Freycha
|
Dobrodošel NoviOčka! Ti kar čisti ventile, me jih tudi. Jaz jih bom malo kasneje, samo da tebi odpišem do konca. Imam pa zate eno vprašanje. Kaj je bila mamica že prej tu na furumu pod julijkam? če je bila, nam boš zaupal, kak nick ima? če pa ne, pa tudi ni važno.... glavno je, da si ti tu in da se boš še kaj javljal. Če boš imel pa vprašanje ali boš moral spet spucati ventile, pa kar. Ampak sedaj se pa meni mudi že moje ventile pucat, sorry Že drugo noč se mala zbuja na eno uro in se hoče ali dojit ali pa cartat. Najraje kar oboje. In jo najprej nahranim, potem jo nosim po stanovanju, da se ja fino zriga, da bi čimmanj polivala, jo po eni uri končno dam spat, pa mi spi max uro in pol in potem spet jok in spet jovo na novo... danes zjutraj jo je pa potem začelo še nekaj šraufati (je tudi najudva s Petrom) in je jokala toliko časa, dokler nisva oba obupala in jo dala v najino posteljo spat. Seveda od takrat naprej ni ne duha ne sluha o napenjanju, lakoti ali polivanju. Mala spi kot top. Se bojim, da sem jo s tem, ko jo hranim na postelji že razvadila, da bi ona spala na postelji, ker če jo pustim tam najmanj poliva, največ spi in najmanj jo krči dajejo...... No in če sem si kaj rekla, sem si rekla, da mala ne bo spala pri nama v postelji, ker se tudi jaz ne morem naspati. Samo zadnje dni sem pa tako zaspana, da brez problema spim, čeprav se me tišči in me občasno brcne in se obrne itd......
|