|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
15.1.2008 14:57:58   
sasi13
jz sm si tud vedno želela veliko družino, čeprav nisem pričakovala da se bo kr naenkrat povečala za dva! od začetka sem bla šokirana ampak zdej sm se pa že čist sprijaznala! sej je z enim tud hudo ko ga domov pripelješ pol ko se pa ulaufaš pa gre in tk bo tudi pri nama! morš si svoj tempo ulovit in po tistem delat! sej bo napor ampak sej ko tk hiter rastejo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
15.1.2008 15:55:04   
Inigo
sasi13 - sm hodila v velenje v šolo, ampak sem imela par sošolk iz braslovč, pa sem mislila, da si mogoče katera od njih user posted image ti pa čisto verjamem kak mali šokec je bil, ko is zvedela, da bosta kar dvojčka user posted image user posted image imate kake dvojčke v družini? in glede na to, da sva obe precej mladi, kako to da si se tako "hitro" odločila za naraščaj? je bilo "ponesreči"? ker midva sva to čisto načrtovala...

mi smo pa danes imeli za kosilo puranje zrezke z zeliščnim maslom in pire krompir user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
   [Brisano sporočilo]
15.1.2008 15:55:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
15.1.2008 16:19:57   
Anonimen
živjo punce  berem berem pa pridem do mojce in njenega komentarja o podražitvi moških user posted image user posted image user posted image , pa ful vesela berem naprej in si mislim, da ko pridem do konca, pa še jaz napišem, da smo se itak ženske tut podražile, glede na mleko user posted image  ah pa me je prehitela user posted image  titi mojca dans je blo tko lepo zunaj, a ni blo, sam pač mal je pihalo. tko zdej pa čakam enoletno mrzlo nečakinjo, bom baby sitter. komaj čakam. lepo se mejteuser posted image  vaš lunek user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3604
15.1.2008 16:43:15   
Anonimen
p.s. nisem majstor, da napravim burek, jaz sam majstor, da osvajam cure.  loool, pravkar slišala po radiu. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
15.1.2008 20:10:04   
sasi13
inigo a maš mogoče msn naslov in bi se lažje kej zmenle? lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
15.1.2008 20:12:42   
lex
prejšnji mesec 627€, ta pa 629€ toliko so dvignil glede na pollletno izravnavanje glede na plačeuser posted image
zaposlena sem kot pomočnica vzgojiteljice, to pa je povprečje mojih zadnjih 12 bruto plač. s tem, da sem imela še pol leta plačo za pripravnico vzgojiteljice (70%plače), kar je bilo višje kot moja pomočniška plačauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
15.1.2008 20:13:12   
sasi13
inigo! po fantovi strani so dvojčki ampak v enem tretjem kolenu, ja dojenčka sma načrtovala ampak nism misla da se bo tk hitro primlo :) in to dvojno! kdo pa so ble tvoje sošolke?

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
15.1.2008 20:38:01   
KristinaU
Pozdravljene drage user posted image !!!
Tudi jaz sem se pridružla vaši skupini.user posted image
Jaz naj bi svojega sončka prvič objela 20.7.08, ampak saj veste, kdaj bo pa resnično prikukal ven, je pa njegova odločitev...

Lep večer vsem!!!
user posted image

Kristinau

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
15.1.2008 20:49:33   
sasi13
super, spet ena več! user posted image  user posted image  user posted image sej počas se bo še zihr kira našla! in kok se počutiš?

(odgovor članu KristinaU)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
15.1.2008 20:59:34   
lex
kristina u dobrodošla.
evo na majčicah07 smo se spominjale trebuščkov:
z Aleksom tik ob odhodu v porodnišnico
user posted image

z Alino ene 14 dni pred porodom
user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
15.1.2008 22:26:47   
24julij
oj bejbe,kako ste kaj,vprasanje,do gdaj ste jedle folno kislino,jaz imam Tifol.kje ste kej kupovale opremo za dojencke,ej jst sem bla danes u baby centru za **** drago,al se samo meni zdi,sem gledala mal vozicke pa sploh ne vem ce pride kater u postev k mam puntota,pa ne vem ce bi sploh ker sel k men u prtlaznik.dej povejste mi mal svoje izkusnje prosim

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
15.1.2008 22:56:28   
lex
peg perego pliko? ta se zloži kot marela

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
15.1.2008 23:06:15   
24julij
lex ja pa a to ima une tamale kolescke?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
15.1.2008 23:14:45   
lex
Tile moja frendica ga ima že od samega začetka. meni je malo žal, da ga nisem takrat vzela ampak ko sva midva še oči gor metala je zadeva prišla 60 jurjev, ko pa sva kupovala pa 90 in ga iz jeze nisem kupila.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
15.1.2008 23:22:41   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

oj bejbe,kako ste kaj,vprasanje,do gdaj ste jedle folno kislino,jaz imam Tifol.kje ste kej kupovale opremo za dojencke,ej jst sem bla danes u baby centru za **** drago,al se samo meni zdi,sem gledala mal vozicke pa sploh ne vem ce pride kater u postev k mam puntota,pa ne vem ce bi sploh ker sel k men u prtlaznik.dej povejste mi mal svoje izkusnje prosim

Jaz sem v 12. t. in zaenkrat še jemljem Tifol, nameravam ga še ene 2 tedna jemat, da jih pokurim do konca user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
16.1.2008 9:34:44   
maja24
Lex prosm če mi popraviš datum pregleda 30.1,povsej vrjetnosti jih bom imela ful prej zarad tega ker bom tut več al mn skos mela tak izcedek tok da bom do konca nosečnosti na bolovanju,najbol pomemben je pa to da je moj pajac dones mal migovuser posted image ,me je pa še zmeri mal strah kaj bo naprej,je pa vse uredu,po njenem prihaja to iz pojstlice (hematona pa ni vidla tok da pomojem ni bil to hematon)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
16.1.2008 9:37:30   
Tinky
Jutro

Lex, tale voziček Peg Perego Pliko, mi je takoj padel v oko, saj je lep, lahko vodljiv in full lahek (ima 8 kg), se ga z eno roko zloži. Je pa full drag.
Midva bova šla mal v Italijo šnjofat, mogoče bova naletela na kakšno akcijo.

Je pa moja kolegica v eni trgovini (v Italiji) naletela na akcijo za voziček Chicco, posteljico, previjalno mizo, stol za hranjenje, avto sedež za 590 EUR. Voziček je lanski model in zato ga razprodajajo.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
16.1.2008 9:52:44   
24julij
maja pol je vse uredu zuser posted image ,sem veselauser posted image user posted image a so ti kej rekli da moras pocivat pa lezat?uzivaj cuvaj na malega,pa vse bo uredu

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
   [Brisano sporočilo]
16.1.2008 10:11:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
16.1.2008 10:43:38   
24julij
mi2 v solo se ne hodiva,bova sla pa skupaj,se mi zdi da je to stvar obeh,kam bos pa sla?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
16.1.2008 11:05:35   
ina82
men je  ginekologinja dala ful dost brošur o nosečnosti  in v eni izmed njih je pisalo da se šola za starše začne v zadnjem trimesečju tako da mislim da je zdaj še malo prehitro. No še same se pozanimajte,
lp

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
16.1.2008 12:12:18   
Blacky30
Zdravo, punce!

Kako smo kaj? Jaz sem OK, naenkrat sem polna elana in zagona. V službi delam in pospravljam arhivo, kot da se mi je zmešalo.user posted image user posted image user posted image  Me že šefica malo čudno gleda.user posted image  Aja, nič še ji nisem povedala. Ni mi, ker je nonstop tečna in napadalna. Pa naj kar bo.user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 16.1.2008 12:13:32 >

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
16.1.2008 12:31:45   
kenya
Živjo punce!

Evo pa smo tud mi pristal na Hiconcilu, za znoret!!! Poleg tega v službi mislijo, da sem doma zato da uživam in si mal spočijem user posted image ....midva z  možem pa čist fuč, tko da je prišla moja mama, da je vsaj za par ur ta malo odpeljala.....to mene tko pojezi...ahhh kaj čmo....

Kar se tiče materinske šole, sem šla jaz prejšnjič v 6. mesecu, ko je bilo še zdržno. So bile tam punce, ki so bile že zelo proti koncu nosečnosti, pa so bile prav boge, ker je blo treba kar nekaj časa sedet, pa vroče je blo že (maj). Tko, da po moje je boljš iti malo prej.
Opreme pa mi ne bomo nič kupovali, ker imamo še vse od prej. Voziček je bil pa v uporabi samo eno leto, pol pa ni hotla več notri. Kupila bom pa sigurno kakšno cotko, ko bomo zvedli kaj bo, da bo vsaj kej novega dobil/a user posted image , če je že prva imela vse novo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
   [Brisano sporočilo]
16.1.2008 13:42:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?