Skaana
|
Ne boste verjele, moja dva drnjohata OBA isti čas... Atena že včasih sploh ne spi čez dan, tako da imam zdle jaz NEDELJO v pravem pomenu besede. Najprej pokomentiram, ker že dolgo nisem (pa da me ne boste imele za žleht ): vrtnica, čudovit seznam (zdaj lahko dodaš še zobke ), pa pestke za Vano, da ni kaj hujšega kot zobki , Trdozimc, nadvse lepo se imejte na morju. Bom pa pogrešala tvoje sage, ja . Raho, ja supeeeeeeeer za Črtoja in Geo (zdaj sem se spomnila, da te moram nekaj glede njufkičev na ZS vprašat). Pa že prvi Irajini zobki, iiiiii čestitke. A zdaj kaj boli, ali zna z njimi sesat? Ja, Atena je bila pred vrtcem eden najbolj zdravih otrok, kar jih poznam, letos pa že trikrat na AB in dvakrat huda viroza... Ampak k sreči do zdaj Aleksej ni nič pobral, zato sem jo kar puščala v vrtcu. Sem pa glede vrtcev ful jezna, ker ga nismo dobili tam, kjer se bomo selili. Zato bo Atena kar ostala tu, se bom pač morala 13 km vozit okoli v službo . Pa Aleksej je tu tudi dobil od septembra dalje. K sreči bo drugi otrok zastonj, tako da rezervacije ne bo potrebno plačevati. Upam, da bo z babico ok in da boste imeli vaš big krst čimprej . Si pa čist predstavljam, kako je s temi povabljenimi, da ni zamer. Mi smo na Ateninem rojstnem dnevu imeli ulala ljudi, tiste, ki bi jih pa res rada imela, pa že nisem mogla več povabit... Drugo leto bo res treba neko drugo taktiko izbrat (beri le otroci). Magi, čist si me navdušila s temi tvojimi izdelki. Res imaš čut za to. Jaz sem se pred leti, ko še ni bilo tolk različnih materialov tudi nekaj probavala, a se zdaj lahko skrijem v najtemnejši kot . Drži se, zdaj ko je Zaki doma. Tarči je pa taki cortek, da ni za povedat na tisti hokejistkini slikici... Moram pa priznat, da sem si bolj debeluščkastega predstavljala. Je pa sam tak lepo korenjakasto izpopolnjen . Kako pa kaj hiška? Hokejistka, take skomine si mi nardila s temi slikcami, taki zlati sončki so tile naši... Jaz bi tudi prišla. A kaj ko je Lj od mene 140km . In zdaj taka vročina... ElaM, uspešno z avtom . Moram ti pa povedat, da imam jaz tudi zlatega twingota l 97 s platneno streho in nalepljenimi trepalnicami... Res, čudovit avtek. Če ne bi varnost bila vprašaj, ga ne bi nikoli zamenjala. No, seveda ga še tudi lep čas ne bom mogla. Klarisima, čakam na slikce male krščenke. Lana, kako se je Blaž imel? Želva, seveda, ko ga položim, je jok na kvadrat, se kar trest začne . Men je to res tako smešno, ker je tako zaspan, da mu učke kar skupaj lezejo... Tejka, vesele čestitke . Sploh je težko verjet, da je že naš najmlajši decembrček petmesečnik. 15.7. Kako je Klemen? Andreja2000, vi se pa verjetno potepate . Tako je tudi prav. Evo, zdaj odpošljem in ker še kar spita, sledi drugi del - mi o nas .