Kje trenerke (MB)? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

Lara28 -> Kje trenerke (MB)? (8.1.2008 8:59:46)

Ojla!
Že nekaj časa neuspešno iščem trenerko v velikosti 92. Sem mislila, d bo na razprodajah kaj pa nisem nič dobila! Če je po čudežu že kje kakšna, je grozne barve z čisto agresivnimi motivi, npr. smrtne glave (H&M)! 
Pa sem med pohajkovanjem kar nekaj staršev slišala da iščejo trenerke, pa prodajalke samo odgovarjajo ne nimamo.
Jih je kdo kje videl?

Strawberrie Cherrie -> RE: Kje trenerke (MB)? (8.1.2008 9:01:30)

Kaj pa Champion, Adidas....
V intersportu sem videla Adidasove in Lotto.
Drugače pa preko meje je tega polno. Recimo v Sport Expertu dobiš tudi Nike.

dulcinea -> RE: Kje trenerke (MB)? (8.1.2008 9:21:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Lara28

Ojla!
Že nekaj časa neuspešno iščem trenerko v velikosti 92.

Trenerko za? Kaj te bo trenirala? Sploh pa, kje boš našla tako majhno osebo, ki te bo trenirala?

Lenny -> RE: Kje trenerke (MB)? (8.1.2008 9:32:12)

Okaidi v Europarku ima tudi trenerke, v mestu pa ne, Champion, Venice v Leclerk-u, S.Oliver v Galeriji Gosposka.

Lara28 -> RE: Kje trenerke (MB)? (8.1.2008 11:26:54)

S.oliver in Benneton sem gledala v mestu in nimajo. Okaidi sem bila tudi samo v mestu in ni. Venice v leclercu tudi ni, vsaj ne številke take. V bistvu je to tak ista trgovina kot Aladin ki tudi nima.
No ostane še Champion in intersport. Samo nisem vedela da imajo tudi take male otroške. Kakšne so pa cene teh? Ker neke strašne vsote se mi zdi škoda, ker bo itak držala samo do pomladi, pa bo treba spet drugo, če ne večjo vsaj tanjšo!

lelaval -> RE: Kje trenerke (MB)? (8.1.2008 11:32:39)

IZVIRNO SPOROČILO: Lara28

Ojla!
Že nekaj časa neuspešno iščem trenerko v velikosti 92.

Trenerko za? Kaj te bo trenirala? Sploh pa, kje boš našla tako majhno osebo, ki te bo trenirala?

Saj ni rečeno, da bo kaj trenirala. Naša ima v vrtcu že 2. leto 1x na teden telovadbo - gredo v šolsko telovadnico. In je fino, da ima trenerko.  Vem pa, da sem tudi jaz ful iskala tako malo trenerkico. Sem le 1 dobila bombažno, zato pa ji oblečem plišast komplet (sp. del na gumico, zg. del na zadrgo). Drugače ji pa oblečem tudi kake bombažne hlačke na gumico.

dulcinea -> RE: Kje trenerke (MB)? (8.1.2008 11:41:11)

Sem se mal hecala, ker pravilno za oblačilo je trenIrka, trenErka je pa ženska, ki te trenira.

Se opravičujem, če sem koga užalila, sam mal sem bla tečna zjutraj.

Lenny -> RE: Kje trenerke (MB)? (8.1.2008 12:20:48)

Ja, Champion ima tudi za ta male. Cene so pa odvisne od sreče in znižanj. Zdaj bi se splačalo iti pogledat. Jaz sem za našega minija kupila št. 96 jeseni. Za komplet hlač, zg. dela in majčke  (kosmaten) sem dala 32 EUR.

Eca -> RE: Kje trenerke (MB)? (8.1.2008 12:21:54)

Hej!

Meni pa nekaj ni jasno! Kaj pa imajo vaši lumpi doma oblečeno????? Moj je vedno v trenerki, toko kot jaz. Je najbolj udobna in komot. Jaz si tega nabavim en kup, da je vedno na zalogi.

Prejšnji teden sem bila v Turbo limaču - na Pobrežju, kjer je Merkator center in sem kupila spodnje dele trenerk za mali dnar. Številke pa imajo 92 in 98. So bombažne temno modre in čokoladno rjave.

Champion je meni drag, mogoče s popustom, da je bolj užitna cena[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Mene še moti tam ena prodajalka, pa zato tam nikoli nič ne kupim.

V ponedeljek pa bo imel Hofer ene take bombažne hlače (upam, ne samo punčkaste), 2 komada v paketu za 6 eur.

Lp, Eca

Lenny -> RE: Kje trenerke (MB)? (8.1.2008 12:23:25)

Eca, zdaj pa nekaj novega vem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Turbo limač je tudi v Mb [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Pojma nisem imela. Hvala za info [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ada -> RE: Kje trenerke (MB)? (8.1.2008 21:56:25)

Nam so zelo všeč tudi Zarine trenirke- lepo se perejo.

doroteja23 -> RE: Kje trenerke (MB)? (8.1.2008 23:15:23)

Jaz pa sem jih vidla v takotu! Sicer je vsak del posebej ampak so full lepe. Pa še številke so imeli. Bla sem pa včeraj tam in jih je blo še kr nekaj.

Lara28 -> RE: Kje trenerke (MB)? (9.1.2008 8:55:02)

Hvala punce za nasvete!
Ja babi je bila včeraj malo naokrog in je klicala, da je kupila eno od S.Oliverja  in je dala 22,90. Nisem pa še videla kakšna je. No v Takko bom še šla res pogledat, vem, da sem tam že kupovala in so lušne. Sem čisto pozabila na to trgovino. Pa še turbo limač bom šla pogledat. Jaz tudi nsem vedela, da je to v MB!
V zari pa imajo ponavadi sam za punčke, za fante pa nič!
Eca - kako pa veš za Hofer za ponedeljek? Mi še nismo dobili nič reklame! Tam najraje kupim, so fuul kvalitetne in za mali denar.
TrenIrk (hvala dulcinea) res dosti porabimo, ker jih ima za doma in tudi pri varuški je v trenirki. Tako da jih rabim vsaj 4-5 (hlač) da pridemo skozi od enega do drugega pranja! 
Res hvala še enkrat vsem!

*bubi* -> RE: Kje trenerke (MB)? (9.1.2008 14:43:03)

Eca - kako pa veš za Hofer za ponedeljek?

Na internetu je že nova ponudba:
http://www.hofer.si/si/html/offers/ponudba_od_ponedeljka_14_01_08.htm

Jaz tudi v Hoferju kupujem trenirkice, sicer pa jih bubi ne nosi veliko - doma je tudi v hlačah, s tem, da mu kupujem res same udobne hlače (na elastiko ali gor na ruče).

kofetek2010 -> RE: Kje trenerke (MB)? (9.1.2008 14:48:26)

V Zari jih zihr imajo, no vsaj za tavečjega mulca.
Cena za velikost 13-14 let je cca. 10€ in se super perejo in sušijo v sušilcu.

Lara28 -> RE: Kje trenerke (MB)? (10.1.2008 8:36:54)

Jaz rabim za dve leti..
eca hvala! Sem pogledala in vidim da bodo tudi hlačne nogavice imeli kar ugodno in to tudi rabimo že nujno! Si mi res prihranila eno pot! Samo bo treba najbrž kar zjutraj it pogledat, ker v našem Hoferju popldan ni skoraj nič več!
LP Lara

Lenny -> RE: Kje trenerke (MB)? (10.1.2008 8:53:11)

Samo bo treba najbrž kar zjutraj it pogledat, ker v našem Hoferju popldan ni skoraj nič več!

Mene včasih reši Hofer na Šentiljski. Ni pravilo, včasih pa rata.

aisha_ -> RE: Kje trenerke (MB)? (10.1.2008 21:43:41)

Zdravo! Kaj pa v Areilu nad Obijem si kaj bila? Tam tudi na case kaj najdes. Ali pa Areil v Mercator centru Tabor. LP

Nogavica -> RE: Kje trenerke (MB)? (10.1.2008 23:05:59)

Mi smo jih pred kratkim nekaj kupili v Sparu (Happy Puppy) za 6€. Sicer malo manjšo ševilko, ampak sem skoraj sigurna, da imajo tudi večje.
Pa včeraj smo eno prinesli iz H&M za 10€ (siva z nekim napisom, brez smrtnih glav [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ).
Drugače pa gremo naslednji teden tudi mi v Hofer po zalogo.

Lara28 -> RE: Kje trenerke (MB)? (11.1.2008 9:50:09)

No nekaj smo dobili, grem pa še v Hofer v ponedeljek!

Hvala vsem!

Stran: [1]