|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje trenerke (MB)?
8.1.2008 8:59:46   
Lara28
Ojla!
Že nekaj časa neuspešno iščem trenerko v velikosti 92. Sem mislila, d bo na razprodajah kaj pa nisem nič dobila! Če je po čudežu že kje kakšna, je grozne barve z čisto agresivnimi motivi, npr. smrtne glave (H&M)! 
Pa sem med pohajkovanjem kar nekaj staršev slišala da iščejo trenerke, pa prodajalke samo odgovarjajo ne nimamo.
Jih je kdo kje videl?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje trenerke (MB)?
8.1.2008 9:01:30   
Strawberrie Cherrie
Kaj pa Champion, Adidas....
V intersportu sem videla Adidasove in Lotto.
Drugače pa preko meje je tega polno. Recimo v Sport Expertu dobiš tudi Nike.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2008 9:21:52   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Lara28

Ojla!
Že nekaj časa neuspešno iščem trenerko v velikosti 92.

Trenerko za? Kaj te bo trenirala? Sploh pa, kje boš našla tako majhno osebo, ki te bo trenirala?

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2008 9:32:12   
Lenny
Okaidi v Europarku ima tudi trenerke, v mestu pa ne, Champion, Venice v Leclerk-u, S.Oliver v Galeriji Gosposka.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2008 11:26:54   
Lara28
S.oliver in Benneton sem gledala v mestu in nimajo. Okaidi sem bila tudi samo v mestu in ni. Venice v leclercu tudi ni, vsaj ne številke take. V bistvu je to tak ista trgovina kot Aladin ki tudi nima.
No ostane še Champion in intersport. Samo nisem vedela da imajo tudi take male otroške. Kakšne so pa cene teh? Ker neke strašne vsote se mi zdi škoda, ker bo itak držala samo do pomladi, pa bo treba spet drugo, če ne večjo vsaj tanjšo!

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2008 11:32:39   
lelaval
IZVIRNO SPOROČILO: Lara28

Ojla!
Že nekaj časa neuspešno iščem trenerko v velikosti 92.

Trenerko za? Kaj te bo trenirala? Sploh pa, kje boš našla tako majhno osebo, ki te bo trenirala?

Saj ni rečeno, da bo kaj trenirala. Naša ima v vrtcu že 2. leto 1x na teden telovadbo - gredo v šolsko telovadnico. In je fino, da ima trenerko.  Vem pa, da sem tudi jaz ful iskala tako malo trenerkico. Sem le 1 dobila bombažno, zato pa ji oblečem plišast komplet (sp. del na gumico, zg. del na zadrgo). Drugače ji pa oblečem tudi kake bombažne hlačke na gumico.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2008 11:41:11   
dulcinea
Sem se mal hecala, ker pravilno za oblačilo je trenIrka, trenErka je pa ženska, ki te trenira.

Se opravičujem, če sem koga užalila, sam mal sem bla tečna zjutraj.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2008 12:20:48   
Lenny
Ja, Champion ima tudi za ta male. Cene so pa odvisne od sreče in znižanj. Zdaj bi se splačalo iti pogledat. Jaz sem za našega minija kupila št. 96 jeseni. Za komplet hlač, zg. dela in majčke  (kosmaten) sem dala 32 EUR.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2008 12:21:54   
Eca
Hej!

Meni pa nekaj ni jasno! Kaj pa imajo vaši lumpi doma oblečeno????? Moj je vedno v trenerki, toko kot jaz. Je najbolj udobna in komot. Jaz si tega nabavim en kup, da je vedno na zalogi.

Prejšnji teden sem bila v Turbo limaču - na Pobrežju, kjer je Merkator center in sem kupila spodnje dele trenerk za mali dnar. Številke pa imajo 92 in 98. So bombažne temno modre in čokoladno rjave.

Champion je meni drag, mogoče s popustom, da je bolj užitna cenauser posted image . Mene še moti tam ena prodajalka, pa zato tam nikoli nič ne kupim.

V ponedeljek pa bo imel Hofer ene take bombažne hlače (upam, ne samo punčkaste), 2 komada v paketu za 6 eur.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2008 12:23:25   
Lenny
Eca, zdaj pa nekaj novega vem user posted image  Turbo limač je tudi v Mb user posted image  Pojma nisem imela. Hvala za info user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.1.2008 21:56:25   
Ada
Nam so zelo všeč tudi Zarine trenirke- lepo se perejo.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.1.2008 23:15:23   
doroteja23
Jaz pa sem jih vidla v takotu! Sicer je vsak del posebej ampak so full lepe. Pa še številke so imeli. Bla sem pa včeraj tam in jih je blo še kr nekaj.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.1.2008 8:55:02   
Lara28
Hvala punce za nasvete!
Ja babi je bila včeraj malo naokrog in je klicala, da je kupila eno od S.Oliverja  in je dala 22,90. Nisem pa še videla kakšna je. No v Takko bom še šla res pogledat, vem, da sem tam že kupovala in so lušne. Sem čisto pozabila na to trgovino. Pa še turbo limač bom šla pogledat. Jaz tudi nsem vedela, da je to v MB!
V zari pa imajo ponavadi sam za punčke, za fante pa nič!
Eca - kako pa veš za Hofer za ponedeljek? Mi še nismo dobili nič reklame! Tam najraje kupim, so fuul kvalitetne in za mali denar.
TrenIrk (hvala dulcinea) res dosti porabimo, ker jih ima za doma in tudi pri varuški je v trenirki. Tako da jih rabim vsaj 4-5 (hlač) da pridemo skozi od enega do drugega pranja! 
Res hvala še enkrat vsem!

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.1.2008 14:43:03   
*bubi*
Eca - kako pa veš za Hofer za ponedeljek?

Na internetu je že nova ponudba:
http://www.hofer.si/si/html/offers/ponudba_od_ponedeljka_14_01_08.htm

Jaz tudi v Hoferju kupujem trenirkice, sicer pa jih bubi ne nosi veliko - doma je tudi v hlačah, s tem, da mu kupujem res same udobne hlače (na elastiko ali gor na ruče).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.1.2008 14:48:26   
kofetek2010
V Zari jih zihr imajo, no vsaj za tavečjega mulca.
Cena za velikost 13-14 let je cca. 10€ in se super perejo in sušijo v sušilcu.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.1.2008 8:36:54   
Lara28
Jaz rabim za dve leti..
eca hvala! Sem pogledala in vidim da bodo tudi hlačne nogavice imeli kar ugodno in to tudi rabimo že nujno! Si mi res prihranila eno pot! Samo bo treba najbrž kar zjutraj it pogledat, ker v našem Hoferju popldan ni skoraj nič več!
LP Lara

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.1.2008 8:53:11   
Lenny
Samo bo treba najbrž kar zjutraj it pogledat, ker v našem Hoferju popldan ni skoraj nič več!

Mene včasih reši Hofer na Šentiljski. Ni pravilo, včasih pa rata.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.1.2008 21:43:41   
aisha_
Zdravo! Kaj pa v Areilu nad Obijem si kaj bila? Tam tudi na case kaj najdes. Ali pa Areil v Mercator centru Tabor. LP

Otrok sreče
je vedno podoben stari duši,
ki živi v novem telesu;
njen obraz je resen,
a ko se nasmehne,
ves svet zažari
v sončni svetlobi...

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.1.2008 23:05:59   
Nogavica
Mi smo jih pred kratkim nekaj kupili v Sparu (Happy Puppy) za 6€. Sicer malo manjšo ševilko, ampak sem skoraj sigurna, da imajo tudi večje.
Pa včeraj smo eno prinesli iz H&M za 10€ (siva z nekim napisom, brez smrtnih glav user posted image ).
Drugače pa gremo naslednji teden tudi mi v Hofer po zalogo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu aisha_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.1.2008 9:50:09   
Lara28
No nekaj smo dobili, grem pa še v Hofer v ponedeljek!

Hvala vsem!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?