|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  375 376 [377] 378 379   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
26.8.2007 9:46:18   
ašun
Nora zakaj se pa ne obrneš na bok?

Buškica ne morem verjet. Pa še skupaj smo se hecale, da gremo konec avgusta v P. Upam, da bo mala Gaja čim prej ozdravela in da boste kmalu doma.user posted image user posted image user posted image user posted image  da ti čim prej mine čas, med katerim boste narazen.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9401
26.8.2007 9:46:51   
helenav
Najprej čestitke novo penečenim mamicam.

Mene me pa kar stisne, sploh ko sem prebrala od buškota post. Sama namreč nevem kako bo. Predvidevam, da bo naša pikica imela tudi okrog 2200 in 45 cm. Jutri dobim svečke, če ne primejo pa v torek sprožijo z umetnimi. V najslabšem primeru bodo končali z carskim, Tako, da najbrž sem jaz naslednja.

Upam, da bo dihala na vso moč in mi je ne bodo odnesli v LJ. Pa seveda da bo zdrava.

včeraj sem šla z možem in prijatelji na Ribiški, vendar zelo na hitro. Na porcijo kalamarov in vija domov.

Lepo se imejte. zdej si grem masirat točko nad gležnjem v upanju, da mi bo jutri-torek lažje.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9402
26.8.2007 9:52:26   
jst86
buškica user posted image  za vso družinico!mislim na vas!

helenav tebi pa želim veliko sreče jutri,in seveda zdravo hčerkicouser posted image !pa nam pol sporoči,kako ste.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 9403
26.8.2007 9:53:26   
ašun
helenav user posted image user posted image user posted image za pogum!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 9404
26.8.2007 9:53:51   
dorotea
Dobro jutro!
Nora, tud meni se je to zgodilo na prejšnjem UZ, ko sem ležala na hrbtu, sam da sem takrat zares skupaj padla.Naj ti ctg vsaj na boku delajo. No, upam da si ti danes bolje in ne bo nič špikanja! Sigurno ni fajn na hrbtu ležat. Lumpa, saj niti ne upam na hrbtu ležati...bila sem na boku in se ućilauser posted image ...mogoče sem pa res malo preveč nazaj bila...ne vem. Lahko pa je res le nizek prtisk kot pravi Pikica pokica, sam tud za to ne morem kaj dosti. Ko bi vsaj lahko kavico pila, ko jo vse tako prijazno ponujate...sam mi je pol slabo, mi želodec štrajka.user posted image Bom pa veliko pila vode...danes sem bolje...spala sem odlično, prav čudila sem se zjutraj.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9405
26.8.2007 9:56:14   
nora
Nora zakaj se pa ne obrneš na bok?

Kaj pa vemuser posted image sestra me je tako nastimala in mi je rekla, da ne migam. Jutri se bom obrnila tako kot mi pase...

Helenav, tebi veliko srečeuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 9406
26.8.2007 9:57:56   
nora
danes sem bolje...spala sem odlično, prav čudila sem se zjutraj.

dorotea, samo tako naprejuser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 9407
26.8.2007 10:13:06   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Jaz skoraj sigurno ne bom naslednja oz. med naslednjo rundo, ker se bolje počutim in razen občasnega obilnega sluzastega izcedka me nič več ne matra...
Smešno,a ne? Nekaj dni nazaj sem že resnično mislila, da so mi štete zadnje ure do srečanja z bebiko, zdaj pa se spet počutim, kot da imam še mesec dni do PDP. JOJ, kar groza me je ob misli, da bi morala čakati 14 dni čez rok user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo popolnoma isto. Pri meni mali brca ko nor in sploh ne kaže več kakih znakov da bi hotel ven.
Me prav zanima kaj bo jutri pokazala CTG.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 9408
26.8.2007 10:19:34   
yennika
Dan!

Javljam se vam prva septemberka lanskega letauser posted image .Čez slab teden že pihamo prvo svečko.user posted image

Vsem, ki že cartate svoje knedlčke iskreno čestitam.
Nosečkam v sladkem pričakovanju pa želim lepo in nepozabno pot v Rim.

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9409
26.8.2007 10:28:32   
nana 27
Ste že pridne user posted image  Helena, kar pogumno...vse bo v redu user posted image user posted image user posted image  Jaz sem imela CTG. Ves čas kaže popadke, ki jih jaz ne čutim user posted image  Spodaj vse zmehčano. Odprta za en prst, ampak to itak lahko še traja do PDP ali čez. Glede počutja raje ne bi, ker takoj, ko se kaj pohvalim, je lahko v naslednjem trenutku drugače. Pa ne, da se dobro počutim, ampak tudi slabo ne, da bi morala ležat. Hoja je že čisto račkasta. Ob daljših korakih ali po stopnicah mi zateguje trebuh, da se moram ustavit in dihat kot riba na suhem. Noge zatečene, da so me ožulili čevlji, ki mi nikoli prej niso povzročali težav. Babica mi je rekla, da ob lunah ne zaznajo več porodov in da je vsako leto največ porodov (pazi to) v SEPTEMBRU, ker so pari bolj "pridni" med prazniki (veseli december user posted image ).

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 9410
26.8.2007 10:40:27   
Mokka1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vso srečo Buškica in Gaja!!!!

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 9411
26.8.2007 10:54:27   
Anonimen
Živjo souser posted image  in mamice Septemberke.

Buškica: res močno stiskam pesti za vaju z Gajo. Da bi jo čimprej stisnila v svoj objem ti iskreno želim ter da bi mala Gaja čimprej okrevala. Vama pošiljam eno veliko user posted image  za srečo.

Pri nas pa se še nič ne dogaja. Tu pa tam malo maternica otrdi, to pa je tudi vse. Pa si želim, da bi bil že čimprej dan P (beri poroda).

Lep in sončen dan,

T.

(odgovor članu Mokka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9412
26.8.2007 11:41:51   
Anonimen
Helenav, srečno! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem to noč tako slabo spala... Še zdaj sem vsa taka čudna. user posted image
Sicer pa, še dva dni in imam končno pregled pri ginekologu. Sem že takooo neučakana. Me prav zanima kako napreduje moj user posted image , koliko gramov ima itd.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9413
26.8.2007 11:56:19   
sandra85
dobro jutro!

helena najprej moram tebi in vajini klari zaželet vse naj, da bi se izteklo brez kakršnih koli zapletov, da bota obe z klarico ostale v izoli v P, da se bote kmalu doma cartali in da se bomo kmalu dobile z vozički na sprehodu!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 9414
26.8.2007 12:30:41   
sandra85
no...zaj pa da še js mojo noč opišem-spet popadki skoraj celo nočuser posted image

pol pa sem šla na zadnje ob 5h na wc, pa obrišem pa je bil rahel rjav izcedek
...
pol sem nazaj zaspala-z rahlimi bolečinami...
ob 11h me  dragi zbudi z božanjem po hrbtu user posted image kak je pasalo...
pa takoj začutim spet krčeuser posted image
pa sem rekla mojemu, da me je celo noč matralo,pa me je vprašal, zakaj ga nisem zbudila, da bi me potolažiluser posted image

pa grem spet na wc- in spet rjav izcedek
pa grem v sobo in rečem mojemu, da mi je mal rjavega vn steklo...pa je ratal mal paničen KAJ JE TO?????
pa sem mu rekla, da je možno, da se mi je čep odluščil (pol sem mu mogla razložit kaj je to)

in se mu je začela rit smejat in je bil fulll vesel...in si je začel prepevat: mogoče pa se je začelooooooooooooooo...user posted image

user posted image kaj mislite ve??? je lahko še kej druzga, al samo čep???
brila se še nisem, pa tut pregleda nisem imela-tako da od tega ne more bit

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9415
26.8.2007 12:33:14   
sandra85
aja pa še user posted image je zeloooo miren-po navadi me za dobro jutro ob kavi zbrca,pol pa še sigurno 1 uro razgraja ko nor...zaj pa se je sam 2x čisto komajčuteče pretegniluser posted image user posted image user posted image
user posted image

POTOLAŽTE ME!!!!!!! sej ne da si ne želim še rodit (to si želim) ampak da ni kej narobe!!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9416
26.8.2007 12:36:22   
Anonimen
Najprej user posted image za Buškico in Gajo in da se bosta lahko čim prej poljubčkaliuser posted image .

Helena, veliko sreče jutri, upam da ti svečka čim prej prime in boš imela Klaro zelo hitro v naročju pri sebiuser posted image .

Sandra, daj ti meni navodila kako se pride k tebi pošlji na ZS ali pa se prikaži na MSN, da se zmeniva kdaj ti odgovarja da pridem po čajček.

Ste mi hecne ve, ki ste tik pred PDP, pa se vam kar naenkrat zdi, da je še cela večnost do porodauser posted image .

Jaz sem še kar v nekem katastrofalnem stanju, ves čas se mi zdi da na pol spim in sem vsa utrujena. Počitim se natančno tako, kot sem se počutila čisto na začetku nosečnosti, s tem da sedaj zraven vsega samo še racam naokoli. Že celo dopoldan mi gre po glavi samo to, kako bi se šla kopat v morje in bi lebdela v vodi, da nebi več čutila svoje teže in bolečine v kolku.

user posted image Kaj boste danes kuhale? Jaz nameravam spečt piščanca, naredit omako iz bučk in tenstan krompir in zraven paradižnikovo solato s feto. Po čemu pa bo pri vas danes dišalo?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9417
26.8.2007 12:36:58   
lemavrica
Možno da je čep. Dej raje pokliči v P in vprašaj kaj narest. Sej več kot da ti rečejo da se pridi pokazat itak ne morjo.
In če je to to, ti želim čimlažji in čimhitrejši porod in da bi imela čimprej svojega sončka v naročju.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 9418
26.8.2007 12:41:12   
Anonimen
Sandra, TAKOJ v porodnišnico, sem ti že pravkar pisala na MSN pa ne odpišeš. Upam da si že na poti in da pridem v naslednjih dnevih k tebi po čaj ko boš imela user posted image že doma.
Zdaj pa pot pod noge, imaš 3 znake za it v porodnišnico, ne vem kaj še čakaš. user posted image ne čutiš, čep se ti je odlepil in popadke imaš. A boš doma rodila???

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9419
26.8.2007 12:49:15   
sandra85
zaj je začel user posted image delat neke buleuser posted image

grem pod britvicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9420
26.8.2007 13:01:09   
Anonimen
Sandra, imaš redne popadke? Na koliko min si sledijo??

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9421
26.8.2007 13:03:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

user posted image ne čutiš, čep se ti je odlepil in popadke imaš.

user posted image  se baje umiri par dni pred PDP, ampak to ni pravilo. Če ga ne bi čutila niti 1x takoj v porodnišnico. Saj praviš, da je začel delati neke bule?
Čep: naj bi se kar nekaj dni luščil, tako da samo zaradi tega ne rabi v porodnišnico. Je bilo kaj sluzi? Kako izgleda?
Če imaš pa redne popadke na 5min, potem pa res takoj tja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9422
26.8.2007 13:08:36   
Anonimen
Sandra, daj oglasi se. Kako je zdaj s temi tvojimi popadki? So se umirili?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9423
26.8.2007 13:23:13   
Anonimen
Na, zdaj pa si odsotna. Upam, da je vse v redu.

user posted image user posted image user posted image  če greš v porodnišnico.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9424
26.8.2007 13:25:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček
Jaz sem še kar v nekem katastrofalnem stanju, ves čas se mi zdi da na pol spim in sem vsa utrujena. Počitim se natančno tako, kot sem se počutila čisto na začetku nosečnosti, s tem da sedaj zraven vsega samo še racam naokoli.

Je Srček tako lepo napisala, da moram kar kopirat... Točno tako se jaz že 2 dni počutim. Sem se ravnokar zbudila - več ali manj že 2 dni samo spim. Danes se je še Brina umirilauser posted image .
Ponoči me je pa tako glava bolelauser posted image  Me še sedaj, samo manj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  375 376 [377] 378 379   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  375 376 [377] 378 379   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.