|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
3.8.2007 16:59:01   
sonchek
na hitro še popravki... na seznamu..
Pozdravljena Bella...!!!!

user posted image

ZDAJ NAS JE PA ŽE  61-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek, 26, PO; NS user posted image  

2.11.07 
user posted image  maks,25, CH, NSuser posted image (user posted image Matija ali user posted image Mija, Mila..)
user posted image  tintin,27, KR, NSuser posted image  (user posted image maša ali user posted image ?) 

3.11.07 
user posted image  naja08,31, LJ, NS user posted image  

4.11.07
user posted image  bella469, user posted image  

5.11.07 
user posted image  nemrak, AC user posted image ;
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84,23, PO, user posted image  (Filip) 
user posted image  martita
user posted image  nikkita10, user posted image

6.11.07 
user posted image   Alina_alin, MB 
user posted image   azarmitra,24, morf. user posted image ;   
user posted image  gruška, NS user posted image , mofr. user posted image ;  
user posted image   tjuša
user posted image  ninocka,29, LJ, mofr. user posted image ;
user posted image  pikapikica 
user posted image  že 35, 35, MB; NS user posted image ;  morf.user posted image (Timon);
user posted image  Kimi6, user posted image

7.11.07 
user posted image  potepinka,32, CE, morf user posted image -Mark ;

8.11.07  
user posted image  TANTRA, LJ, AC user posted image (Luka)
user posted image  heaven,25, Izola 
user posted image  barika, user posted image  (Martin),

9.11.07
user posted image   marinci
user posted image  Ilije, AC user posted image ;

10.11.07 
user posted image  Kada
user posted image  makica,
user posted image  nayya28, morf user posted image  (Taj) ;

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1
user posted image  sonček5, AC user posted image ;

12.11.07 
user posted image user posted image  zirafa76, NS user posted image user posted image , mofr user posted image user posted image (Isabella in Gabriella ali Sofija)

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

14.11.07 
user posted image   naraščaj,CE, morf user posted image   

15.11.07 
user posted image  Alter_ego
user posted image  babsy77,

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR, morf-ok ???;

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ
user posted image  anastasija, Jesenice

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07
user posted image  sonchek,29, PO, morf. =ok;
user posted image  Nežka

20.11.07
 user posted image  scubadiver,31, LJ; NSuser posted image , morf user posted image (user posted image Jakob ali user posted image Lana)

21.11.07 
user posted image  Pikec mali,

23.11.07
user posted image  Tinna

24.11.07
user posted image   mamuška,35, morf user posted image   (Benjamin ali Dominik), 

25.11.07
user posted image   
 buba1131,

26.11.07
user posted image  Mamathea,

27.11.07
user posted image  Bauka29,

user posted image  Dajica, mofr. user posted image  (Kaja) ;
user posted image  Ajtak, morf user posted image

28.11.07
user posted image   Petra1976,31,Šk. Loka,

29.11.07
user posted image  nicolina,31, NM, morf user posted image  (user posted image Tin ali user posted image Lana, hana, nika..) 
user posted image  Špelka, 29, mofr user posted image    

user posted image  DEBELUŠKA30, morf user posted image

30.11.07
user posted image   
tago, user posted image  (Lea)

xx.11.07
user posted image   
 mila1

Začele z nami:
user posted image  Katina user posted image
user posted image  Teja*user posted image
user posted image  Aleksejauser posted image
user posted image  Afnica malauser posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
3.8.2007 19:34:03   
Laubica
O čvekice,komaj folgam čitat,si moram prav zapomnit na kateri strani sem bila nazadnje pol pa berrm ,berem ,berem user posted image .No danes sem imela pregled in je vse ok,sem zaprta maternični vrat tudi ne vem če sem prav razumela 28 cm dolguser posted image ,slišala sem srček in zdaj nekje naj bi bil težak 9oog in 37cm dolg.user posted image
No v službi pa sem imela takoooo gužvo da sem ob 18h omagala in zaprla salon 1uro prej ker me noge več niso nesle,sem zdaj 1uro ležala z nogami na steni da sem malo k sebi prišla pa magnesol spila in je kar boljše.Mislim punce to je ubijalsko,bit noseč in sam v salonu delat z takoo gužvo.Danes me je spet ena n...... je zdaj 2dni pomagala in sem imela skozi polno,pa mi je danes sms poslala da ona nebi več delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pol pa bodi srečen.Mož je rekel ko jih j......če ne boš nobene dobila boš pa za 4mesece zaprla in boš lepo doma pol pa spet odprla,ja -lahko je to rečt,zdaj sem 6let na svojem in mi ni da bi stranke izgubilauser posted image .Pa no malo sem se mogla izpovedat-kakoooo sem UBOGA user posted image
Lepo se imejte in uživajte -sploh tiste ki ste lahko na bolniški -vam zavidamuser posted image user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
3.8.2007 19:42:45   
Tanayya29
hojla...
Že 35 upam,da ti bo uspelo....ufff verjamem,da ti je težko....
jaz se vrnem v ponedeljek v službouser posted image ,pa ravno navadla sem se spat zjutrajuser posted image
jst sm pa danes kupla za user posted image user posted image še kombinezončka in ene copatke...full majo luštne stvari,jst bi kr vse pokupla...pa zase sm si kupla ene kavbojke v la vie...ampak ful majo našponane cene...
tk,da sm spet kr neki evrčkov zapravlauser posted image mah ta denar..kr ni ga...
nč šibam likat pa mal večerjat!
pridne bodte in pazite nase in na svojeuser posted image
NOČKO

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
3.8.2007 19:46:10   
Tanayya29
Aja neki sm pozabla vprašat..a se mogoče keri pri G. full pritisk poviša?
madonca men tam zmeri full pokaže,doma mam pa nizkega!sm zadnjč nesla s seboj svoj merilec,pa mi je tut našponal..pa me je pol  pomiril,da je to sam simptom belih halj..uff jaaaaauser posted image !
pa pomoje je to čist podzavestno,da se ne morm kontrolirat...
a ma še kera ta problem?

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
3.8.2007 20:14:54   
naraščaj
nayya28, kolk si pa dala za kavbojke, če smem vprašat?? A so take z elastičnim vstavkom? Jaz si namreč tud nameravam še kupit, ker jih tud rabim. Hvala in dobr tek

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 2605
3.8.2007 20:24:27   
Tanayya29
naraščaj 54 evrov..ja take z elastiko ja!
full so luštne,ampak za te 3 mesece je kr mau velik denarjauser posted image ,ampak neki tut morm met oblečeno!
drugače pa sem si v zari kupla 2 trenirkici iz pliša,k majo tud gor elastiko , pa so full luštne,pa občutno cenejše(ene hlače 17 evrov)..
pozdravček

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
3.8.2007 20:27:57   
Tanayya29
aha,punce a ve perete otročkove stvari brez mehčalca?
jst uporabljam ariel (tekoči) pa lenor ali pa softlan sensitive..sicer dam fulll mau mehčalca,ali je bolje da ga sploh ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2607
3.8.2007 20:32:29   
naraščaj
Se popolnoma strinjam, da so ful predrage. Jaz sem si hotla že nekaj časa nazaj kupit v h&m, ker pa še takrat nisem mela kaj dost bušija nisem mela občutka kok št. naj vzamemem. 36 so mi ble ulite, ampak se mi je zdelo, da ne bodo za dolg, 38 so mi ble pa ful velike čez boke. Moram it sedaj mal v akcijo, da nabavim kakšne.
A je v celju kje trgovina od lavie oz. kje je v Mb???  Bi šla probat še te. Trenerkic zaenkrat še nerabim. Bolj je kriza z ostlik kar rabim za službo. za enkrat so mi prav še moje trenerke. Grfedo kar z mano narazen. user posted image user posted image
Hvala

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 2608
3.8.2007 20:46:53   
Tanayya29
naraščaj fulll velke cifre so te nosečniške hlače..jst sm vzela 36 pa mi jih bo kolegica mau predelala...no sj boš vidla,kero cifro...la vie prodajajo tudi v baby centru...drugače pa maš še trgovino popek,če si iz lj?
pa prej sm na netu mau pogledala neckerman pa quelle majo tut oblaila za nosečnice,sam k ne moraš probat stvari...lahko mau pokukaš ;)
čawči

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
3.8.2007 22:23:40   
Alina_alin
Naraščaj:  Lavie v MB je v Brezju.
že35: upam, da najdeš nekoga, ki te bo nadomeščal. Razumem, da ti ni vseeno za stranke. Ne obupat, saj nekaj časa še imaš, da najdeš koga.
sonchek: user posted image za seznam, ki ga pridno dopolnjuješ.

Jaz sem si danes dopoldne, ko je bila hčerka v varstvu, privoščila 3 ure spanja. Če bo tako, se bom preveč razvadila in bo novembra kar resna kriza, ko bo nočno vstajanje na sporedu. No ja, tolažim se s tem, da sem nočnega bujenja še vedno vajena.  Bo že, itak vem, da bom zopet kot zombi naokrog.

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2610
4.8.2007 8:58:21   
mamuška
Jutro!user posted image user posted image

DAnes so me že malo po 6. uri vrgli v luft user posted image , ker sta mi moja moška pobegnila k tašči. Ker je gužva na cesti ubitačna, sta šla z avtom na vlak in skozi Podbrško luknjo na Primorsko. Če bi bile železnice malenkost bolj fleksibilne, bi tako naše ceste ne gagale v rekah prometa, marsikdo bi si prihranil vožnjo in se takole udobno prepeljal čez večji del EVrope. Tako pa se gužvajo tristi, mi pa z njimi!  Jaz si bom malo odpočila, poleg tega pa moram spakirat malemu še za par dni toplic, kamor ga bosta vzela s seboj dedi in babi, da se bo vsaj malo načofotal. Jaz sem letos čist privezana glede tegauser posted image

Spet mi je za gagnit slabo, očitno se slabost v tej nosečnsoti ne bo nehala do poroda. Sploh ni važno kaj in koliko pojem, stalno imam skalo v želodcuuser posted image . Sploh nimam več nobene želje po hrani, amapak kaj ko mi tudi lakota povzroča slabost. Podn! Zadnji 2 noči sem zaradi tega tudi obupno spala, potem se je še tamau začel razmetavat in sem odspala vsega 3 ureuser posted image , ostalo sem a) hodila lulat, b) hodila pit, c) hodila jest, d) hodila na balkon, da mi je malo odleglo od slabosti.

Garderoba: po večini še nataknem večino poletnih cunj, ki sem jih kupila v nenosečniškem kroju, a delane za močnejšo postavo in so 3-4 št. večje kot jih običajno nosimuser posted image .  Sama poleti daleč najraje nosim lan in bombaž,  s temi materiali pa pr nosečniški garderobi tako preklemano skoparijo, da je joj! Poleg tega imam še dodaten problem, da sem od prvega poroda s CR rezana pod trebuhom, večina hlač z elastičnih vstavkom pa ima točno na tem mestu šive, ki se po uri ali dveh sedenja krasno zajedo natanko v to brazgotinouser posted image in mene to blazno nervira.  Za jesen bo vsekakro treba nekaj dokupit, ker bom v lanenih hlačah malo težko zlezla do konca novembrauser posted image , resno pa razmišljam, da jih bom dala kar naredit kolegici, ki jo potem še lahko sekiram, kakšne točno bi radauser posted image , je namreč odlična šivilja in odlična oblikovalka. 55 eur je meni odiranje na živo za eno coto, ki jo nosiš maksimalno par mesecevuser posted image , lavie pa na tem služi ko packa, vem. Za tiste, ki ste mobilne, je A odlična alternativa, saj se tako v H&M kot v C&A da oblečt za biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiistveno MANJ denarja in z bistveno več domišljije, kot pri nas.

Oprema za dete: no, cot imamo dost (povejte mi to še večkratuser posted image !) Včeraj sem končno naročila še ta nove plenice pri štroklji+prekrivke+lanolinsko kopel, poslala sem SMS vsem kandidatakam, ki bi se jim lahko moja zimska vreča za voziček po nereči še kje valjala user posted image . S podstrešne moramo privleč dol previjalno in malo reorganizirat kopalnico, da bom lahko not spravila pritikalije, ki se jih rabi ob previjanju in eno minimalno zalog oblekic. Končno smo - razen balkona - vse pobelili in nekako pospravili, čakam še kolegico, ki pride sinu porisat zid. Imam zelo pobožno željo, da bi enkrat v avgustu še skočili do Beljaka, malo za dušco napast user posted image , ampak bomo videli , kako bo meni kaj kazalo. Pa po košek je še treba it, ta je zdaj že 3. rod odlično služi vsem po spisku in si ga kar podajamo. V njem so ležala že moja mama in njeni sestri, pa pred njimi njihovi strici, potem me, vse 3 sestrične, zdaj pa naša mularija. Trenutno je pri eni od sestričen, in ji je ravno dobro odslužil. Rada bi nekako do konca avgusta mela bistvene stvari na kupu, grožnja s prezgodnjim porodom mi namreč še vedno visi nad glavo.

Tkole: zdajle pa grem po kruh. Uživajte maksimalno!

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
4.8.2007 9:52:11   
ajtak
Groza, napisem cel post kliknem Potrdi in se vse zbrise... Torej...

Dobro jutro!

Prav zavidam vam, ko pisete kake lepe oblekce kupujete za svoje user posted image . Jaz sem vceraj svojemu tezila in ga skor na kolenih prosila, da greva vsaj mal firbcat pa se ni dal... Je rekel, da se mu zdi se prezgodaj.
No saj po eni strani ima prav, sam sej veste kako je user posted image . Ce sem ze jaz ko tridelna omara in ne morem zapravljat za obleke bi pa vsaj nasemu ta micenemu lahko kaj kupila...

K sreci moj ne razmislja enako o vecjih stvareh, tako imava doma ze vozicek, posteljico in previjalno. Previjalno bova se predelala, ker sva dobila tisto, ta ozko, pa jo bova dopolnila z vecjo desko z robom, da bom lahko stala pred previjalno ko bom previjala.

Ja, kupit moram pa se vse obleke, ker nimam se niti enga bodija. Posteljnino, brisacke, plenice, dekice, lezisce, vse za nego...

Skratka se full stvari in ker nisva najbolj pri denarju bi blo fajn postopoma kupovat, ah pa saj bova!

Aja, sem ze pred casom sprasevala, kaksne jogije ste kupovale za posteljice (znamka in priblizna cena) in na kaj naj bom pozorna pri nakupu? A mora bit lezisce bolj trdo, mehko user posted image

Torej, vsem zelim eno lepo soboto in upam, da ste tiste ki se delate vsaj danes doma in bozate svoje busije!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
4.8.2007 10:10:45   
scubadiver
Joj punce po eni strani me spravljate prav v slabo voljo user posted image
jaz namreč nimam še čisto nič doma.... voziček sicer dobim od nečaka, dokupit moram samo lupinico in košarico, vse ostalo pa moram kupiti. Bo treba tudi pri nas v akcijo da začnemo kopičiti vse kar rabimo. me kar panika daje ko berem vaše poste user posted image Meni se zdi da je še tako veliko časa.. Upam da nas na koncu res ne bo kaj prehitelo. Bom tudi jaz drug teden mojega mal zvlekla po trgovinah.
Drugače pa se počutim fenomelnalno, kile počasi lezejo gor in imam +3,5 na kar sem kar zelo ponosna. Res pa je, da imam zaloge kakšnih +15 kg še preden sem zanosila user posted image očitno se vsaj med nosečnostjo ne bom preveč poredila. Sicer pa se bom hvalila po porodu, ker imam še vedno veliko časa da jih pridelam.
Pa lep dan vsem user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
4.8.2007 10:29:50   
mamuška
Scubadiver, če nosečnost poteka normalno, potem imaš zdaj še MORJE časa za priprave in nabave. Jaz v prvo nisem imela čisto čisto nič, nada, niente, razen vozička in previjalne, ko sem v 34. tednu šla v bolnico zaradi pritiska. Vse mi je oprala in oprano in zlikano pripeljala prijateljica (Slava ji! - sem ji pri njenem 3. uslugo vnila, je prehitelo njouser posted image ) zadnji teden pred porodom. Mož mi je slike zložene omare prnesu pokazat v porodnišnico, da bom vedela kaj imamuser posted image user posted image . Oskrbela me je tudi s prvim paketom aventovih stekleničk, prvo dudo in zavitkom aptamila, za kar sem jo še nakurila, da jaz bom pa ja dojilauser posted image , je bila pametno tiho nad mojim pametovnjem, kasneje sem ji bila na smrt hvaležna.- Zdaj me je starh grožnje  s tem prezgodnjim porodom, pa tudi vem, da bom na koncu veliko težje capljala naokrog, kot zdaj. P atudi zdaj bolj vem, kaj hočem, ko sem od prvih izkušenj že malo presrana in razvajenauser posted image Moj k sreči v tem pogledu čist nič ne teži, "žena pejd pa kup! povej, če rabiš dnar, sam mene ne s sabo vlačit!" in jaz mu z veseljem ustrežem user posted image Res, moj tak anti-nakupovalec, da imava cele borbe, če je NJEMU treba nekaj kupit in raje hodi okol ko klošar, da je MENE sramuser posted image . Milsim, da edino stvar, ki jo je šel dokaj pacifistično kupit, je bila poročna obleka, za vse ostalo so bile male kosovske bitke. Tudi letos, ko si je poletne opanke nekako v 4. z neostikom lepil in je meni dejansko varovalko ven vrglo in je s surlo do Pakistana le šel kupit tako poletno obutev kot poletne cunje. Itak bi v vse v 1. štacuni kupil, če ne bi jaz težilauser posted image user posted image user posted image Napsotno pa gre z velikim veseljem v Merkur, Obi, Baumax - še kateri kaj znano???

A kilaža? Še vedno prednosečniškauser posted image . Počutje? user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
4.8.2007 10:36:16   
mamuška
Ena sprašuje za ležišče: v košku imamo žimnico iz koruzne slame, za katero smo izvedeli
1) škoduje
2) povzroča alergije
3) je blazno nezdrava
4) zastarela
5)neprimerna
6)se ugreza

jaz vam pa povem, da nič od tega ni res. DO zdaj mi noben ni uspel povedat ZAKAJ škoduje, edino kar bi verjela je, da zna povzročat alergije, ker je pač naraven material, ki je načeloma hrana za pršice. Slama je na novo naphana za našega prvorojenca, stara torej 5 let, in se niti slučajno nikamor ne ugreza, je pa prožna in zelo zračna, tako da ni nikoli zares "zašvical", tudi ko sem ga kot vsaka novopečena mati 5x preveč oblekla in 5 x preveč pokrila user posted image

Kasneje v posteljici smo imeli nek standarden jogi, ortopedic, z neko zaščito proti pršici, nič pretresljivega, smo kupili skupaj s posteljo (lip poljčane, znamke jogija nimam pojma). Tistih par kil, kar leži gor, pa že mora nosit!  Gledala sva edino toliko, da so materiali čimmanj sintetični in da so zemti dobro zaščitene, ker otroci pač radi skaćejo po postelji.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
4.8.2007 12:03:32   
Dajica
Ooj souser posted image !

Jaz imam pa eno dobro novicko in to je, da s ponedeljkom zacnem z dopustom, kar mi ga je se preostalo od letos in to je za vec kot 2 tedna, potem pa bom nastopila z bolnisko. Torej je bil vceraj moj zadnji delovni dan. Tako sem vesela! user posted image Ze dalj casa sem premisljevala, kdaj bi sla na bolnisko, zdej sem se pa dokoncno odlocila. Tudi moja G mi je rekla, da lahko kadarkoli pridem do nje, ce bi rabila bolnisko. Kot sem ze omenila moje strahove ta teden, ko nisem cutila brcik, pa je bilo potem hvala bogu vse vredi, potem pa se vceraj zjutraj rahla krvavitev, pa sm si rekla, komu na cast bom hodila delat, sej ne bom dobila nobene medalje za to, raje bom doma pocivala in se pripravljala na prihod prvorojenke. user posted image Ceprav mi je bilo najprej po eni strani kar malo cudno, a zdej bom pa kr doma, pa dalj casa ne bom sla nic v sluzbo, pa nc ne bom delala, pa vem da se bom kr hitro navadila na to. user posted image Sej bo doma dela se vec kot prevec.

Tudi midva nisva se nic kupovala za najino bebiko. Je sestra rekla, da ze pripravlja pajacke in podobne zadeve, kar spada zraven (sej se nasteti ne znam, ker ne vem, kaj vse se tocno rabi user posted image ), tako da bova potem se dokupila, kar bo manjkalo. Pa tudi vozicek je rekla, da lahko ona posodi, ceprav je bolj v modri barvi, jaz pa bi tako rada v roza barvi za mojo puncko. user posted image Vceraj sva sla v Rutarja in prvic sem sla sploh gledat vozicke, posteljice, previjalne, banjice itd...tako lepo se mi je vse zdelo, da bi kar vse nakupila. Moj me je ze kar stran vlekel, pa ze k sreci je bila ura 8 zvecer in so ze zapirali, drugace bi se kr tam stala pa gledala vse te lepe stvari. Zdej bo lazje, ko bom doma, da se bodo stvari zacele nalagati na kup, kar se rabi,pa nakupovanje itd..

Ta teden en dan sem povedala se preostalim sorodnikom, da bo pri nas en clan vec, pa je stara mama tako cudno odreagirala, se pogledat me ni hotla, kar stran se je obracala, kot da bi bila kuzna, pa kako, kdo bo imel otroka, kdaj, a ze tko kmalu, pa kaksno ime je Kaja, za puncko ali fantka??? Tako zamalo se mi je zdelo, najraje bi kar pobegnila stran. Sem pricakovala, da bo vesela, kot ostali, pa izgleda, da ni bila. Jj je teta rekla, da to je lepa novica, da bi mogla bit vesela, da bo dobila se eno pravnukinjo, mama pa se kar naprej po svoje. Verjetno je bila sokirana, ker ni nic pricakovala, potem pa kar iznenada, pa vseeno. Se ne oziram prevec na to, kaj je bilo, ampak se  se toliko bolj veselim moje puncke, katero imam ze zdaj zeloooo rada in me skrbi zanjo, da bo vse vredu.

Lep vikend zelim , pa se se slisimo! user posted image

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
4.8.2007 12:07:37   
kanarka
Nekaj za Scubadiver

No vsem skupaj en lep pozdrav. Glede na to, da sem tudi novemberka, bi se vam malo priključila, saj do sedaj niti nisem toliko prebirala forumov (ni bilo časa). PDP 20.11.

Zdaj pa nekaj kratkega za Scubadiver: Ko sem malo prebirala vaše poste, sem naletela na to, da razmišljaš o dopustu na Kanarih. Naj te potolažim, da sama tam zdaj živim in da sem o požarih izvedela iz Slovenije. No sicer sem se po tem tudi sama pozanimala kako je s tem in res je, da gori bolj v višinskih predelih, vendar se to ob obali in na turizmu samem sploh ne pozna. Seveda je pa odvisno kje si. Jaz bi ti vsekakor priporočala Tenerife (so bolj zeleni in bolj pod kontrolo in še lepši). Gran Canaria je zelooo vroča. Tenerifi pa na Playa las Americas prav prijetni. Od 25 do 30 C. Tako ponoči kot podnevi. ČE boš potrebovala info, kam po pomoč in kako, ti bom z veseljem pomagala. Imajo zelo urejeno zdravstvo in na Tenerifih je druga najboljša bolnica (za nosečke) v celi Španiji. Tako, da si tam lahko brez skrbi. Sama bom tudi gor rodila in že redno hodim na preglede.
Glede Mallorce...sem tudi bila in scena je nekje podobna. Edino temperature lahko tam bolj nihajo kot na Kanarih. Meni so Tenerifi zelo zanimivi, saj imaš na tem otoku od tropske scene, do lunarne scene in seveda masovnega turizma. Najdeš praktično vse, le raziskovati je treba. No, tukaj tudi mene še čaka veliko dela. Do sedaj nisem imela veliko časa raziskovati. Ampak bomo potem, ko bomo trije malo hodili na izlete.

Če te še kaj zanima, sem ti na voljo.
LP

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
4.8.2007 13:58:40   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Aja, sem ze pred casom sprasevala, kaksne jogije ste kupovale za posteljice (znamka in priblizna cena) in na kaj naj bom pozorna pri nakupu? A mora bit lezisce bolj trdo, mehko user posted image  

Moja izkušnja iz prve nosečnosti je naslednja: za v posteljico sva Iris kupila čisto navaden jogi iz Baby Centra, ki ni bil ne drag (mislim da okrog 7000 SIT) in ne ne vem katere znamke. A kot se je po dopolnjenem enem letu izkazalo ji ležišče ni ne vem kako odgovarjalo, veliko rajši je spala pri nama na dormeu, zato sva ji kasneje za ta pravo posteljo nabavila dormeo in od takrat dalje spi brez problemov v svoji postelji.

mamuška tvoj je pa isti kot moj pri nakupovanjuuser posted image . Še dobro, da nam tokrat ne bo treba skoraj nič kupiti, ker je še preveč od prve ostalo.

Dobrodošla kanarka! Me je zamikalo, da bi se tudi sama za nekaj časa preselila na kanarskeuser posted image

Eno sončno soboto za vse user posted image  in njihove male razgrajačeuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
4.8.2007 14:23:04   
Tanayya29
hojla!
Ilije jaz sem pa ravnokar za naju z možem naročila dormeo in v petek nama ga dostavijo.
kako si ti zadovoljna z dormeom?pravijo,da se moraš na začetku navadit,pol je pa super...
za dojenčka mam pa jogi, ki je bil že zraven posteljice,pojma nimam kako se imenuje....

lep sončen pozdravček***

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
4.8.2007 16:14:36   
murencek
Pozdravljene!
Sem bila na morju par dni s sestro, tako da sem ravnokar prebrala vse, kar ste načvekale ta teden. Res ste zelo pridne user posted image !
Sonchek, glede solidarnostne pomoči se bom še vkopala not in bom preštudirala. Me pa zanima, če jo dobiš tudi, če se ti je pogodba za določen čas že izteklauser posted image ? Meni je potekla junijauser posted image  (ja, res hudič to šolstvo, kjer sploh nikjer več ne dobiš za nedol. čas; včasih si mislim, da sem se par let prepozno dobila, ker so vse kolegice dobile za redno glih leto-2 leti pred mano), zdej sem na zavodu in čakam, kolk denarja bom dobivala. Bom pa še vedno v bolniški do porodniške.

Dajica, welcome in our club! Tud pri meni se je babica kar okol obračala, ko je izvedela za mojo nosečnost. Res primitivno! No, zdej se sploh ne sekiram. Mi je pa res šlo kar na bruhanje takrat!

Ja, vidim, da ste že pridne pri imenih. No, tudi jst lohk povem, da bo najin user posted image  Dušan. No, tko  ga kličem že odkar so minili rizični tedni in zdej si sploh ne predstavljam, da bi mu dala drugo ime. Če se pa slučajno (ampak res slučajno) zgodi, da bo user posted image , bo pa Karolina (ja, ime je po babici, ki je nedavno preminula in ki si je user posted image  zelo želela videti).

seznam stvari za porodnišnico: meni vse kolegice svetujejo, naj nikar NE POZABIM na kremi:
- BEPANTHEN (za dojke, ker imaš po porodu težave; kasneje pride prav pri dojenčku - karkoli se mu spusti, namažeš in takoj izgine)
- RIBODERMIN (za gubice pri dojenčku - potem ko ga umiješ in obrišeš - ja, gube moraš ekstra obrisati, da je lepo suh).
- HLADILNO MAZILO za ritko po vsakem previjanju ste pa itak že omenile.

Ja, pozdravljam vse nove čveke in sem vesela nad lepimi novicami, ki jih prinašate s pregledov.
Mamuška, ti bi pa res lahko napisala kakšno knjigo user posted image . Res pišeš tako hudomušno, napeto, humorno, da te je veselje brat. Aja, a je katera že prebrala knjigo TRIJE V POSTELJI - kao uspešnica, ki govori o zaposleni ženski, ki je hotela otroka in ga je naredila s svojim partnerjem brez njegovega vedenja... No, knjiga je smešna, zabavna in jst si jo moram še prebrati, preden grem rodit.
Nič, fino se imejte in se spremljamouser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2620
4.8.2007 16:27:16   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: murencek
Mamuška, ti bi pa res lahko napisala kakšno knjigo user posted image . Res pišeš tako hudomušno, napeto, humorno, da te je veselje brat. Aja, a je katera že prebrala knjigo TRIJE V POSTELJI - kao uspešnica, ki govori o zaposleni ženski, ki je hotela otroka in ga je naredila s svojim partnerjem brez njegovega vedenja... No, knjiga je smešna, zabavna in jst si jo moram še prebrati, preden grem rodit.
Nič, fino se imejte in se spremljamouser posted image !

Hvala za kompliment, menda mi goflja od nekdaj teče kot namazana.user posted image Knjigo sem prebrala in sem se res nasmejala ob njej, ena redkih uspešnic, za katero se mi je zdelo, da si zasluži to oznako. Tudi naučiš se lahko kaj iz nje, čeprav ni mišljena v tem stilu. Aja, pa ne tistega, kako partnerja našponaš, da prideš do otrokauser posted image user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
4.8.2007 16:35:30   
Tanayya29
murenček jaz sem prebrala knjigo...full super je,je pa še ena od te pisateljice,mislim da ja carmen raid....

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
4.8.2007 16:58:38   
Tanayya29
pa mislim,da je drugi knjigi naslo Življenje je lepo(na srečo je moja mami knjižničarka,pa mi potem prinese vse te fajn uspešnice)....
Sem pa ravnokar prebrala knjigo Spi z menoj(od ene nosečnice),sicer je mau posebna,ampak meni je bila fulll všeč....
Drugače pa ja, Dnevnik Hiacinte Novak..umrla od smeha user posted image user posted image
pa od Dese Muck..Panika..čist preprosto branje, in fulll paše....

čaw baw

Neposredna povezava do sporočila: 2623
4.8.2007 18:04:17   
nicolina
Ojla user posted image ,

jaz sem se pred dvemi urami vrnila iz Ljubljane, nakupila nekaj stvari user posted image user posted image user posted image
Za user posted image  par bodijev, žabice, dva kompletka, nogavičke. Pa še za prijateljico sem kupila za user posted image  darilo, ful dobre kavbojke z naramnicami in zraven majčko. Sem pa kupila bodije v Leclercu, kjer jih imajo 5 skupaj pakirano. A so se vam tudi zdeli tako majhni? user posted image  Jaz sem pol vzela kar za starost 3 mesece.
No, pol sem pa v Arileu kupila ful lep kompletek iz pliša ( žabice, jopčka, kapica) v rumeni barvi ( ker še ne vemo ali bo user posted image  ali user posted image ) in tam so tile kompletki 50 % znižani, tako da če bo katera kaj hodila, se ful splača. Se mi zdijo zelo kvalitetni, pa zelo različnih barv imajo. user posted image user posted image
Jaz sem vzela številko 62, a mislite, da je to preveliko, bi moral biti za iz porodnišnice 56?
Potem sem ša malo zavila v H&M in kupila še tam par stvari, sploh nisem vedla, da so ga preuredili, nosečnišekega oddelka pa nimajo user posted image . Škoda.
Sebi pa sem privoščila karitejevo maslo v Loccitanu, baje je zelo dobro za mazanje naših bušijev. user posted image user posted image  Bomo videli, kako se obnese, poročam.

Zdej grem pa malo počivat, ker me kar noge bolijo... PA PA

Neposredna povezava do sporočila: 2624
4.8.2007 19:52:20   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

Ilije jaz sem pa ravnokar za naju z možem naročila dormeo in v petek nama ga dostavijo.
kako si ti zadovoljna z dormeom?pravijo,da se moraš na začetku navadit,pol je pa super...

Men je super user posted image user posted image user posted image  Sam škoda, da sva z dragim celo prvo nosečnost čakala, da sva ga nabavla, ker je res občutna razlika. Je bilo pa tako, da sva ga dobila na moj prvi PDP in sva potem tisto noč spala na sedežni, jaz seveda slabo, a nisem vedela kaj me nenehno špika v križu (samo glede na razplet naslednji dan ni bila sedežna kriva user posted image ). Na samo trdoto sem se pa ful hiter navadla, dragi pa je rabil kakšen mesec, a se je tudi pri njemu poznalo, saj ne čuti več bolečin v križu tako kot na starem jogiju.
Nekaj mojih prijateljev je imelo sicer probleme z jogijem, ker so imeli neprimerno podlago (obvezno dajte spodaj lesene deščice, ki so zračne), saj mora dormeo dihat, drugače začne plesnet. No sam so vložli reklamacijo in so jim vzmetnice brez problemov zamenjali.

Vsem ostalim pa hvala za nasvete glede poletnega branja, ker meni počasi zmanjkuje idejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......