MetiLu
|
Punce moje, moj mali pobalin je bil danes pokonci od devetih zjutraj do dveh popoldan, skoz na zizi, pa malo zadremal, pa spet nazaj na zizo, pol sva mu še flaško naštimala, pa spet ni bilo zadost. Pa spet na zizo ( tokrat samo eno) in potem je zaspal, zdej pa spi dobre tri ure jest ne vem, pomojem imam res premalo mleka ali pa so njegove potrebe iz dneva v dan večje je prov tečno, ko se podojiva, potem mu je treba pa še flaško štimat, najbolj je to zoprno sredi noči, ker smo potem tako dolgo pokonc pa še na teži ne pridobiva dovolj no, sej je res velik dojenček, samo vseeno... Nam je pa včeraj zvečer odpadu popek , učka je danes že boljša, sem še enkrat z mlekom probala, pa zagnojeni prstek smo tudi rešili Joj, kako bi rada imela več mleka, da bi se naš fante lahko samo pri meni najedu Danes je spet prišla moja mami s kuhano juhico in zrezki v omakci, jaz sem samo še krompirček skuhala, pa sva imela kosilo pol mi je pa še celo rundo pleničk in bodijev zlikala, tako, da morava samo še stanovanje posesat, pa smo spet čist spedenani Aja, pa danes sem opazila prvi odpadli šiv upam, da se mi bodo kmalu dokončno zacelili, da bom šla lahko malo ven na luft vozičkat. Zaenkrat me še tako mučijo, da nisem za nikamor, pa samo po stanovanju hodim. Si ne predstavljam it ven... No, zdej se pa škratek zbuja, greva rito previt, pol se pa na zizo crkljat