|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
10.9.2007 21:54:51   
aja aja
moram vam rec da ste zelo zanimivo temo zacele ehheheheheheheheheh
ma to so borke, ker iscejo najsibkeso tocko proti nasem sovraznikom (menza zdaj pa zares-adijooooooooo)
mater ste borbene....
ej, ka a mislite da sem na sredini cikla, ker sta moji dve joskici se kr povecale, pa tak butast obcutek mam da mi bojo poknale heheh..a mislite da je sredina cikla al ne...
na konco prestejem glase pa glejte da bodo glosi v okrogli cifri, lazje pol racunam procente hehehe

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 326
10.9.2007 22:14:21   
Anonimen
Kaj tukaj pa še ni zaklenjeno????WTF????

(odgovor članu aja aja)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
10.9.2007 22:16:19   
aja aja
nati?
A JE SLUCAJO KASEN PROBLEM?????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 328
10.9.2007 22:17:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  sem samo slučanjo adrenalinska, ker me je ena razkurila do amena.user posted image

(odgovor članu aja aja)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
10.9.2007 22:20:25   
aja aja
GLEJ NATI: mal preber tu ni nobena razkurjena pa tud men se je zdelo kao da si se zdaj na mene spravla oz na naso temo, mi se tu mal hecamo, pa se tud mal nasmejimo...nikakor se pa niti slucajnoo ne kregamo ali pa da katera kero razkuri..tu smo punce, mladenke al pa zene ki imajo isto zeljo in si stojimo ob strani..da smo ja potem mal mocnejse in spet bol povne otimizma...kar je pa drugo ne se pustit razkurit....presalti temo pa bo
upam da me nisi narobe zstopla..nisem tista ki se rada krega al pa kaj podobnega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
10.9.2007 22:26:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  kapiš bejba, brez skrbi.user posted image

(odgovor članu aja aja)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
10.9.2007 22:29:32   
aja aja
no res me ful veseli, no pa tud upam da te je minlo tiso kar te je ena razkurla...user posted image
ma takam se sam slatko nasej, ni vecjega vracila kod to ehehe
tak da probi uporabit, mogoc pa vzge...

zanima me pa kje so moje babe borke....?ej a moram bit tu sama..ajd nati vzgi ako temo da se boma polulale od smeha user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 332
10.9.2007 22:32:24   
Anonimen
Le kaj naj ti povem? To, da bi mogla zdej user posted image , ker mi pčitno O prehiteva? user posted image Moj pa za računalnikom tabele dela? Ah sej res, sej sem tud jest za rač.user posted image user posted image

(odgovor članu aja aja)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
10.9.2007 22:35:17   
aja aja
ej pojd mal tja v svojo spalnico, oblec eno fulllllllllllllllllllllll sexi perilo pa mal premigaj noge pred njim pa bos vidla kaksno tabelo bo potem delal hehehhehe
ajde hitro hitro...cak cak cak
za o je treba tud mal vec naredit mora pa ja bit nora strast hehehheheheh
hitro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 334
10.9.2007 22:37:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  sva bla včerej k dva zajca.user posted image user posted image user posted image user posted image  
Le kaj bi jaz brez tebe? Grem, pa če potem takoj umrem.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti dam ti dam ti dam.user posted image

user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aja aja)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
10.9.2007 22:38:27   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
10.9.2007 22:40:06   
aja aja
hihihhihhi!
ma kaj probat ni greh...mam pa se bolso idejo..ooo kk sm js pokvarjena..pojd kr naga pred njega pa bo tabela na kvadrat..hehehheheiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 337
10.9.2007 22:42:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  grem zdej. Še mal pogledam kaj piše moja Karinčka, potem pa spat...ups.user posted image user posted image .Nočko do jutri.

(odgovor članu aja aja)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
11.9.2007 12:52:39   
LuNa73
aja aja... včerej pa si mi delovala malo prestrašeno user posted image , ko je prišla nati mal naokrog. user posted image  Je bla veselica včerej kle gor na forumu (na drugi podtemi).... he he he
Pa še nekej, jaz tebe včasih tak težk razumem kaj pišeš, ker se mi zdi da ločila pa te stvari teb od borbenosti kr nekam pobegnejo user posted image .

Nč, jst še nimam prpravljen nič, da z ono kroto rdeče barve mal opravim, če se prikaže in jo malo vstrašim, da ne bi naslednji mesec si drzila prit. user posted image

Z dumdumbanjem pa smo verjetno končali za kakšen teden, ker so pri mojem dragem se včerej prikazali že prvi simptomi prehlada in je bilo že letanje pr nas. Pa toplomer, pa zdej čaj, pa zdej mazanje z žavbami, pa tablete, pa.... sem letala ko nora in hvala bogu je moje stanovanjece res malo - garsonjera, tak da se nisem prevč utrudla. Sem mu pa rekla, tak previdno, da zaka je prišu tak bolan k meni... pa me je gledu pa reku...veš, ampak zdej pa se res ne bi rad peljal domov... user posted image  Trpi z mano!user posted image  Pa je zaspal....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
11.9.2007 21:13:41   
kitka1
Ko vas poslušam, si lahko samo mislim, kakšne srečke ste. Mojega nič več ne premakne od računalnika in res sem že zaskrbljena. Tudi, če naga primigam mimo njega (kar sicer ne, ker lahko vsak trenutek primiga mimo kakšen njegov sorodnik - živiva v prehodnem štuku; če že primigam, je to v spalni srajčki), me samo premakne bolj na levo ali desno, da mu ne zakrivam monitorja.

user posted image nisva že točno 17 dni. Res je bila vmes 7 dni user posted image , ampak vseeno. Malo čudno glede na to da se kao trudiva zanosit. In potem me čudi, da po enem letu ne rata. Se včasih hecam, da je to tko kot z lotom. "Zakaj ne zadenem?" se krega sosedov Lojze. Ja srečko kupi, zaboga.

Kakšen konkreten nasvet, kako ga spravit v spalnico?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 340
11.9.2007 21:24:54   
freha
^ kitka1
reč mu da ga lepo prosiš da ti neki da dol iz omare ker ti ne dosežeš in je on tak velik al pa da ti kej prestavi, ker je tak močen - seveda v spalnici. potem pa hopa hopa se sleč, al pa bod v šlafroku spodi brez in ne bo mogu pobegnt. sam sprav ga najprej izza računalnika pa bouser posted image

< Sporočilo je popravil freha -- 11.9.2007 21:32:15 >

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 341
11.9.2007 21:44:01   
LuNa73
ti računalniki pa so zdej verjetn naša največja konkurenca user posted image .... ja nč kitka, freha ma za začetek kr vrei idejo!
ampak veš kaj...sej nekateri dedi pravjo, ja bomo delal na dojenčku.... pol pa se kr izmikajo dumdumbanju... kr nek strah... jaz ti raj ne povem mojih štorij glede spolnosti pa delanja otrok....user posted image  toti moj je mislu, da mam jst kr celi mesec ovulacijo.... no vsaj tak se je obnašu....user posted image

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 342
11.9.2007 22:00:09   
aja aja
heheheh LUNA73, a ves jaz kr na hitro natipkam, ker delam v sluzbi prek racunalnika tako da nimam prevec casa...
ja punce mal domislije, mislim seksi domislije pa ni racunalnika da bi vase drage lahko zautavil..verjemte mi..nati a je blo pol dunga dunga?
punce tej nasi borbeni akciji se pa ne predam ej..ma ni sans..tokrat bo moja zmaga oz nasauser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 343
12.9.2007 10:28:26   
spelka12
najprej neža7user posted image user posted image za tvojo pikico tam zgoraj.Se mi zdi,da je težje izgubituser posted image kot ga sploh ne imet.
Ampak ne bomuser posted image  s teboj,ti bom raje zaželela čimvečuser posted image pri ostalih nosečnostih.
Nati nisem spremljala tvojih postov in nevem katera te je takouser posted image ampak definitivno spadaš med borkeuser posted image .
Kitka moj tud zdele mal štrajka ko diplomo piše ampak to za mene ni izgovor.Če mi ne da moje predpisane dozeuser posted image si to kar vsama vzamem,pa če mu je prav,al pa neuser posted image .Še ene 5 dniuser posted image pol pa spet v akcijo.
Komi čakam.

(odgovor članu aja aja)
Neposredna povezava do sporočila: 344
12.9.2007 10:32:39   
LuNa73
špelka12 - halo mačka! Sem te pogrešala!user posted image  Pa bla že tud malo v skrbeh!user posted image  No ti si kr vzami kar ti gepira, ker kar se more se more in tu ni izgovorov. Jaz grem pa na morje tak da se za par dni poslavljam! user posted image  Lepo se imej!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 345
12.9.2007 10:37:05   
spelka12
LUna a kr na morje nam boš popihala?Da ti posredujem nasvet naše aje aje.Meduser posted image  v morju moraš imet noge na tleh,drugač boš ribice od blizu spoznavalauser posted image .
Uživaj te bomo pogrešale.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 346
12.9.2007 10:43:54   
LuNa73
Čuj sem pa na enem fotumu zasledila, da je jutri pomemben dan.. Drži se pikica in fajn zrihtej!user posted image  He he he...morje je premrzlo za akrobacije...vse zmrzne, kar ne bi smelo user posted image ! Bomo raj prikolico izkoristl.... user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 347
12.9.2007 11:18:00   
spelka12
LUna tvoji izsledki so zopet pravilniuser posted image .Ja jutri je za mene pomemben dan.Sploh ne vem kaj se tolk obremenjujem.Tolk žensk je na istem jaz pa jamram.Dobr da imam vas,da me mal spravte na realna tla.
lunca naša zavidam ti vajino prikolco.Ti se fejst nadungej da boš poročala o naraslih joškicah pa polnem bušijuuser posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 348
12.9.2007 12:24:17   
pikica36
ooo, luna uživaj na morju, pridno user posted image , pa naj bodo user posted image full full aktivneuser posted image
kitka- mislim ... tale tvoj je pa za pretepst, daj ga vzemi malo v roke(pardon - med noge)..17 dni je pa mal prehuda.user posted image
men se včasih kak dan ni, al pa zaspim na sedežni zraven tv, pa mi moj že "očita" da si ga sploh ne želimuser posted image user posted image

ja, no.... sto ljudi sto čudi,

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 349
12.9.2007 12:44:50   
LuNa73
punce, sej zdej mam morilsko obdobje za migitalčke user posted image ! Tak da...user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?