valči
|
Dober večer! Sem gledala albume vaših otročkov,pa so vsi taki lepi ,to so pa naši oktoberčki.Mišk,ti imaš pa tako lepo pupo,da bi jaz kar slikice Daschi poslala,da objavi,ker takih las ne vidiš vsak dan,ja pa Bor od 2ursae ima tudi take laske Meni je to tako lepo,samo najbrž nepraktično,kar se tiče negovanja temenc in umivanja las.Naša malika pa nima skoraj nič laskov. Pot,dobro,da si ukrepala in da te končno porihtajo. Laro grozno pogrešam,nonstop mislim na njo,kaj počenja,kako skrbijo-če?,za njo Jutri definitivno zahtevam oddelčnega zdravnika in mu lepo povem vso zgodovino Larinega prehranjevanja in ne,ne bom tiho.Tudi dierektor bolnice dobi pismo,seveda,ko bo Lara doma,na varnem in pritožno pismo jih bo čakalo v skatli,kjer lahko na oddelku oddaš gradivo Drugič raje otroka peljem v Maribor,kjer sem že sina imela in sestrična dela na otroškem.Še me ni izučilo,da rinem v tisti pajzl. Hvala vsem za lepe želje Rihtanje, si lahko mislite,kdaj sem jaz na vrsti,preden tri zriham.Na otroke res gledam,da so dovolj oblečeni,vremenu primerno in da nimajo ravno pet barv na sebi,sploh za v vrtec in trgovino,ven,zasebe pa bolj švoh.Sploh,ker nosim le dvojne hlače,ker še imam dve kili viška,vendar 6 kil,da bom res tako,kot je treba.Če mi sploh rata.Ker nenehen stres vpliva kontra na kile.Takrat jem sladkarije in grešim.Trenutno jih imam 65 in to je čisto preveč,če bi bili številki obrnjeni,se pa ne bi nič branila. Lahko noč,babike in bebice.