|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  376 377 [378] 379 380   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
26.8.2007 13:50:04   
sandra85
tianna popadki so neredni....tako na vsake tolkouser posted image še sama nevem...
me pa spodaj boli
sluz? tak rjavo je bilo pa neke vrvice zraven...ne znam niti opisat

sej sem tut kolegico klicala(ona je 2 dni po tem,ko se ji je čep odluščil,rodila)
pa je rekla, nej bom zaj pozorna, da mi nebi začela voda oddtekat...dokler pa nimam rednih intervalov popadkov-da to še ni nič

bom še malo počakala...
user posted image pa ja! je začel mal migat (ampak se mi zdi da ne tako kot vsak dan)

glih zaj je en popadek...bom gledala kdaj bo naslednji,pa bom javila
auuuč user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9426
26.8.2007 13:50:55   
sandra85
nana,vidim da si tu---še tvoje mnenje prosim, ti si expert user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9427
26.8.2007 13:51:57   
sandra85
Ljubica moja, daj, prosim, "potegni vodo"... Mene bo razneslo...

žabonka user posted image user posted image user posted image   ta mi je pa tko všečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9428
26.8.2007 14:02:17   
helenav
sandra.......da si spet ne bomo delale družbo.......glej da mi javiš na sms..če te zadržijo, v kolikor bi mogla letat gor.....Jaz zdej ne bom več toliko on line, ker se moram mrzlićno pripravit vse stvari za porod in psiho umirit.

na tržnici pa sem kupila lubenico....še zadno letos

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9429
26.8.2007 14:02:27   
ašun
Punce mene pa zdaj malo skrbi. Buškica je rekla, da so ji naredili ctg in da so ugotovili, da se mali ne godi najbolje.....
Jaz sem pa v 37t pa še nisem imela ctg-ja. Kaj pa če se moji mali tudi ne godi dobro. Se tolažim s tem, da je mala kar aktivna. Kakšen dan več, kakšen dan manj. Joj sem imela že tok težav in skrbi v tej nosečnosti, da že prav iščem nove težaveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9430
26.8.2007 14:02:46   
sandra85
evo, zaj je še ednuser posted image
če žetej bolijo,kako šele uni tapraviuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9431
26.8.2007 14:03:35   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

sandra.......da si spet ne bomo delale družbo.......glej da mi javiš na sms..če te zadržijo, v kolikor bi mogla letat gor.....Jaz zdej ne bom več toliko on line, ker se moram mrzlićno pripravit vse stvari za porod in psiho umirit.

kdaj greš not? jutri ob 7h spet?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 9432
26.8.2007 14:05:38   
sandra85
ašun!? ne tako negativno razmišljat!!!
z tvojo pikico je vse ok! še posebej če je aktivna-to pomeni da je močnauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9433
26.8.2007 14:13:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

sluz? tak rjavo je bilo pa neke vrvice zraven...ne znam niti opisat

Ja punce so tudi tako opisovale ta čep, tako da...
A ti začetni popadki tako bolijo? Torej jih ne moremo spregledati?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9434
26.8.2007 14:14:32   
Anonimen

Ljubica moja, daj, prosim, "potegni vodo"... Mene bo razneslo...

žabonka user posted image user posted image user posted image   ta mi je pa tko všečuser posted image user posted image user posted image

Ta je res dobra! user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9435
26.8.2007 14:14:50   
Anonimen
Sandra, torej so popadki sedaj že na 10 minutuser posted image . Torej res samo še dragega počakaš da pride ob 3h domov in pot pod noge.....

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9436
26.8.2007 14:15:40   
Anonimen
Ašun, pozitivno naprej! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9437
26.8.2007 14:16:24   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

A ti začetni popadki tako bolijo? Torej jih ne moremo spregledati?

mene kar pošteno zvije-se moram za kako minuto prav umirit in globoko zadihat...dokler so še tko na 10-15 minut ne bom zganjala panike,ker ko sem bila prejšnič v bolnici sem jih imela na 5-6 minut, drugi dan pa nič večuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9438
26.8.2007 14:17:46   
Anonimen
Koliko časa pa trajajo?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9439
26.8.2007 14:23:38   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Koliko časa pa trajajo?

med 30 sec in 1 min

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9440
26.8.2007 14:25:26   
Anonimen
Nora, meni je delala ctg pri 37 tednih, ampak zato ker sem sama prosia, ker se nisem dobro počutila. In me je sestra dala najprej ležat na levi bok in mi podprla hrbet, potem še na desnega in na koncu na hrbet. Sicer ctg ni zaznal ničesar, razen tega, da Žanu najbolj paše če jaz ležim na levem boku. kako je pa to ugotovila pa ne vem.

Ašun, nič panike zganjat. Vsaka nosečnost je poglavje zase in doker lepo brca in se počutiš dobro res ne rabiš nič skrbeti.

Žabonka, kje si mi tiuser posted image .

Sandra, s čim se da to bolečino primerjat? Mislim tako kot samo bolečino? S prebavnimi motnjami? Sprašujem samo zato, ker si sploh ne predstavljam kako ta bolečina zgledauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9441
26.8.2007 14:32:24   
helenav

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

kdaj greš not? jutri ob 7h spet?

ja

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9442
26.8.2007 14:53:42   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Sandra, s čim se da to bolečino primerjat? Mislim tako kot samo bolečino? S prebavnimi motnjami? Sprašujem samo zato, ker si sploh ne predstavljam kako ta bolečina zgledauser posted image .

še sama nevemuser posted image
trebuh mi MOČNO zategne-kakor da mi bo razpočil, bolečina pa je kot nek močen krč med M

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9443
26.8.2007 14:55:10   
sandra85
helena,če grem slučajno jutri rodit, te pridem prej pogledatuser posted image
še vedno:SOBA 9,SREDNJA POJSTLA?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9444
26.8.2007 14:58:01   
jst86
punce glede popadkov boste vedele ko bojo.vam jst povem.zmeri sm paniko delala da ne bom vedla ko pa so se mi v sredo zvečer pojavili(rahli) sem pa vedla. je pa mene tud precej bolelo,sem mojmu skor telefon zlomilauser posted image .tko da nič skbet.

ašun mene tud skrbi in komi čakam jutri da mi G reče da je mali ok oz da hoče ven v kar dvomim ker se je vse umirilo edino na cajte  mi mal trebuh otrdi pa več izcedka imam.aja pa fuuuul sm sitna(to najbrž ni znak aneuser posted image ).se mi moj kar smili ker skoz neki težim za brez veze.user posted image pa tak srček je....

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 9445
26.8.2007 15:02:22   
helenav
user posted image

helena,če grem slučajno jutri rodit, te pridem prej pogledatuser posted image
še vedno:SOBA 9,SREDNJA POJSTLA?

user posted image user posted image user posted image ja

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9446
26.8.2007 15:09:37   
nora
Po čemu pa bo pri vas danes dišalo?

Jaz sem glih dala pect postrvi s krompirckom mmm komaj čakam, da se spečeuser posted image pa se zelena solata bo zraven. Hodila sva 2 h na Roznik in zdaj sem lačna kot pes.
Sandra, jaz tudi mislim, da je čep...spoznam se pa tolk kot ti, nič večuser posted image mamice bodo ze povedale kaj lahko je. Če pa je čep, lahko si samo vesela, da bos kmalu imela user posted image v naročju.user posted image za P pa naj bi imela redne popadke na 5 min, raje doma počakaj kot v P.
ašun, bodi pozitivna. vse imamo strahove, nisi edina, samo ne smemo negativno razmisljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9447
26.8.2007 15:11:41   
guppy
user posted image user posted image  za buškico, Gajo in Buškeca!

Že nekaj časa vam želim napisati svojo porodno zgodbo, pa sem čakala, da me minejo "čustveni izlivi", ker bi res po nepotrebnem mogoče ustrašila katero od vas. Vsak dan bolj se zavedam, kako smo si med seboj različne in kako vsaka na svoj način doživlja porod, zato res ne bi bilo od nobene koristi razlagati kaj kako boli in kako se ob tem počutiš. Torej, kratko in jasno:

Parkrat pred porodom sem bila napotena v porodnišnico (amb. za patološko nosečnost), vsakič z besedami "danes bomo pa rodili", ki so se ob koncu pregleda spremenile v "pridite naslednjič, pa bomo rodili". Nazadnje je bilo rečeno: pridite v torek (7.8.), če pa tudi takrat ne bo, bomo pa rodili najkasneje v petek, 10.08.

V ta magični torek še nič ni kazalo, so me pa sprejeli v porodnišnico zaradi slabega počutja (bruhanje ...). Tam so ugotovili, da je moj hemoglobin padel na 99 in da imam premalo natrija in kalija, zaradi prevelikih glavic tamalih pa so me poslali še k internistki na EKG, za pregled srca v primeru carskega reza. Do petka je vse gladko teklo, dobila sem celo svoje popadke, tako da sem že v četrtek bila odprta 3 cm in hoteli so me kar takoj dati v porodno. Sem rekla zdravnici, da še ne grem in da smo zmenjeni za petek user posted image , tako da smo se vsi nasmejali in upali, da popadki ponoči ne bodo prehudi. Pa niso bili, bilo je bolj neko ščemenje in potiskanje, ob katerem se je dalo zaspati.

V petek zjutraj sem ob 7h šla rodit, trajalo je nekje do 9h, da sem dobila svoj "predsedniški apartma". Dali so me namreč v sobo za dve osebi, razočaranje pa je minilo, ko sem ugotovila, da bom notri kraljevala sama. Porod se je torej začel popolnoma spontano, z mojimi popadki sem se odprla za 4 cm. Okoli 11.30 so mi predrli mehur od dvojčka A (Marko) in čakali, da se moji popadki okrepijo. Od tega nič. Dobila sem umetne in takrat se je začelo resno delo, ampak do 16.30 (z vmesnimi peripetijami, o katerih niti ne bi pisala) pa se ni čisto nič premaknilo. Še vedno sem bila 4 cm odprta, Marko se ni spuščal... in tako razločno sem slišala dr. Blejčevo, ko je rekla: "gremo na carski rez, to ne gre nikamor". Indikacija: zastoj poroda.

Carski rez je ena taka smešna stvar. Na hitro te pripravijo, šibajo v operacijsko, nekaj vprašanj, maska na obraz in ZZzZZZzZZzzz. Zbudila sem se, ko so mi pod nos molili moja dva lumpka, potem sem zaspala nazaj in se zbudila na intenzivni. Z intenzivne sem bila 2. dan premeščena na oddelek A, za katerega pa lahko napišem samo vse najboljše.

No, to je bilo to... s spontanega na nujno user posted image
Poljubčki od nas

Vso srečo heleni, sandri in vsem ostalim, za katere kaže, da kmalu pridete med avgustovke :)

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9448
26.8.2007 15:14:18   
nana 27
Sandra, user posted image  to je to...prijateljica ti je lepo povedala. Ti popadki bodo ves čas izgledali tako in jih boš podobno čutila, le da si bodo hitro sledili in bodo trajali dalj časa. V bistvu prav njihovo trajanje najbolj izčrpava. Bolečina, ki jo čutiš sedaj ostaja enaka. Iztis pa itak vsaka drugače občuti. Ko se bodo ti popadki začeli ponavljati na interval, bo treba v porodnišnico, če ti ne bo že prej začela odtekati voda. Jaz bi se na tvojem mestu pripravila in vse spakirala pa počakala moža. Po klistirju in predrtju mehurja se boš še bolj odprla in nato poskušaj čim daljši čas hodit naokrog po P. Se boš veliko hitreje odpirala, kot če boš ležala. Verjetno boš v dveh dneh, če ne že čez nekaj uric, mamica.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 9449
26.8.2007 15:17:37   
sandra85
guppy user posted image lepo da si to delila z nami user posted image

sem klicala v P in mi je rekla, nej se vseeno pridem pokazat...tak da čakam mojega,pa greva...
v primeru, da not ostanem, sporočim srčku...v primeru da rodim user posted image pa vam bo to sporočila RR-jevka majas

držte pesti,da res rodim (pa brez bolečinuser posted image ),ker bi žetako rada cartala najinega sončka!!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 9450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  376 377 [378] 379 380   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  376 377 [378] 379 380   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?