bunkica -> A se je na vaši poroki zgodilo kaj smešnega? (24.6.2005 14:07:46)
|
madona no........so se mi solze ulile ob vaših prigodah....seveda od smeha bi mi še skor v hlače ušlo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- jaz se za zaj spomnim le tega,da sva par dni pred poroko zvedla,da bo cesta od MS,pa do Tišine zaprta.......ja zbrala sva datum na dan maratona........kristus kaj pa zdaj......... ni nama ostalo drugega kot,da poiščeva varianto prek po njivah:hudicek:...........in sva šla v akcijo,da poiščeva pot.........mlake ,blato.......vse je frčalo.......:)-:)-:)-:)-:)-:)- našla pa sva pot in to je blo glavno....... :bravo::bravo::bravo: naslednji dan me pa kliče brat,da naj se ne sekiram(da ma veze),ker bo on poskrbel za spremstvo policije:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- sem mislila,da se mi sanja........poroka s policijskim spremstvom:)-:)-:)-:)-:)-:)- in tak je blo.........smo se prpelali do tja ,ko je bla že cestna zapora in moj brat kliče prijatla,da smo prispeli in čakamo na spremstvo.......:)-:)-:)-:)- no sedaj se bom pa počutla kot kaka visoka uradna oseba............ in se pripelje policaj(kolega od brata),a ne s kakšnim koli prevozom,ampak s samim biciklom......:)-:)-:)-:)- pa ko sem jaz to vidla :)-:)-:)-:)-:)-:)-........tak sem se režala,da sem prvo,ko smo prišli do matičnega,mogla it popravlat mejkap,ker mi je vse splavalo........:)-:)-:)- seveda mamo to lepo zabeleženo ,da se lahko še nasmejim do solz.........:bravo::bravo::bravo::bravo: aja.......ko smo prišli pa v oštarijo,so mi že v prve pol ure ukradli šopek:hudicek: da crkneš od smeha...........
|
|
|
|