|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
1.3.2008 10:33:32   
helenav
jutro še iz deževne primorskeuser posted image ..vreme za bruhatuser posted image .
Ampak ok..sem fulllll naredila.....je že celo stanovanje popucano....jaz sem zrihtana in okopana in sfrizirana...Klara lepo pančka....jaz pa sedaj počivam pred PCjem...

Imam en predlog....:počasi bomo vse začele uvajat GHin bi bilo fino, če bi tako pisale jedilnike, kaj si kašen dan pojedli, da dobimo med nami ideje..sploh take kot jaz, ki očitno bomo imeli še dolgo po 7 obrokov čez dan in meni zmanka idej kdaj ji kaj ponudit....zaenkrat smo tako:
-zjutraj.dojenje
-ob9h vstrajam z rižolinotom, ampak na konvu pristane joškauser posted image
-11h dojenje
-13h koslo: danes brokoli in cvetača
-15h dojenje
-17h popoldnaska malica kupljene papice različnega sadja...danes jabolko in sliva( žal, čeji jaz pripravim noče jestuser posted image )
-do 19h neštetokrat joškauser posted image user posted image

in eno vprašanje,dejte mi napisat kašne sedeže imate
-ali od 0-18, ali boste kupile takega od 9-18kg?
-Katerega?
Cene so ubijalne in bi se rada že sedaj odločla, tako, da ko bo kašna akcija v BC ga kupim...

Tnx....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
1.3.2008 11:00:13   
aljab
Helenav tko da razčistimo...sonce je lahko tvoja, ampak Vasja je pa moja Janina rezervirala. Ok njena mami.user posted image user posted image user posted image
Celjanke kje ste ble včeraj???? Bojkot? Sva bili sami s Pikico Pokico. Pa ne da vas je strah celjske burje?user posted image
Pikica Pokica sem probala včeraj...sm kmalu doktorirala ampak bo šlo. Ful je fajni.
Buškica upam, da bo vse vredu. Res te občudujem. Mene je strah že prehlada.user posted image user posted image

No da se mal považim. Po celo tedenskem učenju je moja pikica uspela dat bravo bravo. Ok zametek za bravo bravo. Ampak sm vseeno ponosna.user posted image
Anab meni je včeraj jedla cvetačo z adaptiranim mlekom. Ampak zmiksano na mikro delce. Ko sem jo pa s paličnim pa ni blo govora. Je pa bla hudo lačna.

Lep vikend!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
1.3.2008 11:13:03   
guppy
Uvajanje GH pri nas poteka počasi :)). Prvi teden sem jima dajala samo sveže nastrgano jabolko (na stekleni strgalnik) in pojedla sta mogoče 1-2 žlički. Prejšnji teden sem jabolku dodala še sveže nastrgani korenček in včeraj sta dobila res fajn apetit in pojedla (oba skupaj) pol jabolka in 5 cm korenčka :). Napredek!! Dokler ne bosta več jedla, ne bom poskušala nadomestit obroka.

Urnik hranjenja imamo pa približno tak (+-1 ura):
7.00 Beba 1
enkrat vmes: železov sirup
10.00 Beba 1
enkrat vmes: gosta hrana
13.00 Beba 1
16.00 Beba 1
enkrat vmes: železov sirup
19.00 Beba 1
spanje v posteljici do zbujanja
23.00 Beba 1 + 3 žlice riževe kašice
spanje do jutra

Pri nas doma je kot v vojski user posted image user posted image

---------------------------------
Zadnjič se si NEKAM napisala, s čim spravljate ven madeže od sadja, posebej od korenčka. Nikjer ne najdem tega listka, mislim, da je lumpa nekaj omenila, potem pa nana še ponovila.... user posted image  No, moram bit sitna, pa še enkrat vprašat, hihi. user posted image  S čim spravite ven madeže od korenčka 100 %?

Avtosedež bomo verjetno kupili Maxi Cosy Priori XP, upam, da bom ujela kakšno akcijo, mudi se nam še vedno ne.

Bravo za dobrodelnost, res je lepo, da pomagate nekomu v stiski
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
1.3.2008 11:35:56   
nana 27
Guppy, tak jedilnik razen železa ima tudi naša Maja user posted image  Gosta hrana pa komaj kakšna žlička.  Madeže od korenčka spraviš ven tako, da ga našpricaš z rumenim Megliom in malce pustiš. Najbolje je majčko sleči in jo pošpricati takoj. Helenav, tvoja Klara je pa frajerka, da tako lepo je. Bom Majo poslala kar na Primorsko, da se nauči papcanja GH user posted image  Imamo avtosedež od 0-18 kilogramov.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
1.3.2008 11:46:13   
Anonimen
Najin urnik je naslednji:

8h oz. ko se prvič zbudi: sadna kašica po steklenički( narejena z milumilom2)
11h: milumil2
14h: kosilo+sok,čaj
17h:milumil2
20.30h: rižolino ali kaka druga kašica po steklenički(narejena z milumilon2)

Za kosilouser posted image je:
brokoli, cvetača, bučke vseh vrst, korenček, špinača, krompir, riž, polenta, puran, piščanec.......v raznih kombinacijah posamezno, tudi s kislo ali sladko smetano.
ali sadje hruška, slive, jabolko, višnja, breskev....v kombinaciji z rižem ali posamično.

Ko bo imel 6m pa bom začela uvajat še drugi obrok GH, tako da bo dopoldan imel sadje, za kosilo meso+zelenjava.
Pri 7m pa še tretji obrok GH popoldan in sicer mlečni obrok (skuta, jogurt ipd).

Vsaj plan je tak, plani pa se velikokrat sfižijouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
1.3.2008 11:46:49   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: helenav
in eno vprašanje,dejte mi napisat kašne sedeže imate
-ali od 0-18, ali boste kupile takega od 9-18kg?
-Katerega?
Cene so ubijalne in bi se rada že sedaj odločla, tako, da ko bo kašna akcija v BC ga kupim...

Tnx....

Jaz sem celo študijo iz tega naredila pred časomuser posted image . Bolj varni naj bi bili ti od 9 do 18 kg, ampak se naj bi uporabljali, ko otrok sedi...se pravi ene 8 do 9 mesecev. Jaz bom Žana probala imeti čim dlje v lupinici, pol pa v avtosedež od 9 do 18 kg. Sem pogledala na AMZS kateri so najbolj varni, pa ena nemška testiranja.
Izbrala bom Maxi Cosi priori fix, Chicco Key1 isofix ali romer duo plus. Cenovno je Chicco najbolj ugoden. Bom jih šla pa v trgovino pogledat, da vidim kolk so ozki okrog glavice, da ne bo Žan čist živčen noter.
Sem pa rvano te dni nekaj po oglasih gledala in vidla, da kakšni prodajajo čist nove avtosedeže tudi do 50 eur ceneje kot so v trgovini.

Še to Romerjev bo zdaj te dni v BC v dnevni akciji.

Uf sem se razpisala...user posted image user posted image

ps. glede GH...še vedno se miljonkrat na dan dojimouser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
1.3.2008 11:54:33   
Anonimen
Lina, hvala za info o sedežih, si bom sedaj prav shranila da bom čakala na kakšno akcijo. Drugače pa upam da bo čim dlje v lupinici, ker je najvarnejša.

Guppy, korenček se odstrani z rumenim Meglio, kupiš pa ga pri čistilih in ne pri praških.  Gre sigurno ven.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
1.3.2008 11:57:26   
helenav
kaj pa avtosedež Concord? Sandra ti ga imaš ne?

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
1.3.2008 12:02:13   
sandra85

kaj pa avtosedež Concord? Sandra ti ga imaš ne?

ja in smo res ful zadovoljni!

js še nisem imela časa dat slikice od oblekic gor in seznamček prilimat-imamo taščo in tasta na obisku.....
lep dan naprej!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
1.3.2008 12:20:38   
helenav
kašna pa je cena tega Concorda...a ga imajo samo v Pikapolonici?? Kaj pa v Arjelu...kašne sedeže imajo oni?

Pa še nekaj za Primorke
:
Jaz sem v Famili kupila ful dosti stvari za papice..pa še škonte imajo do  5.3. Se splača it pogledat...imajo tudi take paštine za v juhico za dojenčke...Pa pleničke Pampers Ultra so na znižanju in kupila sem Huggies 12 ur in so špica..končno se zbuja suhauser posted image user posted image in če kupiš Huggies dobiš na blagajni bon za popust od 3-5 eurov na naslenje Huggies-ke...Popust imajo tudi na določene izdelke Fissan...jaz sem kupila tekoči talko in je špica...pa še lepo dišiuser posted image

lepo soboto..mi gremo na kras

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
1.3.2008 12:54:53   
lemavrica
Ojla,

mi smo imeli slabo noč, prvo se je zbudil ob 2h in jamral oz. stokal potem še ob 3h, pa mislim da vmes še enkrat, potem je spal do okoli 7h, pojedel ob pol devetih ga je pa zbudil telefon, ker so mojega klicali iz službe user posted image . In pol ne več zaspat, kako uro sva se borila, potem sva pa spala do poldvanajstih.
Zdaj sta pa moja fanta prvič šla sama ven, ker moram jaz delat za fax. Sicer imam jaz večjo tremo kot mož, še dobro da imava dva avtomobila da če bi bilo kaj da lahko takoj grem k njima. Sej vem da ne bo nič ampak vseeno.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
1.3.2008 13:21:39   
sandra85

kašna pa je cena tega Concorda...a ga imajo samo v Pikapolonici?? Kaj pa v Arjelu...kašne sedeže imajo oni?

mi smo ga kupili prek soncka, ker sem imela bon 50€ pa še glih v akciji je bil...
http://soncek.si/si/avtosedezi/od-0-do-18-kg/concord-g1916.shtml
zdaj pa sem videla, da so vse prodali-saj se je res izplačalo-oni imajo vedno malo cenejo kot v arielu, BC,pikapolonici.....

lepo se imejte na krasuuser posted image

js ne morem dat slikic v albumuser posted image sploh mi ne ponuja možnosti za dodat albumuser posted image
sem probala dat slike na shrani.si, pa tut nočeuser posted image ...bom pol rekla mojemu, da naredi kej

bon BC
sem ga danes dobila (skoraj 26€ user posted image ) pa je veljaven do 31.8.2008 (takrat bo Enej že 1 leto staruser posted image )

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 1.3.2008 13:24:28 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
1.3.2008 14:02:44   
Anonimen
Jaz sem se pa prej med plačevanjem mojih položnic spomnila na Sonjo in sem kar denar nakazala direktno na društvo in pripisala da je za Sonjo. Tako bo lahko kupila tisto kar bo sama želela in po svojem okusu.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3013
1.3.2008 16:03:21   
sandra85
pupe, kje ste vse?
najprej PBJ sem pogledala tvoj album in je Ana pravi cukruser posted image

pol pa bi sama neki "na kratko" napisala ga. srčku:

brez kakršnega koli kreganja, bi najprej lepo povedala, da ne maram ljudi, ki so zahrbtni in ki izkoriščajo!
sem ti hotela na MSN pisat, ampak sem se kr tako odločila!
glej, dobro vem, kaj pišeš na drugem forumu, kak ti gre ena RR-jevka na živce.... (in vem da ciljaš name) zato me zanima, kaj sem ti naredila???
če ti nisem simpatična, me ignoriraj in me ne pljuvaj po ovinkih in na drugih forumih!
ko sem ti oblekice imela za posodit, si bila cel teden tako prijazna do mene...samo za korist ti gre. js sem ti dala celo vrečko cunjic za Žana (to sem naredila zato, ker rada pomagam, ampak pol da si do nekoga tako dober in te pol za hrbtom pluvauser posted image
nevem zakaj! sej te ne prosim da sma kolegice, ker če se ne maramo, se pač ne...sam ne bodi zahrbtna in povej meni kaj te muči, ne pa da me pljuvaš drugim! to pa je zelo grdo, no!

in glede unega, ko mi je nana27 lepo napisala, kako zbijat vročino in sem se samo njej zahvalila in tebi neuser posted image pardon no! sam mislim da si napisala isto kot nana27 in po resnici povedano, ne preberem vseh tvojih postov (zadnje časa nobenega, ker  moram povedat, da sem po srcu res "dušica" in pol sem raje tiho in tudi ignoriram, kot da bi pop****)

če mi ima še kera kej povedat, nej mi pove!
nevem-sem kero kdaj užalila??? ni mi jasno no , -kaj sem naredila?!

skratka, ne maram kreganja, hotela sem to razčistit, ker se mi ne zdi prav, da koga pljuvaš na drugem forumu! če imaš tam boljš družbo-izvoli! ker tuki se ne bomo več kregale-ostale smo samo punce, ki nimamo namena sprožit kak kreg in ki se med sabo "recimo" razumemo vse!
sem vesela, da se je helenav vrnila . ker je šlo takrat za nesporazum! in njene poste še vedno rada prebiram, pa če so o user posted image ali o user posted image ...

no, zdaj pa bi vse lepo prosila, da mi napišejo, če sem kdaj kero kej užalila, ali se ji tako ali drugače kej zamerila, ker še zdaleč ni bil nikoli to moj namenuser posted image

zdaj vem, da se bodo oglasile une, ki se bolj malo (srček ti veš koga mislim in ti jim po navadi sporočaš kaj se dogaja na RR)

joj sem se razpisalauser posted image
grem zdaj monopoly na PC-ju igrat-enej spančka, starši od dragega pa so se šli kopat...
lepo soboto vam želim!

aja-temu forumu se sigurno ne mislim odreči zaradi parih, ki me ne marajo! mislim, da je večina punc tukaj gor, s katerimi imam dober "prijateljski" odnos

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
1.3.2008 16:05:09   
sandra85

Pa še nekaj za Primorke
:
Jaz sem v Famili kupila ful dosti stvari za papice..pa še škonte imajo do  5.3. Se splača it pogledat...imajo tudi take paštine za v juhico za dojenčke...Pa pleničke Pampers Ultra so na znižanju in kupila sem Huggies 12 ur in so špica..končno se zbuja suhauser posted image user posted image in če kupiš Huggies dobiš na blagajni bon za popust od 3-5 eurov na naslenje Huggies-ke...Popust imajo tudi na določene izdelke Fissan...jaz sem kupila tekoči talko in je špica...pa še lepo dišiuser posted image

kaj tebi je bila po pamperskah mokra? ker zadnje čase-ko enej nima mira med previjanjem, dam vedno tako čudno plenico gor, da nevem, ali so krive plenice, da je včasih mokr ali dam krivo plenico gor...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
1.3.2008 16:44:00   
Anonimen
Hvala za prijaznost in nasvidenje septembrke, lepo se imejte.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3016
1.3.2008 17:24:59   
LINA31
Res so vse nekam pobegnile....user posted image . Pri nas so se oblaki razkadili in je jasno, ampak kaj, ko je sonce zašlouser posted image .

Sandra85....a ti si dubla bone od BC??? Jaz nič....moram poklicat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
1.3.2008 17:33:07   
lemavrica
No jaz sem dobro izkoristila čas zase ki sta mi ga mojadva namenila. Lepo sem si nareila kopel, zdepilirala, se malo spočila in delala za fax. Je prav pasalo. Pospravljanje in pucanje sem preložila na kak drugi dan.
Vreme je pa do konca usrano in upam da res ne bo kakega snega. PA avno sem se navadila na sonček in dolge sprehode. Če bova notri se nama bo zmešalo med tednom.
Naš približen urnik hranjenja:

6-7h Novalac
10-11h Novalac
14-14.30h GH
16-17h Novalac
20h Novalac
22.30-23h Novalac z Novalac kašico po flaški

Od GH zaenkrat sprejme jabolčno kašico, vse ostalo zelo pogojno.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 1.3.2008 17:41:54 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
1.3.2008 18:04:40   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Sandra85....a ti si dubla bone od BC??? Jaz nič....moram poklicat.

ja danesuser posted image user posted image user posted image ja pokliči, saj veš, znajo se naredit neumneuser posted image

z srčkom sma razčistile do konca prek msn-ja in ugotovile, da je šlo za nesporazum...
js sem hotela samo od vas še slišat, če sem kero kej užalila!

enej je danes papal ananas (sej to lahko, a ne???)

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
1.3.2008 18:09:13   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Pa še nekaj za Primorke
:

kaj tebi je bila po pamperskah mokra? ker zadnje čase-ko enej nima mira med previjanjem, dam vedno tako čudno plenico gor, da nevem, ali so krive plenice, da je včasih mokr ali dam krivo plenico gor...

ja meni so pamperske premočle...cel teden je bila mokra..od kar ima te od Huggies-a 12 ur, je pa suha....pa sm provala vsa možna previjanja...res

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
1.3.2008 18:19:32   
nana 27
Danes je pa resnično tak "težek" dan. Še kateri? Recimo, da je še vpliv vremena ali krajca, ker sama sebe ne spoznam. Že dolgo ni bilo tako..Lemavrica, jaz bi tudi eno prosto popoldne v svoji režiji user posted image  Pridna si, da si že toliko za fax naredila. Kar tako naprej user posted image  Sandra, si se pa razpisala. Včasih je prav, da daš ven, kar ti ne paše. Kje je ta forum, kjer se "piše" o nas?   

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
1.3.2008 18:21:07   
nana 27
No, super...HB sta se sporazumeli. Sandra, mene nisi užalila. Saj pravim, da je malo čuden dan user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
1.3.2008 18:22:15   
zvezda71
Dame pozdravljene, NUJNO ČIMPREJ moram vedet kdaj bi se naslednjo soboto dobile. V Kavalu imajo fraj še ob 17 in ob 20, a bomo jedle al samo pijačka, kder če pijačka pol boljše da se dobimo v baru
Zvezda71
Ana b
Guppy
Lemavrica
Tatty

Nora
Nana

pomagajte z odločitvijo!!!!!!!!!!!!!!
V Kavalu moram rezervirat čimprej!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
1.3.2008 18:24:26   
sandra85
helena, kako ste se imeli na krasu
js pa sem danes spet not zaprtauser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
1.3.2008 18:24:27   
lemavrica
Nana ja je tud moj ugotovil da če bo nekam šel s tamalim bom jaz pol boljše volje.
Sama še nisem ugotovila kera luna vpliva na moje študijsko prebujenje user posted image , ma važno da vpliva.

No sej zato sem pa predlagala da se 8.marca srečamo, da se malo odpočijemo od user posted image  in partnerjev.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Spanje pri babici in dedku
Zoja Lara

Pri kakšni starosti je primerno, da otrok prvič prespi ločen od staršev?

pri 1 letu (51%)

pri 2 letih (19%)

pri 3 letih (18%)

ko je star 6 let ali več (11%)

Število vseh glasov: 636

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!