|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
17.10.2006 14:03:14   
Anonimen
Hojla!

Evo jaz sem imela spet maraton po mestu, sem čist zmatrana zdaj user posted image . Sem si nabavila en manjši nahrbtnik, za sprehode z vozičkom (za dokumente pa take stvari) - v barvi vozička user posted image . Ja moram bit v stilu. user posted image  Pa mini denarnico za eure user posted image .

Sem se pa odločila, da bom še malo izkoristila mojo jeans krilo in jo bom v nedeljo oblekla, tako, da sem si kupila še nogavice pa v H&M-u eno nosečniško majčko (tričetrt rokave) user posted image .

Zdaj me je pa strah preverit stanje na bankomatu user posted image user posted image , moram pa si še nujno nabavit eno mobi kartico za 5.000 za porodnišnico. Jojmene,... kako denar gre user posted image .

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
17.10.2006 17:59:02   
Aja1
Matejka, meni je delala UZ na zadnjm pregledu (točno na 35. teden) in sicer izredno, ker je namerila premajhno razdaljo S/F in je že mislila, da otrok ne raste...ampak je bilo vse ok...še preveč raste. Jaz ne vem, kdo bo to na svet spravil, ker je imela že takrat 2,5 kg.

Ja Matejka bo pa čist nova v nedeljo na volitvah...lepo touser posted image . Jaz si ne bom zdaj kupila čisto nič več nosečniškega...no, saj si tudi nisem veliko privoščila. Bom raje po porodu šla enkrat v šoping in kupila kaj lepega, ker verjetno mi nekaj časa stare hlače in kavbojke ne bodo prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
17.10.2006 19:12:28   
Anonimen
Aham,...no bomo videli, meni nonstop jodlajo, da je mala bolj mala user posted image , samo meni se zdi, da je že kar konkretna. No bom videla kaj bojo jutri rekli user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
17.10.2006 19:17:28   
Aja1
Matejka, srečno jutri na pregledu. Sicer pa po merah je lahko izračunati tudi težo ploda. Če te zanima, postavi vprašanje Pušenjaku na MON in ti bo povedal. jaz imam pa v četrtek spet CTG in seveda obvezno vaganje user posted image ...upam, da ne bom spet pridelala preveč dodatnih kg....matr...se kar nočjo ustavit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
17.10.2006 19:46:46   
Aja1
DRAGE PUNCE....PA SMO DOČAKALE...MAMI23 JE POSTALA MAMICA!

Rodila je punčko Nežo, težko 3420 g in veliko 51 cm!!!!!

ČESTITKE MLADI DRUŽINICI!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
17.10.2006 19:54:23   
Anonimen
Joj sem se čist naježila zdaj,...pa je prva novembrka postala mamica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , čestitke mladi družinici!!!!

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
17.10.2006 20:03:05   
marella1
user posted image user posted image user posted image user posted image za mami23

jaz tudi že komaj čakam na našo malo user posted image

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
17.10.2006 20:04:33   
katy.25
ČESTITKE mami23 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
17.10.2006 20:09:28   
urška76
user posted image Čestitke mami23. user posted image user posted image user posted image  To je pa že kar konkretna punca. Ni videti, da se ji je mudilo mamico pogledat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
17.10.2006 20:23:57   
Aja1
NOVEMBRKE

Katy.25, PDP 1.11., Kranj ali Trbovlje, user posted image
MucaMaca, PDP 1.11., Celje, user posted image
Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto, user posted image , 17.10. rodila NEŽO
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje
Luni, PDP 5.11., Postojna
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, user posted image  
mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, user posted image  
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Novo mesto ali Brežice, user posted image  
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice
blecky, PDP 22.11., Kranj
Lana_s, PDP 24.11., Ptuj, user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
17.10.2006 21:45:22   
adelinna
Mami23 - BRAVO!! user posted image   Pa veliko veselja z novorojenko!  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
17.10.2006 21:53:51   
Nogavica
Ne morem verjet, da je napočil "naš" trenutek!
Čestitke, Mami23 user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image in veliko sreče in crkljanja!!!

Jaz sem pa danes nabavila zadnje (mislim da) stvari, ki so mi manjkale za prihod user posted image . Aja, ne, še v lekarno moram stopit, potem pa je res vse.

Koliko pleničk ste kupile ve za začetek? Jaz sem kupila en paket Babylove Newborn (26 pleničk). Naj kupim še kak paket, ali pošiljam sproti user posted image   po nove? Se mi zdi, da jih bo 26 hitro zmanjkalo. Ne vem, kaka je razlika, oz. zakaj se uporabljajo vlažilni robčki in zakaj vlažilne krpice za umivanje user posted image . Tudi ne vem, ali potrebujem krpice za umivanje, ali naj user posted image  umivam z vatko (se mi zdi, da v materinski šoli niso omenjali teh krpic).
Čisto sem bila zgubljena na tem baby oddelku - se mi je zdelo, da potrebujem prav vse, kar je na policah  user posted image .

matejka81, tudi jaz sem se danes olajšala za kar nekaj tisočakov. Še dobro, da sem včeraj dobila tisti denar (namesto paketa) od socialne user posted image .

Ali se meni samo zdi, ali zadnji teden ful manj pišemo tu gori? Včasih sem 1x dnevno pregledala forum, pa je bilo prav par strani za nazaj, zadnje dni pa se bolj počasi polnijo strani.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
17.10.2006 21:54:32   
Monika79
ojla punce user posted image

Oh se je kar že začelo čestitke Mami23 za princesko Nežo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  za naše prvo novembersko dete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar ne morem verjeti, da se čez slabih 14 dni začne naš mesec user posted image user posted image  sploh se sama ne zavedam, da je vse že tako blizu, me bolj spomnijo drugi, ko me vprašajo koliko še imam do konca, pa vsi rečejo, to pa bo hitro user posted image  no takrat se se komaj zavem, da pa bo to res hitro user posted image user posted image

Oh se že kar lep čas nisem javila, smo imeli doma kar pestro in stresno obdobje user posted image user posted image  od mojega dragega ateja je možganska kap user posted image  v soboto, tako, da smo še sedaj vsi v šoku (jaz pa samo jokam, ker mi je tako grozno in še mi zraven  hormoni nagajajo user posted image ) sicer se je stanje malo izboljšalo, ampak še me je samo groza, ko kdo pokliče ali pa da greva na obisk kako bo z njim  user posted image user posted image user posted image  upam, da si bo lahko opomogel, da bo lahko naslednji mesec cartal najino user posted image  - v glavnem vsi sedaj samo pozitivno razmišljamo in seveda upamo na najboljše user posted image  saj samo to nam preostane user posted image

Katy - eno vprašnje imam zate, sem si pogledala tvoj album in moram rečti, da maš luškane stvari za tvojo user posted image  user posted image user posted image  sem gledala tvojo posteljico (pa mislim, da je moja enaka kot tvoja) pa sem prejšnji teden malo vse skupaj gor naštimala, pa mi ta obloga na moji strani zakriva pogled na user posted image , samo jaz bi rada user posted image  tudi iz postelje videla, si ti tako kupila ali si se kako drugače znašla, veš jaz nisem niti na to prej  pomislila, sedaj pa vidim, da me bo to motilo user posted image

no še kaj fajnega napišite punce user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
17.10.2006 21:58:44   
viv_
user posted image user posted image user posted image  mami23 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
17.10.2006 22:03:22   
krfjolca
Mami23, iskrene čestitke user posted image

Jaz sem pa danes čisto brez volje. Pa kao nek blazno kozmičen dogodek se dogaja in bi morali biti vsi srečni in veseli in hiper ... user posted image
Zjutraj sem spekla tortico za mami, smo popoldne praznovali. Pa na sprehod sem šla s Kalo, pa v knjižnico, pa v DMa ... Prav grozno počasi mi mineva čas. Ta trebuh mi gre že tako na živce, da bi si najraje natočila kad vroče vode in ležala celo popoldne noter, pol bi šla pa po stopnicah laufat gor in dol, pa direkt v porodnišnico ... user posted image
Prav jezna sem že. Če sedim, me v rebra tišči, če stojim, mi navzdol tišči, če ležim, me medenica boli, ko vstanem, me skoraj na pol prelomi ... AAAAAAAAAAA! Never ever again. Naslednjega bova posvojila! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
17.10.2006 22:30:48   
katy.25
Monika 79, mene bi tudi motilo, da bi mi ta obloga zakrivala pogled nauser posted image  zato sem jo enostavno malo drugače ¨namontirala¨, malo sem jo zamaknila. Kupila sem jo v Odeja Šk. Loka in se ravno lepo prilega kakorkoli jo že želiš imeti.
Upam, da se oče tvojega dragega čimprej pozdravi, da boste skupaj crkljali vajino dete.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
17.10.2006 22:34:43   
Aja1
Nogavica, tudi jaz imam ravno take plenice pripravljene. Imam tudi samo en paket in če bodo user posted image  pasale, bom še naprej uporabljala te, sicer pa kakšne druge (zato tudi samo en paket). Vlažilni robčki in vlažilne krpice so pa eno in isto (oz. zelo podobno). Jaz imam zaenkrat kar tiste robčke iz niveinega ruzaka.

Monika, tvojemu tastu čimhitrejše okrevanje!

Oh, krfjolca...pa menda res ni tako zelo hudo....sej bo kmalu...še malo potrpi za Anžeta.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
17.10.2006 23:01:38   
Monika79
hvala punce za lepe želje, malo se vam moram potožiti user posted image  in mi veliko pomeni kaka tolažilna beseda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tudi mi 3 upamo na čimprejšnje okrevanje user posted image  

Katy - samo jaz imam en problem glede te obloge, je prav tako narejena kot posteljica in je pri vzglavju malo vzdignjena, sedaj, če pa jo drugače namontiram, pa čudno zgleda user posted image  (sicer sem to oblogo dobila, tako, da če nikakor lepo ne bo stalo, bomo kar drugo kupili, samo, da bo user posted image  imelo lepo in predvsem udobno posteljico user posted image  koliko pa približno te obloge stanejo?

Tudi jaz mam tako močen izcedek, tako, da me samo polije, ko čutim, da spet nekaj teče user posted image user posted image  saj imam konec tedna pregled, tako, da bom malo povprašala G, pa meni je tako čudno, da mene nič ne boli medenica? se še kateri to dogaja? če me boli, me boli samo sramna kost, pa še to skrajno na desni strani (tam našemu user posted image  najbolj paše) vedno se na desno spravi in tam vedno ven rito drži user posted image  in tudi na vse pretege brca user posted image

glede pleničk, bom tudi jaz samo en paket ta najmanjših kupila (katero znamko, to še ne vem) pa bom potem po več poslala svojega dragega, tako, da za prvo silo bo user posted image

se vidi, da sem danes popoldan 2 urci spala, da se še mi nikamor ne mudi user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
18.10.2006 5:33:36   
kaja11
Bravo Mami23..... tko se dela puncauser posted image user posted image user posted image . Kaj bi čakali, če lahko zadevo na hitro opravimo, a ne!!!!!!!!

Zdaj sem pa jaz na vrsti, a je prav punce??... meni se res ne da večuser posted image . Včeraj sem bila na CTG in je vse v redu, valjda se še nič ne dogaja.... samo tisti user posted image lažni popadki me skos zvijajo, da težko hodim, sedim, ležim.... sam s teženjem nimam problemovuser posted image .

Monika79... držim pesti, da se "oče" čimhitreje pozdravi.  Samo pozitivno razmišljajte pa bouser posted image

Nogavica.... jaz imam iste planice, tudi samo en paket. Ta paket ne bo ravno za dolgo, ampak sam saj ima dragi nogeuser posted image ... v bistvu kar nimam filinga, da bi več tega kupila, moram najprej videti, da mu bo pasalo. A niso vlažilni robčki tisti od npr. Pampersa, vlažilne krpice pa tiste, ki so suhe in se uporabljajo za umivanje z vodouser posted image . Jaz sem Urbanovo ritko zelo dolgo umivala z vodo... ko smo bili doma seveda... kar nekako sem se navadila, ker imam previjalno zraven vode, pa še zelo občutljivo ritko je imel.... pa tudi patronažna in pediatrinja sta mi to svetovali. Teh vlažilnih krpic smo celo tono porabili. Zaenkrat še ne vem kako se bom tokrat odločila....

Punce, mi pa še vedno nimamo imenauser posted image . A ima še katera ta problem?? Rada bi, da ime paše k Urbanu..... če imate kakšen predloguser posted image bom zelo vesela.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
18.10.2006 6:38:43   
Anonimen
Bravo, Mami23! user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke vsej družinici! user posted image

Jaz sem pa še do včeraj vedno vztrajno utopično mislila, da bom prva novembrka in da bomo rojevale lepo po seznamu. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 3470
18.10.2006 7:17:53   
LARIKA
Čestitke prvi novembrki user posted image user posted image user posted image user posted image  za princesko Nežo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
18.10.2006 7:52:12   
katy.25
DOBRO JUTRO.... mmm sem dobro spala, pa čeprav mojega user posted image   ni.

Monika, jaz sem dala za komplet (kapna, obl. za povšter in oblogo) cca10.000Sit.

Tudi jaz imam en paket babylove plenic iz DM-a in pa enega Fixies iz BC. Te slednje zadnje čase zelo hvalijo v našem koncu.

Punce, kako se bomo pa obveščale kar se tiče porodov. A ste si mogoče kake tel. št. izmenjale?

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
18.10.2006 9:20:53   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca
Prav jezna sem že. Če sedim, me v rebra tišči, če stojim, mi navzdol tišči, če ležim, me medenica boli, ko vstanem, me skoraj na pol prelomi ... AAAAAAAAAAA! Never ever again. Naslednjega bova posvojila! user posted image

Isto! Za znoret! Pa še spat ne morem! Jaz razmišljam, da bi posvojila enega pri 25, s končanim faksom in dobro službo user posted image

kaja: zraven Urban, se mi zdi da paše Domen. Pa prav, pejt ti rodit, potem se pa jaz na vrsti. Mater dohtarci, nardila celo paniko, kok bom prej, pa inekcije, zdej pa nič! Pa zadnjih par dni sem stalno v pokretu, doma glancam, pospravljam, pa ništa...

Mi smo meli včerej v vrtcu kostanjev piknik, je bilo ful luštno! Za jutr se je pa Mirna odločila, da bo doma, pri meni. OK. Naj ji bo, da se mal pocrkljava. Je pa totalno navdušena nad svojo sobico, stalno bi se v njej igrala. Glavna igrača so pa trenutno koruzna zrnca z dveh koruznih storžov. user posted image  Sej lepo, back to nature ...

Tako, zdaj grem pa spet mal pospravljat, moram vinoteko pregledat, ker smo klet manjšali. Še prej pa na eno kavo s sodelavko.

Mejte se punce!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
18.10.2006 9:29:11   
krfjolca
Uf, danes sem pa za spremembo dobro spala. Zadnje dni je bilo bolj švoh, nikakor nisem mogla zaspati. Sem se že ustrašila, da bo tako do konca ... user posted image Danes pa - kot top, in to od 22ih do 9ih! Še budilko sem preslišala, ko bi mogla vzet antibiotik ...
Jutri imam pregled, upam, da bo vse v redu. Sploh nočem več razmišljat o tem, da bi šlo kaj narobe, ker me vsaka stvar tako obremeni. Zadnjič je doktor na UZju rekel, da mali tehta samo 1700g, me je kar zvilo! No, čez par dni je pa drug zdravnik nameril 2100, kar je sicer še vedno pod povprečjem, ampak nič groznega. Sem naredila napako, ker sem toliko brala o tisti bakteriji, zdaj me pa skrbi. Pa o sindromu HELLP in podobno user posted image . Tudi zato bi rada, da se čimprej rodi, da si oddahnem.

Punce, ali še katero tako tišči pri rebrih? Jaz sploh ne morem več sedet normalno, mi gre tako na živce! Kar mravljinčasto je, pa potem peče ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
18.10.2006 10:06:51   
ema79
juhuhu za mami23!!user posted image user posted image user posted image .......................jst bi tud!!

Tud jst dans spala ful dobr, sploh nism slišala kdaj je šel moj v službo!

Monika, upam, da bo šlo tastu hitro na boljše!

komaj čakam na petek, ko imam spet CTG in pregled. Ful bi rada, da bi mela še kak UZ, da vidim, kolk je naša velika!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?