Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 12:29:55
|
|
|
|
puncica
|
Ja namesto ... vzemi ta prstan sem rekla vzemi ta prostor pa se začela tam pred oltarjem režat:)- Župnik je pa sam debel gledal kaj mi je.:)-:)-:)-
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 12:32:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Punčica - lahko bi si podali roko. Jaz sem pred župnikom skomentirala: mater, Dean, prstan ti ne gre gor.
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 12:38:16
|
|
|
|
Sibil_
|
Med obredom sem pri jemanju prstanov malo nesigurno vprašala na kateri prst gre prstan-levi al desni.Pa mi matičarka maha z desno, jaz pa ne ni res, na levo gre.Sem pol zafarbala in se režala ko zmešana, kakor tudi vsi ostali (na slikah sem vsa rdeča...).:ups: Doma smo pustili en kup dobrot na hodniku (predvsem peciva-kar pač ne gre v hladilnik) in ko smo se vrnili domov so bile po vsem pecivu mravlje-vse je šlo v smeti.:(( LP, Sibil
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 12:39:10
|
|
|
|
viv_
|
Midva sva si dala pa prstane na desno roko... Pa ena teta od mojga je mela črno belo črtasto bluzo, pa sta dve moji prjatlci skor umrle u cerkvi od smeha, k je ena ta drugo vprašala: "kdo je pa ta teta zebra".
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 12:40:29
|
|
|
|
puncica
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 12:46:03
|
|
|
|
ma-ja
|
Jaz sem v cerkvi hotela vso vino popit. Ne vem kaj mi je bilo, ampak prej mi je prijateljica rekla, da jo je župnik grdo pogledal, ker je vino še pustila v kelihu. Sam ona je bila priča in je pila zadnja, jaz kot nevesta sem bila pa ta prva. No, župnik je potem prijel kelih in potiho rekel, da naj še za druge kaj pustim :)-. Potem je pa še moj mož skupaj padel. Res, brez zajebancije, kar zmanjkalo ga je. Njegov brat je potem pritekel, da ni telebnil po tleh. Prstane sva si potem izmenjala sede oz. sem si ga kar sama nataknila. Bil je pa revež bel kot stena.
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 13:05:17
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj pa je skup padu? a ga je blo tko strah? na najini poroki ni blo nč smešnega. razn js sem bla brez očal in sem mislna da mi hoče nataknt njegov prstan k nism dobr vidla kerga je sploh vzel in pol sem ful od bliz gledala na tist talar s prstani če je tapravga vzel :) me je pa na sami ceremoniji tko želodec bolu da sem sam čakala kdaj bo že konc in se skor nč ne spomnem kva se je sploh dogajal. lp, lara
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 13:05:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Še jest: 1.se mi je strgala poročna obleka - mama mi jo je šivala, k je dragi stal pred hišo in me čakal jaz pa naga gledala skoz okno. Mama uspešno zašila:)- 2.so šli čevlji v cugrunt-smo jih flikali s superatakom in sem se kmal nanje zalepla, so me z acetonom rešili 3.smo imeli 10min dežja poroko pa zuni - sedeli za mizo in jedli pod dežniki ful romantično :)- 4.sem se s teranovim likerjem polila po beli poročni obleki - pol pa je soseda, k je hitra k :hudicek: z nečim po njej polivala in se sploh nič ne pozna :zmeden: kdove kaj je mala:zmeden: 5.mi je sršen padel med joške in šel pr nogah ven - hvalabogu za ne preveč dolgo obleko. To pomeni, da mam velike joške še sršen lohk med njimi leta:)- 6.zmanjkalo filma pri kaseti - za obe kameri - je pričala letela v italijo jih iskat:zmeden: - se ji je dalo bravo priča 7.se je skisal bograč - ker ga je tast pozabil v hladilnik dat. Bogi prašiči so ga jedli še dva meseca 8.zmanjkalo laškega - pol pili union - desci protestirali 9.me je tip od prjatlce pr plesu tolk pohodu, da mi je noht dvignu - naslednji dan so mi ga pulili dol s prsta - sem bla blady merried - ampak ni me ustavlo sem celo noč preplesala, zadeta od tablet proti bolečinam:ups: 10.moj je plesal striptis - 100kilski tip ne preveč atletske postave - pred svojo frišnopridoblejno taščo, k je dobila hmal živčni zlom. Jest sem se pa hudobno smejala, ker če bi moja mama šla domov kot vsi ostali okol 1 ponoč, tega ne bi videla. Ker je trmala je kazen sledila. Vidla mojga v elementu... 11.se napila teranovega likerja k marija... sem ga sama skor 2 al tri litre zmazala. :ups: k je pa tolk fin 12.mela mačka, ma ne tigra 13.vozila sem se v berlingotu in s tem stricu hmal zastoj srca povzročila. Zakaj za vraga pa ne BMW-ja. Ampak berlingo je bil bl komot za ven in not hodit :)- 14.moj dragi na civilni ni vedel kaj naj reče, ker so ga po njegovo ful čudno vprašali in potem je tako zmedeno reku: ja? da se je matičar začel režat in skor ni mogel caramonije nadaljevat. 15.Na poročno noč sem spala pri dragem v njegovi samski sobi na tleh, ker se je tako razkomotu po postli da sem šla raj na tla. In je taščo kmal infarkt, k naju je zjutri vidla. On počez na enojni postli jaz pa na tepihu na tleh:zmeden: Pa še bi se kaj najdlo...
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 13:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Nadaljevanje: 1. Sta dve prišli v čist istem kostimu - ena letela domov se preoblečt in zraven tulila kot dež. 2. Od sestre sin razsul v kapelici prstane po tleh, tko da jih je pol svatov iskalo. 3. Dokumentirano na videokaseti - pri nekem malce bolj temperamentnem časrašu od mame kolegica odletela pod mizo. (sva s fotrom tolikokrat gledala, da se je kaseta znucala tam).
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 13:14:36
|
|
|
|
muki1
|
Ja Pikec, pa ne sprašuj se zakaj je šel tvoj zakon po gobe. Pa ne mi zamerit, sem se tako nasmejala, da še vedno prešerne volje pišem, upam da nisem preveč predrzna. Pri meni je bilo tako: Poročne prstane in čevlje sem položila na polico pri TV in se je do tega dokopal Borutov blesav dalmatinec. Rezultat je bil: pojedena škatla, prstani so se hvalabogu našli in obgrizena peta na srebrnem čeveljčku. 10 dni pred poroko in tri dni pred dekliščino ( baje je bil najet striper) je šel dedek na drugi svet. Po natančnem premisleku smo potem poroko vseeno izvedli, vendar četrt žlahte ni plesalo :ups: Ja na dan poroke je lilo kot iz škafa in ves čas vožnje do matičnega urada se nam je cvetlični aranžma na avtomobilu odpenjal, ker ni bil dobro pritrjen in je vsa ceremonija dvakrat na poti stala. No pa še m. sem dobila dan prej, tako da je poročna noč odpadla. Lep pozdrav
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 13:19:18
|
|
|
|
Žirafca Helena1
|
Pri nama je na cerkveni poroki njegov priča skor zaspal. Vsakič ko gledamo videokaseto se mu režimo. Njegov brat je plesu z mamo in mu je na tla padla in si je obleko ob boku po šivu preklala do riti:)-:)-:)-. :miska:
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 13:34:22
|
|
|
|
maruškaD
|
Nič hujšega. Mojemu je priča rekla pred poroko - da naj pazi, da ne bo mel knedlc v grlu - moj pa pogumno nazaj - jaz pa že ne! No ko ga je matičar vprašal - je moj kot mala bebika zacvilil 'ja' (na videokaseti smo samo to gledali - 10x) pol mi je pa še njegov prstan hotu nataknt. Pa je med njinima fuuul razlike v velikosti (pa je matičar rekel - ta majhnega..)
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 13:38:15
|
|
|
|
mala maja
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- -Moj:love: je pa ob 6h zjutraj tekel dam od frizerja (cca2km-ker ni blo doma nobenga avta) po šopek za v lase. Jutranji treninig :)-:)- -men so bli kar naenkrat premajhni čevlji- obula sem jih samo takrat in nikoli več(katera rabi poročne čevlje čisto nove) -na avtocesti na poti v LJ nam je odpihnilo pol šopka rož -moji mami je men v naročje padel cigaret. Kaml bi se užgala:)- -sin od bratranca od mojega (bil je star leto in pol) je padel s stola k je pel na mikrofon-nič jokal pobral in šel naprej NE vem za kaj več bi mogla pa kaseto pogledat.
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 13:39:15
|
|
|
|
hati
|
:)- :)- :)- :)- dobra tema punce.... sem se tolk nasmejala.... No jaz sem jo tudi ušpičla.... ko je matičar spraševal mojega, se mi je zdelo da tri ure ne odgovori in sem ga z komolcem udarla in rekla''ja''... ha ha... so se vsi začeli smejat...vključno z mano in matičarjem... no na video kaseti se pa vidi...da matičar ni niti do konca vprašal, sem men se je pač zdelo da je tišina ha ha :)- :)- :)- :)-
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 13:39:30
|
|
|
|
dinika
|
Punce, sem se nasmejala od srca. Hvala za vaše prigode.
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 14:07:46
|
|
|
|
bunkica
|
madona no........so se mi solze ulile ob vaših prigodah....seveda od smeha bi mi še skor v hlače ušlo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- jaz se za zaj spomnim le tega,da sva par dni pred poroko zvedla,da bo cesta od MS,pa do Tišine zaprta.......ja zbrala sva datum na dan maratona........kristus kaj pa zdaj......... ni nama ostalo drugega kot,da poiščeva varianto prek po njivah:hudicek:...........in sva šla v akcijo,da poiščeva pot.........mlake ,blato.......vse je frčalo.......:)-:)-:)-:)-:)-:)- našla pa sva pot in to je blo glavno....... :bravo::bravo::bravo: naslednji dan me pa kliče brat,da naj se ne sekiram(da ma veze),ker bo on poskrbel za spremstvo policije:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- sem mislila,da se mi sanja........poroka s policijskim spremstvom:)-:)-:)-:)-:)-:)- in tak je blo.........smo se prpelali do tja ,ko je bla že cestna zapora in moj brat kliče prijatla,da smo prispeli in čakamo na spremstvo.......:)-:)-:)-:)- no sedaj se bom pa počutla kot kaka visoka uradna oseba............ in se pripelje policaj(kolega od brata),a ne s kakšnim koli prevozom,ampak s samim biciklom......:)-:)-:)-:)- pa ko sem jaz to vidla :)-:)-:)-:)-:)-:)-........tak sem se režala,da sem prvo,ko smo prišli do matičnega,mogla it popravlat mejkap,ker mi je vse splavalo........:)-:)-:)- seveda mamo to lepo zabeleženo ,da se lahko še nasmejim do solz.........:bravo::bravo::bravo::bravo: aja.......ko smo prišli pa v oštarijo,so mi že v prve pol ure ukradli šopek:hudicek: da crkneš od smeha...........
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 14:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
OOO fak o fak kok se jest smejem :smajli ki nč več ne more: Pri nas ni bilo hujšega, le da je moja priča, ki ni verna, v cerkvi pri stisku roke za mir župniku namesto Mir s tabo rekla Čau, kolega iz Makedonije pa svoji sosedi, največji vaški opravljivki, celo Dobar dan.
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 14:19:22
|
|
|
|
soncka
|
ej crkenš od smeha:bravo::bravo::):):) hvala punce, polepšale ste nam petek:sloncek: aja, jaz se nisem in ne vem če se bom, tako, da nič prigod od mene:)))
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 14:20:55
|
|
|
|
viv_
|
Meta. pa una tvoja zgodba o slonici in martinčku je zakon... :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 14:25:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja sej res... kje sem že to pisala? :zmeden2: Ampak najbolj sem se itak režala pri pikec. Tudi stilu pisanja. Pikec, tisti, ki je tebe pustil, mu bo še fejst žal.
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 14:25:27
|
|
|
|
Udb
|
No, na moji ni bilo nič hecnega! Ampak sem bila pa že na tolikih (pojem): - enkrat sta se 2 poročila v kavbojkah in majcah (?!) - veliko se jih je zmotilo pri imenu!! :) - enkrat je od priče tamal zlezel očetu v naročje in zraven jedel smoki!! ;) :)- - ena nevesta se je spotaknila in se cela zložila po tleh v cerkvi - na srečo nič hujšega - eni so zvrnili prstane po tleh - in jih potem niso našli :)-:)-:)- - enkrat je en tamal prinesel prstane, potem jih pa ni hotel spustiti iz rok - ko so mu jih končno izpulili je pa tulil kot sirena!! :)-
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 14:30:20
|
|
|
|
Tia 27
|
:)-:)-:)-:)-Joj punce crknla bom od smeha...dobr da sem sama za računalnikom...da ni nikjer nikogar...:)-:)-:)-:)- Mah tok rada bi vam kej povedala pa ke se tko smejite pr men bi se sam jokale...je blo skoz ful romantično...ne tko k pr vas romantične komedije.Ma ful ste hude.:)-:)-:)-:)- Lpt:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 14:34:31
|
|
|
|
soncece24
|
Umiram od smeha, se kr naglas režim, pikec, pa toliko svaril si dobila, pa jih nisi upoštevala (hec). No, jaz še sicer nisem poročena, ampak nazadnje ko sem bila na poroki (pred kakšnim mesecem) je en od svatov v cerkvi ko je župnik zaključil z mašo začel ploskati - jaz sem skoraj s klopi padla, pa v cerkvi ko še tak fajn odmeva.:)-:)-
|
|
|
|
A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? 24.6.2005 14:35:35
|
|
|
|
Udb
|
Uf, sončece - ta je tudi dobra!!! ;) Sicer so pri naju vsi ploskali - predvsem naš zbor, ki je pel na koru - imamo tako navado!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?