|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.3.2008 16:03:21
|
|
|
|
sandra85
|
pupe, kje ste vse? najprej PBJ sem pogledala tvoj album in je Ana pravi cukr pol pa bi sama neki "na kratko" napisala ga. srčku: brez kakršnega koli kreganja, bi najprej lepo povedala, da ne maram ljudi, ki so zahrbtni in ki izkoriščajo! sem ti hotela na MSN pisat, ampak sem se kr tako odločila! glej, dobro vem, kaj pišeš na drugem forumu, kak ti gre ena RR-jevka na živce.... (in vem da ciljaš name) zato me zanima, kaj sem ti naredila??? če ti nisem simpatična, me ignoriraj in me ne pljuvaj po ovinkih in na drugih forumih! ko sem ti oblekice imela za posodit, si bila cel teden tako prijazna do mene...samo za korist ti gre. js sem ti dala celo vrečko cunjic za Žana (to sem naredila zato, ker rada pomagam, ampak pol da si do nekoga tako dober in te pol za hrbtom pluva nevem zakaj! sej te ne prosim da sma kolegice, ker če se ne maramo, se pač ne...sam ne bodi zahrbtna in povej meni kaj te muči, ne pa da me pljuvaš drugim! to pa je zelo grdo, no! in glede unega, ko mi je nana27 lepo napisala, kako zbijat vročino in sem se samo njej zahvalila in tebi ne pardon no! sam mislim da si napisala isto kot nana27 in po resnici povedano, ne preberem vseh tvojih postov (zadnje časa nobenega, ker moram povedat, da sem po srcu res "dušica" in pol sem raje tiho in tudi ignoriram, kot da bi pop****) če mi ima še kera kej povedat, nej mi pove! nevem-sem kero kdaj užalila??? ni mi jasno no , -kaj sem naredila?! skratka, ne maram kreganja, hotela sem to razčistit, ker se mi ne zdi prav, da koga pljuvaš na drugem forumu! če imaš tam boljš družbo-izvoli! ker tuki se ne bomo več kregale-ostale smo samo punce, ki nimamo namena sprožit kak kreg in ki se med sabo "recimo" razumemo vse! sem vesela, da se je helenav vrnila . ker je šlo takrat za nesporazum! in njene poste še vedno rada prebiram, pa če so o ali o ... no, zdaj pa bi vse lepo prosila, da mi napišejo, če sem kdaj kero kej užalila, ali se ji tako ali drugače kej zamerila, ker še zdaleč ni bil nikoli to moj namen zdaj vem, da se bodo oglasile une, ki se bolj malo (srček ti veš koga mislim in ti jim po navadi sporočaš kaj se dogaja na RR) joj sem se razpisala grem zdaj monopoly na PC-ju igrat-enej spančka, starši od dragega pa so se šli kopat... lepo soboto vam želim! aja-temu forumu se sigurno ne mislim odreči zaradi parih, ki me ne marajo! mislim, da je večina punc tukaj gor, s katerimi imam dober "prijateljski" odnos
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|