Nyah*
|
Ojla! Evo mene, se javljam malo iz sluzbe , imamo ravno malico. Mi smo se kar bolni , jaz seveda trapa hodim v sluzbo, namesto bi bila z Najo doma, a kaj cem, taka sem. Drugace sem dobro, apetit se mi na sreco se ni povecal, ker jaz sem tut ze od prej malo bolj okrogla, in se malo branim kilogramov. Sem se vedno na +1. Nosecniskih hlac se ne nosim, bom sla zdaj kak dan po kavbojke, bodo najbolj uporabne, imam pa od prvic crne elegantne na rob, tako da krize ne bo. Aha, pri imenih in opremi ste ze , malo prehitevate kaj? Mi imamo opremo vso od prej, kupila bova verjetno zibelko ali kosek, ker mi je to ful srckano, pa seveda kako novo cotiko, sploh ce bo pobic, ker imamo cisto vse punckasto doma . Pa zappa za kasneje verjetno, a to pride sele spomladi, prej imamo quinny-ja, pa kosaro dreami, tko da bo super! Imen za kot prvic tudi sedaj nimava, za pa kar nekaj idej, ceprav tako vsec, kot mi je Naja, mi ni nobeno. Koliko nas bo pa na Gorenjskem (Jesenice) dihalo julija? Nic, grem delat, se pisemo se kaj! Uzivajte in pazite nase. Aja, lex, pregled imam 12.2..
|