baja*
|
O, pozdravljene! Danes sem komaj videla, da je naša tema že odprta. No, tudi jaz nisem formalna julijka, ampak ne grem stran od vas, ker ste moje prijateljice in bi vas preveč pogrešala! Točno na današnji dan bi se moral naš Rene roditi, pa je star že celih 5 tednov . Kar groza me je, kako čas neusmiljeno beži. Vsakega dne, ki mine mi je škoda, ker bodo ti lepi časi preveč hitro minili. Sicer pa Rene lepo napreduje in se zelo pridno redi, saj nama je uspelo, da se izključno dojiva (na 3-4 ure; danes ponoči je prvič spal neprekinjeno 5 ur ). Jutri že imamo prvo posvetovalnico in me prav zanima kako bo. Afnica velikokrat sem se spomnila nate. Zelo sem vesela, da ste že doma in da je vse v redu. Zvesta tudi jaz sem na začetku dosti jokala. Samo pogledala sem Reneja pa so že tekle krokodilje solze. Sploh, če sem pomislila na čas v porodnišnici, kako hudo je bilo, ko ga nisem imela pri sebi. Jokala sem tudi, ko sem pomislila na mojo nosečnost, ker mi je bilo kar nekako žal za njo. Sploh se nisem imela časa posloviti od mojega bušija. Mogoče se smešno sliši, a res full z nostalgijo gledam na ta čas. Nekaj solzic pa je bilo po moje tudi na račun utrujenosti, nenaspanosti, izčrpanosti ipd., ampak sedaj sem že popolnoma navajena na nov ritem življenja (beri: pomanjanje spanja). Mogoče je tudi pri tebi tako - ko se boš čisto navadila na vse skupaj, bo veliko bolje. Sicer pa se čimveč pogovarjaj o svojih čustvih, skrbeh ipd. Pa kot je že Ronči rekla, pogovori se tudi s svojo zdravnico. Čišče nimam več. Vse skupaj je trajalo dobre štiri tedne. Dude tudi mi do sedaj nismo uporabljali. Zadnje dni se je Rene malo bolj razživel in ni več taki zaspanček, zato tudi joka malo več. Sva mu probala dati dudo pa je ne zna prav vlečt, mu kar ven pade. Jo pa "za ziher" vseeno vedno vzamem zraven, kadar gremo ven. No pa sem se razpisala zdaj. Sem full vesela, da bomo še naprej čvekale, čeprav imam filing, da to ne bo več tako pogosto, kot prej, ko smo lahko cele ure visele na rr. Uživajte in se pridno cartajte... Lp, baja
|