Špelka
|
TANTRA, tebi pa - ustavi konje!! Izcedek te opozarja, da telo ne zmore toliko, kot bi ti rada!! Vem, da je postoperativna nega hčerke tudi nujna, a vseeno - kdo jo bo negoval, če se tebi resno kaj zakomplicira ??? Zmanjšaj obrate in tudi sebi privošči nekaj nujno potrebnega počitka!! Tantra - se popolnoma strinjam z Mamuško!!!! Pazi nase in svoje nerojeno dete!!!! Mamuška - tebi se pa jaz vedno narežim do konca! Matr, maš smisel za pisanje! Bi lahko kakšno knjigo v smislu Dnevnika Bridget Jones ali Hiacinte Novak napisala! Ej, Mamuška - če ni skrivnost - s kje iz zg. Gorenjske pa si (lahko mi pišeš tudi na ZS). Jaz sem iz Lesc, rodila bom po vsej verjetnosti na Jesenicah. Dajica - no, si videla, da je vse okej! Zdaj pa slabe misli stran! Take stvari, kot tvoji prijateljici se dogajajo zelo redko, zato je brez veze da zaradi tega ne bi uživala v nosečnosti! Pri nas nič posebnega. Mala brca kot za stavo! Opažam, da bolj kot se jaz gibam čez dan, bolj mala brca! Zgleda da bo športnica po mami in ateku! Glede opreme.... posteljica bo še od dragega, le prefarbati jo bo treba... Za previjalno bova priredila komodo - predalnik, ki ga imava že sedaj v spalnici, in sicer tako, da bova nanj namestila še eno dilo in ograjico, ki boo na eni strani še pritrjena na steno. Voziček bova ugodno dobbila od svakinje in svaka, in sicer Quinnijev XL Freestyle v rdeči barvi, ki je še čisto ohranjen, saj je vozil le enega otroka. Cunjice večinoma mamo, manjka nam še en lep kompletek za v porodnišnico, zimska vreča, ročavičke, kkašna kapica in seveda pralne plenice. Potem nam manjka še vsa kozmetika. Pa seveda nekaj gradbenih in urejevalnih del po stanovanju.... No, bejbe, lepo bodite! Se beremo! Pa bušije pobožajte!