|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
18.10.2006 21:04:16   
marella1
ronja user posted image user posted image user posted image

tudi mene se že počaso loteva gnezditveni sindrom. Smo šli danes naročiti voziček in smo imeli srečo, saj je dobavni rok le 3 tedne. Naročilo je šlo namreč naprej danes, se pravi če bi prišli jutri bi morali čakati do 6 tednov user posted image . Mi smo kupili pamperske newborn, bomo vidli kakšne so.

pa pa

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
18.10.2006 21:39:28   
Aja1
Kje se pa Matejka potika? Danes je imela pregled in ni še nič poročila.user posted image

Krfjolca, saj veš, da ti tašča hoče dobro, čeprav občasno s tem povzroči ravno obraten učinek....tudi pr meni je velikokrat tako.

Jaz pa zdaj razmišljam, kakšna cmera bom v porodnišnici (pred in med porodom itak od bolečin), po porodu pa od čustev...sigurno. Danes mi je ena gospa dala roko in zaželela čimlažji in čimhitrejši porod, pa zdravega user posted image ...pa malo tolažilnih besed in že sem imela čisto solzne oči....ojoj, kaj še bo. Če sem jokala, ko sem šla gledat od sestrične otroka...kaj še bo....sem čist preveč čustvena.

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
18.10.2006 21:41:43   
marella1
ja aja1 se pa že kar hitro približuje, ne?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
18.10.2006 21:43:38   
krfjolca
Joj, Aja1, jaz sem ista! Zadnjič nisem imela kaj počet in sem se spravila gledat Disneyeve risanke. In sem jokala kot dež ob Sneguljčici (in to ne ob žalostnih delih, ampak tam, ko rožice nabira user posted image ). Potem sem pa pogledala še Fantasio in mi je šlo na jok tam, ko plešejo balet nilski konji. user posted image WTF?!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
18.10.2006 21:50:06   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: marella1

ja aja1 se pa že kar hitro približuje, ne?

ja, hitro, hitro.... Sploh ne vem ali mi je fino, da bo to kmalu ali ne...eno minuto si želim, da bi me kar zagrabilo in bi odšla v porodnišnico, drugo pa...ne še....

Krfjolca, me veseli, da nisem edina taka....moj si sigurno misli, da sem že čist zmešana. Pa včeraj, ko mi je mami23 napisala sporočilo, da je rodila, sem jokala kot dež....ojoj... Zdaj razmišljam, da me bo sram, ko bom tam v porodnišnici tako jokala ob vsakem sms-ju in ob vsakem obisku....user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
18.10.2006 21:53:12   
marella1
imam tudi jaz občutek, da bom komaj zadrževala solze. Krfjolca kako se drugače počutiš?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
18.10.2006 22:12:49   
Nogavica
Aja1 in krfjolca, se vama kar pridružujem. Že tako sem bolj med cmeravimi, zdaj, ko sem pa user posted image , pa boljše, da sploh ne zgubljam besed. Cmerim se prav za vsako figo.
Zdaj se že ene tri dni pripravljam na petkovo slovo v službi. Sem se že odločila, da grem brez make-upa, ker bom sigurno ful jokala in ne bi rada potem hodila okrog kot panda.
Tudi po porodu bo po mojem kar hudo od ganjenosti. Se prav vidim, kako bom tulila.

Ronja, čestitke user posted image .

Lahko noč vsem user posted image user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
18.10.2006 22:16:33   
Aja1
No, saj se nas bo nekaj takih cmer le nabralo...sem že boljše volje. user posted image  Nogavica, jaz pa v službi nisem nič jokala, kr nisem naredila ravno slovesa...čisto običajen dan in na koncu sem rekla samo adijo...no, mogoče tudi zato ni bilo hudo ker sem vedela, da me bodo še kakšen dan rabili (in so tudi me).

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
19.10.2006 9:13:45   
viv_
Ronja čestitke! Bravo punca!

Jaz sem pa ravno iz pregleda - tamala je že ful ful nizko, srček se je slišal krepko pod mojim popkom, tako da bo baje vsak čas. Imam pa železa premalo (91) in moram zdejle v porodnišnico po 2 ampuli železa v žilo. user posted image  ME je groza, ker mi nikoli ne najdejo žile, še za kri vzet ne. Mi je zdele jemala kri iz zapestja, me boli ko sam user posted image . Mah, še telih par dni, pa bo...

Me pa zadnje čase kar neki zagrabi vsake tolk panika, kaj če ne bo vse OK. Ma ja, itak da je!

(odgovor članu taya76)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
19.10.2006 9:28:02   
Luni
Dobro jutro, souser posted image !
Kako kaj? Ooo, punce, tudi jaz sem nekaj cmerava. Se mi je včeraj tolk "zafržmagalo", ko mi je mami rekla, da 11. nov. odpotuje v toplice, da ne morem povedat kako. Cel dan sem bila čisto paf. Že pri prvem, da ne rečem kako je bilo, pri drugem itak, zdaj je pa obljubljala, ja, valjda, da bo prišla: evo-narejeno user posted image . Pa se mi ne gre toliko, da bi pomagala, saj imam ogromno pripravljeno, otroka sta velika, možek je zlati, tašča je tukaj, ampak za občutek, da pa ji je mar zame user posted image . Pa očitno ji ni bilo, ji ni in ji nikoli ne bo user posted image   Sem rekla, da ne grem več domov, pa če ne vem kaj. Ja, jaz bi pa mogla iti 1. stat na komemoracijo user posted image  Ah, itak. Bom že, če sem do zdaj, bom pa še v naprej.

Saj sem čisto OK, drugače. Lažje diham, otroček se je že spustil, križ se je tudi umiril, tako da ja: čedalje boljša sem, bliža se.......user posted image user posted image user posted image  dan, ko bomo spoznale naše user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
19.10.2006 9:57:06   
Anonimen
Evo mene,...

še lep čas ne bom rodila se mi zdi user posted image , vsaj zdravnik je tako rekel,...mala je še visoko in se še ni nič spustila user posted image . No kar naj počaka,...S/F je zdaj čist ok, sem tud v tabelo v materinski pogledala,...tako, da ja, sva kar zrasli user posted image .
To je bil moj zadnji pregled pri gin. zdaj pa samo še CTG.

Navodila pa so taka:
- štetje gibov (kar mi ne gre dobro od rok,...user posted image , če kaj delam, ali pa kam grem čisto pozabim na to user posted image )
- če pride do kakršnihkoli sprememb v počutju pa na pregled,...mogoče se kaj dogaja
- ko se mi bo spustila bom to baje dodobra občutila. user posted image

Na vrsti sem bila kar hitro,...pregled je bil mimo v trenutku,... UZ ni bilo, ma saj sem vedela, da ga ne bo,...

Tako, danes ne grem nikamor, bom samo počivala,... spala sem ponoči dobro - nobene lahkote ali česa podobnega sredi noči user posted image ,... le na wc sem šla ene 2x user posted image . Tako,...

Zdaj pa samo še čakam, da se kaj konkretnega zgodi v teh zadnjih 3 tednih!
LP
Matejka

(odgovor članu Luni)
  Neposredna povezava do sporočila: 3511
19.10.2006 10:30:23   
urška76
Oj!
men se pa danes spet nič ne da. Še perila se mi ne da zložit, pa moram to mojo rit mal premknit, ker ga bom morala drugače likat. Pa zaspana sem tok. Zjutraj mi je prav odveč, ko se naš mali prigužva v posteljo.
Se pa sedaj v vrtcu o dojenčkih pogovarjajo in sva zjutraj gledala album s slikicami ko je bil dojenček, pa sem ga potem komaj v vrtec odpeljala. On bi doma slikice gledal.user posted image  Sem jih sedaj neka nabrala za v ta mali albumček(tisti, ki ga dobiš pri fotografu) in jih bo jutri nesel pokazat v vrtec. Zdej pa študiram, da mu bo treba še nove rokavice, pa kapo in šal kupit. No moram lanske še mal zbskat ven, da vidim kok so mu kaj prav.
Viv ti pa dobro opravi, upam, da ti ne bodo preveč mesarili po roki za inekcijo. Pa glej, da te obdržijo kar notri user posted image . Sej vem, da si bolj pridna, kot si bila pri Mirni ampak vseeno je za Zarjo bolje da je še kak dan na toplem pri mamici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
19.10.2006 10:44:01   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Nastaviti moraš datum. Na namizju spodaj moraš imeti ikonco, tam pri datumu in uri. Klikneš z desno, izbereš widget preferences, in izbereš pregnancy countdown. Odpre se program, v okence, kjer piše due date, vpiši svoj PDP.

Jst pridem do tega, da vpišem PDP. Potem pa mi na namizju piše "NaN Weeks, Nan in NaN Days overdu".

Sem ga kje polomila?

Prosim, priskoči na pomoč!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
19.10.2006 11:14:12   
**Petra**
Ojla!

Jst pa sem zadnje dni kar v zagonu. Že dva dni sproti likam, tako da ni starih kupov, zdej morm laminat v sobi najprej posesat, potem še pobrisat, upam, da bo to zadnje brisanje pred user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko se posuši samo še zibko notr namontiram in končano za danes. Ja, pa še v ruzija morm spakirat, da bo lepo čakal na veseli dogodek.

Jst bi že kr šla. Prov dost mam tega vsega že. Mi je včeri rekla gin naj še en teden počakam, potem pa lahko rodim (37t).

Grem zdej sobo poštimat, pa se kasneje oglasim.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
19.10.2006 11:19:49   
Anonimen
Petra tud meni ne dela to na namizju user posted image ,....ne vem zakaj ne user posted image .

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3515
19.10.2006 11:22:25   
kaja11
Ronjauser posted image user posted image user posted image   tko se dela punca.

Katy25....blagor ti za takega ginekologa. Najslabše je k se ti po PDP nič ne dogaja in te skos v porodnišnico pošiljajo... pa spet nazaj domov, pa otroka kontrolirajo,...

Cmere.... se javim za predsednico, če je še niste izbraleuser posted image . Mene čisto iz tira spravijo otroške solze... in to od tapravih do izsiljevalskih... kr neki. V vrtcu po moje mislijo, da sem čist zmešana... če ima kakšen cuker slab dan in se joka v garderobi imam čisto solzne očiuser posted image ... zadnjič sem vzgojiteljico spraševala če je kaj narobe v vrtcu, ker se mali vsako jutro dere... v trenutku sem imela solze na očehuser posted image ... mi je bilo toook nerodno.

Viv.... a ti čutiš da imaš dete nizkouser posted image . Jaz komaj sedim, ker mi trebuh na noge pritiskauser posted image , da o sedenju na stranišču ne govorim. Mene v torek niso nič pregledali, samo CTG sem imela, tako da sploh ne vem, če se je mali že kaj spustil.

Hvala za vse predloge imen.

Neposredna povezava do sporočila: 3516
19.10.2006 11:26:32   
ronja
Madona, punce, ste me pa presenetile, da se me še spomnite! Hvala vsem za čestitke;) Sem čisto za hec napisala, v smislu, če bo slučajno katera kje v podzavesti še mela to spravljeno;) No, hvala vsem, res!

Hehe, krfjolca, itak da bo! Saj vedno pravim, da mam srečo:) In vedno sem rekla, da mam rajši spontani kot umetni splav, pa da rajši to, kot da je kaj narobe:) Če je moral bit, je pač bil, to pomeni samo to, da mam zdaj več šans, hehe, statistika pač;)
Pa saj se ne mudi tako - zdaj ga bo pa fant za rd. dobil:) Mal prej, no;) Je bil vesel, samo se pa ni upal tok veselit kot ta prvič, hehe, previdnost je mati modrosti, a ne?;) Bova vsaj stanovanje uspela do konca zrithat prej, hehe:)

V bistvu sem se najbolj bala, da bom potem naslednjič čisto panična, pa ne bom upala nič športat ali bom pazila na vse živo, ker se bom bala, da ne bi bilo isto. No, pa sploh ni tako, sploh se ne sekiram, še naprej rolam in kolesarim in plavam in plešem;) Očitno je to res bolj odvisno od karakterja kot od izkušenj:) Pa itak ni  splav od športa odvisen;)

Je pa hecno, ker sem taprvič veliko bolj čutila vse skup, zdaj sem vedela nekak par dni po zanositvi, so me začele prsi bolet, pa tak sem se počutla, pa nakeaj dni kasneje mi je fuuuuul zapasalo meso - kar mi nikoli ne, mislim, v  življenju se mi še ni zgodilo, da bi hotela zrezek, če imam na razpolago marelične cmoke (moja najljubša jed), zrezka pa sploh nisem mela - no, po par dneh je minilo;) Potem pa ne več, prsi me ne bolijo kaj zelo, lačna tokrat nisem bila nič bolj kot po navadi, tak dosti normalno se počutim, sem mislila, da bom mensturacijo dobila - očitno je to normalno zame, pa je bilo tisto nekaj narobe, no, meni je prav, hehe, vsaj nisem cela zatečena:) Mal čutim v bušiju vsake tolko, ampak veliko manj boli kot prejšnjič:) To je torej dober znak, hehe:) Sicer pa počakajmo, pa bomo vidli;)

Punce, vam pa želim super zadnji mesec, pa da bi vam hitro minil, baje se zadnji najbolj vleče... In da bi bil porod kratek in lehek in prijeten in po možnosti naraven:) In da bi vam bilo super lepo z malimi činkoti, ko jih dobite! Pa da bi vam očiji 100% stali zraven:)
Papa

Neposredna povezava do sporočila: 3517
19.10.2006 11:31:28   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: matejka81

Petra tud meni ne dela to na namizju user posted image ,....ne vem zakaj ne user posted image .

Jst sem lihkar končno zrihtala. Drži se navodil, ki jih je krfjolca napisala Aji1, potem pa, ko vpisuješ datum PDP-ja, ne smeš zbrisat cele vrstice, ampak samo popravi dan in mesec, tako da bo pisalo v istem zaporedju kot prej.

Če ne bo šlo, piši, pa bove skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
19.10.2006 11:38:34   
Anonimen
user posted image  tako zdaj pa je,....čeprav mi švingla za en dan user posted image ,...piše mi 37weeks,...kr nekaj,....eh pa tak bom zgleda, da kasneje rodila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3519
19.10.2006 11:43:23   
**Petra**
Matejka, kje pa imaš ta napis? Men gre full na živce, ker je na sredini, pa bi ga ful rada prestavla kam drugam, da bi bil bolj viden, pa mi nikak ne rata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
19.10.2006 11:52:37   
Anonimen
Čestitke, Ronja! user posted image user posted image user posted image  Vse dobro ti želim! user posted image

Jaz sem pa zdajle trenutno kar precej raznežena. Sem ravno nazaj od zadnje ( šeste ) terapije akupunkture in ginekologinja dr. Ocvirk me je zelo zelo lepo presenetila, saj mi je naredila gratis 3d ultrazvok! user posted image user posted image user posted image  Tako sem prvič videla našo malo pupiko! user posted image  Joj, kako je luštkana! user posted image  Čist taka kot mami! user posted image

Ne, resno no, tale 3d ultrazvok je pa res fenomenalna zadeva, kako lepo mi je bilo pri srcu, ko sma gledale pupiko. Sem bila res v 9. nebesih. user posted image  

Ima pa naša user posted image  3041 gramov, mere so sledeče ( za primerjavo), 38 t / 1 d: BPD 93,2 ; AC 324 ; FL 71,5 mm .

Joj, kako komaj čakam, da dobim malo štručko v naročje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3521
19.10.2006 12:19:14   
**Petra**
Jst vas bi pa prosila, če ima katera mere oz. vrednosti UZ za 36t. Vem, da ste nekatere o tem že pisale, pa sem prelena, da bi brskala za nazaj. user posted image user posted image user posted image

Prosim in upam, da vam ne bo odveč. user posted image user posted image user posted image

Moje oz. user posted image :
BPD: 8,8 CM
HC: 32,0 CM
AC: 30,5 CM
FL: 6,9 CM

Teža cca. 2,5 kg!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
19.10.2006 12:30:04   
Aja1
Evo mene nazaj iz pregleda. Vse ok, mali se niti približno še ne mudi na svet, popadki ravna črta, utrip 120-140. Bo še kar nekaj časa pri meni. Naslednji pregled in CTG imam pa spet drug teden. Moja razdalja S/F je pa 33 cm....zdaj raste po 1 cm na teden, kar je tudi prav... ( v 35. tednu je G že malo panike zagnala, ker je bilo samo 30 cm in zato delala UZ in je bilo vse ok).

Tudi meni je tisti napis na sredini namizja premalo viden....kako ga povečam in mogoče prestavim kam drugam?! Krfjolca, pomoč! user posted image

Petra...ti boš rodila v NM? No, če boš in malo prehitiš in jaz rodim tam okrog PDP imava šanse, da bova cimri user posted image ...ena mi je že ušla (mami23).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
19.10.2006 12:32:47   
Anonimen
**Petra**: naše mere na 35 t / 1 d so bile sledeče:

• BPD 88,6
  • HC 31,6
  • AC 31,6
  • FL 64

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3524
19.10.2006 12:37:54   
Aja1
Moja user posted image  ima točno na 35. teden in 0 dni

BDP 85
HC 315
AC 294
FL 72

Zgleda, da bo naša dolgonoga user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Noseča med božičnimi prazniki: 5 prednosti
Saj veste, da imajo nosečnice zelo občutljiv okus za hrano? No, med prazniki to seveda pomeni, da boste ob vseh tistih s...
Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?