kar malo pozabile user posted image

Pehta ostaja Pehta user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 238
23.2.2008 12:09:47   
pina-1
dan mamice in sončki.

Bamby vidim, da je bil včerajšnji dan prava katastrofa tudi pri vas. No mi smo imeli tudi pestro. Mia si je v nos zatlačila plastelin. Seveda ga nismo mogli ven zbezat. Jaz pa sama z obema doma. Mia je norela od joka in bolečin. Pl je prišla pa moja teta k meni, čuvat Ano jaz sem pa z MIo letela v zdravstveni dom in od tam v bolnico na ORL. Vse se je dobro končalo, ker so ti novi plastelini topni v vodi in se je verjetno stopil, ker je Mia tako jokala... No v glavnem, zvečer sem bla kot bi me kdo z motiko po glavi. OD utrujenosti sem kar jokalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Po noči smo mi zpet meli šou. Naša Ana se zbudi enkrat na noč, samo ko se zbudi potem smo  3 ure zbujeni. Nikakor zaspat. Na joški zaspi, ko jo pa dam v posteljo se pa zbudi in ona bi e kar na joški visela... Ampak meni se zdi noro jo met 3 ure priklopljeno na joško.

Danes zjutraj je blo isto. Po 2,5 ure sem ji dala zopet jest. Punca se je najedla v 15-20 min in sedaj spi že od 10 ure. user posted image
Po moje se gospodična naje v tem času in pol sam zafrkava.. Danes bomo poskusli čez dan omejit visenje na joški, pa da vidimo če bo to kaj pomagalo, da si nardimo neki red.

Mamo pa mi še vedno hude orbe doma z Mio. Ona bi tudi mela Ano skozi na rokah, pa danes zjutraj je prvič rekla, da je ne marauser posted image , da noče sestrice, da jaz nje nimam več rada, da samo Ano na rokah držimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je šlo kar na jok.

Za konec pa še da pohvalim vse vaše  user posted image . so tako cortkan. Mi se pa premalo slikamo. Kar ne najdem časa, da bi stisnila kako sliko. Bom drugi teden ko bom sama doma. 

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 239
23.2.2008 16:15:09   
buči
Mi smo bili pa danes malo zunaj! user posted image  Kako mi je pasalo! Tilen pa je le tiho gledal in mirno ležal v vozičku zadekan. Moj mož me ves čas sekira, da ga imam premalo oblečenega. Koliko jih vi oblačite?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 240
23.2.2008 17:41:36   
MetiLu
Punce moje, moj mali pobalin je bil danes  pokonci od devetih zjutraj do dveh popoldan, skoz na zizi, pa malo zadremal, pa spet nazaj na zizo, pol sva mu še flaško naštimala, pa spet ni bilo zadost. Pa spet na zizo ( tokrat samo eno) in potem je zaspal, zdej pa spi dobre tri ure user posted image  jest ne vem, pomojem imam res premalo mleka ali pa so njegove potrebe iz dneva v dan večje user posted image  user posted image  je prov tečno, ko se podojiva, potem mu je treba pa še flaško štimat, najbolj je to zoprno sredi noči, ker smo potem tako dolgo pokonc user posted image  pa še na teži ne pridobiva dovolj user posted image  no, sej je res velik dojenček, samo vseeno...

Nam je pa včeraj zvečer odpadu popek user posted image  user posted image  , učka je danes že boljša, sem še enkrat z mlekom probala, pa zagnojeni prstek smo tudi rešili user posted image  

Joj, kako bi rada imela več mleka, da bi se naš fante lahko samo pri meni najedu user posted image

Danes je spet prišla moja mami s kuhano juhico in zrezki v omakci, jaz sem samo še krompirček skuhala, pa sva imela kosilo user posted image  pol mi je pa še celo rundo pleničk in bodijev zlikala, tako, da morava samo še stanovanje posesat, pa smo spet čist spedenani user posted image  user posted image  user posted image

Aja, pa danes sem opazila prvi odpadli šiv user posted image  upam, da se mi bodo kmalu dokončno zacelili, da bom šla lahko malo ven na luft vozičkat. Zaenkrat me še tako mučijo, da nisem za nikamor, pa samo po stanovanju hodim. Si ne predstavljam it ven...

No, zdej se pa škratek zbuja, greva rito previt, pol se pa na zizo crkljat user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 241
23.2.2008 20:25:53   
*Naja
Meti- jst bi pa z veseljem imela cel dan tamalo pokonci, da bi le ponoči mal več spala. naša pa ponoči spi največ 2x po 1,5 do 2 uri...ostali čas pa na joškah meditirauser posted image ....Sem že kot zombi....se mi zdi, da že dva tedna spim samo 3-4 urce na dan, pa še to v presledkih. Eh, sj enkrat bo že boljše. Danes zvečer smo jo prvič kopali...mogoče bo pa kaj bolj spalauser posted image .

Sem si jst tud slikala bušija pred odhodom v P in zdej, 2 tedna po porodu. Mal ga je še ostalo....pa sj pravijo, da se maternica 6 tednov krči.

Tako, zdej grem pa na hitro še nekej pojest, potem se bo pa že naša bejba zbudilauser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 242
23.2.2008 20:46:03   
mesecnica
Mi smo pa danes ponoči kar lepo spali user posted image . Na tri urce smo se podojili pa dvakrat preobleki in spali naprej...upam, da bo tako tudi naprej.
Smo pa bili danes tudi prvič zunaj z vozekom. Je bilo tako lepo vreme smo kar skoraj celo urco zabušavali.
Buči - jaz svojo oblečem v bodi, pajacek, pa še bundico in iz istega materiala hlače. Pa na nogicah ima še nogavičke in copatke. Potem pa še kapica in je pripravljena za vozek. V vozeku pa še dekica. Ji je full pasalo tako - je celo pot spala.user posted image
Drugače pa jaz tudi pri hrani full pazim kaj pojem. Se mi včasih zdi, da kar pretiravam. Ampak se res bojim, da bi naša srčica dobila kakšne krčke... Sem čisto ukinila vse stročnice, zelje, čebulo, česen, poper, pa čim manj svinjine, pa bolj malo riža, pa skoraj nič sladkarij... Ma včasih sploh ne vem več, kaj naj sploh še jem user posted image . Za solato večinoma jem rdečo peso, pa še tle si dajem vsakič mleto kumino gor, ki deluje proti napenjanju...
Sem pa včeraj zvečer našla en full dober članek o prehrani. Se mi zdi, da bo treba kar tako začet jest... Prilagam link: http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=22281
Kaj ve mislite o tem???

Drugače imamo pa tudi mi vnet uček. Smo bili že pri zdravniku zaradi tega pa smo dobili neke kapljice (antibiotik). Lahko smo jih dajali samo tri dni, drugače je pa zdravnica rekla, da samo spirati s prekuhano vodo in masirati nad nosekom, da se čim prej sčisti. Pa še povedala je, da to lahko traja tudi do 6 mesecev...

LP,

Mesečnica

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 243
24.2.2008 10:12:27   
pina-1
dan.
jaz sem danes vana...midve sva presšali celo nočuser posted image user posted image user posted image . Ana je zaspala ob 20:30 in spala do 2:30user posted image user posted image  No še takrat sem jo zbudila, ker so me zizike tako bolele da je blo joj. Vmes sem si ekrat e stisnila mleko, pol pa nisem več zdržala.. Tudi ponoči semjo pustila priklopljeno le 15 min in je takoj zaspala in spala d 6:30, ko se je spet podojila in spala do 8user posted image user posted image user posted image  Res idealno.

No ob 9 sva se zopet podojili in dečvica spi.

Pri nas je tako lepo vreme in jaz bi šla tako ven z vozičkom. Bomo pa še malo počakali. Grempa jaz sedaj mogančke zluftat na sončka, dokler ona spi.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 244
24.2.2008 10:15:04   
Janey
Dan

MI smo pa danes tako super ninali. Najprej smo bedeli od osmih do dvanajstih in nismo hotli sploh spat. Pol pa je zaspal in je spal do pol 4, pa smo se na hitro najedli in spali do pol 9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem se končno naspala. Prej smo se vsako noč po 2.5 urah eno uro hranili. Danes je bilo prav fino.

Naše sončece tudi že vedno več bedi. Je pa tako priden, da ne morem verjet.

Glede prehrane pri dojenju, jaz ne jem agrumov in začinjeno. Pač malo probam. Aja pa nič sladkega. Zadnjič sem jagode jedla pa nič ni bilo. Pa banano. Sploh ni panike. Hvala boguuser posted image user posted image

Včeraj smo prvič zašibali v trgovino. Ati je uživaluser posted image user posted image in prvič smo bili v parku (2 ure) in prvič na obisku pri babici. Ni čudno da je jakec pol tak ninal user posted image user posted image
Danes gremo pa tut nekam na sprehod in na en obisk. Naš mali popotnik bo kar hitro začel vandrat okoliuser posted image user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 245
24.2.2008 11:20:20   
itata
daaan,
ja tole s spanjem je smešno ja. jakob zaspi okol 21h zvečer pol se pa doji cca ob 1h (vedno zlo na kratko in takoj zakomira nazaj) potem pa še ob 3h in 6h. spi pa pol do 8h. pol smo pokonc. je sicer dostikrat mal sitkan, ampak kar gre. lahko z njim komot klele bluzim po stanovanju 2 ure. edin uno hranjenje ob 3h mi gre zmer kej "narobe", ker se mi al preveč zbudi ob prekladanju v posteljico al pa je moker in ga moram previt in je pol pokonc tko 1 uro... to je mal bedno, ampak ok. težko kaj pomagam. ponoči kar mojga angažiram, da ga tud mal nosi... sej jima čist gre. edin pol je tud on čist buden pa bi se pol še kej stiskal al pa pogovarjal... tko še kako uro. pol gre pa v službouser posted image  
jaz tudi skoz pijem čaj iz janeža in kumine. pri hrani kar pazim. krče je imel 3x do zdej. sej bo. še kake 2 meseca pa smo z vode. do takrat bom pač pazila. brez sveže zelenjave. od sadja jem pa olupljena jabolka, banano, danes bom probala še melono. k bo star 3 mesece bom pa lepo vse jedla in čao. ker pol nimajo kao več krčev.
zdej dojim z nastavki in so bradavice fuuul bolš. prvič po 2 tednih niso živo rdeče in mislim celo, da se mi tele regade počasi celijo. sicer ne vleče tko dobr čez nastavek, tko da ga mal pol še brez podojim, da res sprazni joško... je pa smešn, ker mi več ne otrdijo tolk in mam kar občutek da ne nimam dost mleka. ampak zaenkrat zgleda ok. desno joško imam pa večjo kot levo... dela več mleka kot leva. zdej moram še ta levo nekak vzpodbudit...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 246
24.2.2008 11:50:41   
kati kati
dan dan...
no tudi pr nas sonček sije,i n to celo brez vetra...jupi po kosilu pa bomo tud mi šli malo vn...še nismo šli ker je blo vsak dan katastrofalno vetrovno!user posted image

Tud naš sonček dosti spi.Sam učiri smo mel obiske cel dan in je bla potem kriza...
Vsi bi ga meli na rokah pa bi ga neku cartal...on pa ni rad extra na rokah-sploh tkih k jih ne pozna-pa da še glasno govorijo vanj-ujej!!!

Dojima se vsake 2-3-4 ure odvisno kolk poje!Če ga pa zvija in da mu dam kuminove kapljice(takrat ga spuca) in je kmalu lačen!Zato sam v hudi sili damo kapljice!!Kar se tiče prehrane...tudi jst malo pazim kaj pojem-zaenkrat še ne nekih solat,ker jih tudi prej nisem oboževala-tak da ni panike...

Zdejle pa bo počasi kosilo...lep dan

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 247
24.2.2008 16:46:45   
buči
Upam, da vse uživate, mi se imamo takoooooooooooooooo lepo, da bi najraje, da bi bilo 7 dni v tednu vikend, da bi se cartali, hodili na sprehode in uživali v 4!

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Kdaj se dobimo na kavi?

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 248
24.2.2008 16:48:02   
mary_lou
Punce a ma kera kej problemov z hemeroidi po porodu? Jest mislm da sm jih fasala ne vem no nisem ziher sam neki cudnega je tm dol! Ma kera kaksen nasvet?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 249
24.2.2008 16:57:43   
maja&m
mary lou-v lekarni se dobi modulex krema za hemeroide. Meni pomaga,pa hladni(morki)obkladki direkt na rito.Aja,pa čimbolj mehek kakec. user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?