Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Turčija ali Tunizija 13.6.2007 12:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Olivija - tebi predlagam Dubai u, pa res. Jaz sem od 10 dni, smo 8 dni nakupovala . Zato pa gremo v jesen spet. Tokrat, gre en prazen kufer z nami
|
|
|
|
RE: Turčija ali Tunizija 13.6.2007 12:21:18
|
|
|
|
kofetek2010
|
Paštetka - saj kufer lahko tam kupiš
|
|
|
|
RE: Turčija ali Tunizija 13.6.2007 12:23:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Paštetka - saj kufer lahko tam kupiš Ja, saj ponavadi je tako, zato, pa jih imamo doma za celo omaro. Pa še kakšno stvar morajo za nami prinesti, ker ne gre noter. Kupi kdo kufre?
< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 13.6.2007 12:24:05 >
|
|
|
|
RE: Turčija ali Tunizija 13.6.2007 12:32:35
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh Olivija - tebi predlagam Dubai u, pa res. Jaz sem od 10 dni, smo 8 dni nakupovala . Zato pa gremo v jesen spet. Tokrat, gre en prazen kufer z nami tja smo se že mislili preselit, zaradi njegove službe, to se pravi, bi jaz zagotovo uživala , vmes sem pa mislila kakšen magisterij na daljavo vpisat ... bomo še enkrat premislili. Ne res mogoče sem čudna, samo meni se zdi greh s potovanja denar prinest domov, to je bilo že vedno tako tudi, ko sem šla pri 10 letih v kolonijo v Avstrijo.
< Sporočilo je popravil Olivija -- 13.6.2007 12:33:52 >
|
|
|
|
RE: Turčija ali Tunizija 13.6.2007 12:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne res mogoče sem čudna, samo meni se zdi greh s potovanja denar prinest domov kaj pa če imaš kartice?
|
|
|
|
RE: Turčija ali Tunizija 13.6.2007 12:47:45
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh Ne res mogoče sem čudna, samo meni se zdi greh s potovanja denar prinest domov kaj pa če imaš kartice? kreditno ima iz varnostnih razlogov samo on, kar pa tudi ne pomaga več, ker že skoraj povsod lahko uporabljaš čisto navadno Maestro bančno kartico
< Sporočilo je popravil Olivija -- 13.6.2007 12:48:06 >
|
|
|
|
RE: Turčija ali Tunizija 13.6.2007 12:48:44
|
|
|
|
barcaffe
|
Kanarski otoki
|
|
|
|
RE: Turčija ali Tunizija 13.6.2007 22:24:28
|
|
|
|
vika1
|
Oj punce,hvala,hvala vsem.Ampak,pri nas je prava katastrofa,glede potovanja,oz. dopusta.Tako je že daleč prišlo,da že dva dni sploh ne govoriva . Jaz še vedno proti Turčiji,da nebom užalila druge,samo izražam svoje mnenje,zato ker,kot je napisala jana (ter.napadi,potresi),pa zelo,zelo me motijo rus.turisti. On pa proti Tuniziji...... Skratka popiz .Bomo mogli najti kompromis,itak,termin smo zamigali (danes je bil rok ). Ah.....čisto sem .
|
|
RE: Turčija ali Tunizija 13.6.2007 22:31:41
|
|
|
|
Olivija
|
nevem kaj vas toliko motijo Rusi, veste koliko našega izvoza gre v Rusijo - se ravno s tem ukvarjam. Ne res, meni niso moteči. Z nekaterimi lahko prav fino poklepetaš. V končni fazi ima vsak narod kakšne svoje posebnosti in se zdaj ne msilim zaradi tega izogibat kakšnih krajev. Ok, potresi in terorizem - priznam to je problem, ampak nekaj let nazaj je tudi na Djerbi počila bomba. Leta 1998 smo šli nekaj mesecev po streljanju v templju Hatčepsut potovati po Egiptu in res je bil malo čuden občutek, ker tudi ni bilo kaj dosti turistov, smo pa imeli stalno spremstvo. Sva pa takrat bila še brezskrbna študenta brez otrok.
|
|
|
|
RE: Turčija ali Tunizija 13.6.2007 22:58:57
|
|
|
|
vika1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija nevem kaj vas toliko motijo Rusi Verjami Olivija,jaz jih dobro,dobro poznam in vem zakaj ....
|
|
RE: Turčija ali Tunizija 14.6.2007 14:55:32
|
|
|
|
Nika v službi
|
Mah, bedarija, različne vrste turistov najdeš, pa kamor koli že greš. Midva sva obredla praktično cel svet, v Tuniziji 2x, v Turčiji 6x, v Egiptu 2x, če naštejem samo tisti del Sredozemlja, o katerem govorimo. Glasujem za Turčijo, seveda govorim iz lastnih izkušenj. Ogromno je odvisno od namestitve in kraja. Mi smo za hotele višje kategorije (5*) in recimo Belek ali Antalya oz. Kiriš območje. Krasne plaže, odlični hoteli, vse o.k. Potresi, napadi in ne vem kaj še se ti lahko zgodijo povsod (mimo grede, Ljubljana je na enem najbolj potresnih območij). V Egiptu imaš veliko Italijanov, pa napadejo te lahko, ko si ogleduješ piramide, v Turčiji je več Rusov, pa barantati moraš, v Tuniziji se lahko zastrupiš z vodo ali sadjem, pa letalo lahko dol pade, ko potuješ in ne vem kaj še. Potrebno je izbrati primeren nivo hotela in se dobro pozanimati o kraju, plaži, oddaljenosti... skratka o vsem, kar je nekomu pomembno. Shopping je dober povsod, spet odvisno od želja. Jaz sem našla dobre stvari povsod. LP in brez zamere!
|
|
|
|
RE: Turčija ali Tunizija 14.6.2007 16:08:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolegica se je vrnila iz turčije. Je rekla, da sta bla 2 bombna napada. V istanbulu in ankari.
|
|
|
|
RE: Turčija ali Tunizija 14.6.2007 18:36:35
|
|
|
|
viv_
|
Naredte kompromis - Med Turčijo in Tunizijo imaš Grčijo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?