|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
6.11.2006 21:12:12   
zima07
LUNA06, hvala za info, jah, bom poskusila jutri dopoldan iti po majčko, kdaj si pa ti mislila iti? Se lahko zmeniva, če maš voljo , mi piši z.s....

Kaj je sedaj z našim srečanjem? Termin jutri ob 16ih velja, ali ne? Koliko bi na s sploh prišlo-mislim, da se nas je bolj malo pofočkalo...user posted image

Danes sva bila na uvodnem predavanju šole za starše-glede na gnečo, ki je tam vladala, vas je bilo najbrž še kar nekaj??user posted image  Vam je bilo všeč?

No, sporočite, kaj pa kako za jutri, sicer bo termin najbrž prestavljen?!

Pozdravček vsem user posted image !!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
7.11.2006 10:04:16   
petraz
Lep pozdrav!

Jutri imam pregled o katerem sem vam že pisala in vam povem, da sem kar malo živčna... Vendar pa upam, da bo vse o.k.. Vam bom jutri ali pa v četrtek kaj več napisala....

In kako ste drugače!?? Kako rastejo vaši dojenčki in trebuščki?? A se dobro počutite? Mene sedaj že pošteno bolijo noge in križ, predvsem zvečer. Vam povem, da mi kar zmanjkuje energije... pa saj ni čudno, če je Anže tako živ, da ga komaj kaj zamotim.

Lep dan....user posted image user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
7.11.2006 10:09:33   
tatam
Da se še jaz malo javim!Prejšnji teden sem mela otroke doma,pa ni blo nič časa...Tak da ne vem kak najdejo čas one z dojenčki???
Pregled imam naslednji ponedeljek,verjetno tudi UZ-mi ga ponavadi naredi.
user posted image  user posted image   sta zelo aktivna čez cel dan,malo brcata,malo se obračata...Kar pestro !
Kar se mene tiče pa je bolj tak...Okorna sem že tak,da je groza!V bano in iz nje komaj prilezem,pa zjutraj iz postle si tudi moram zalet vzet...Me pa zeeelooo boli sramna kost,ampak zanimivo,da ponavadi ko ležim,najbolj ponoči,čez dan pa ni sile!

Pripravljeno pa imam skoraj že vse!Ko je bil vmes lažni alarm sem kar hitro začela prat in pripravljat,ko sem prišla nazaj domov! Postelce moram edino še lepo oblečt,pa kaj kozmetike nakupit...Ste že kaj kupovale?Kremice,olja ipd...?
Jaz ne mislim pretiravat,ker sem prvič nakupla vse živo,potem pa skoraj nič uporabljala,ker mala ni prenašala teh olj,pudrov ipd...
Previjalna je tudi že na mestu pripravljena,cotke lepo not zložene!
Se vidi,da sem doma in mi je včasih dolgčas user posted image !

Kaj pa ostale januarke še hodite v službo al ste že doma?Jaz si sploh ne morem predstavljat,da bo mogla delat sedaj...Ne bi bla sposobna-vsaj svojega dela ne!

Sem pa ravno prej malo brala decemberke!Dve sta že rodili in sta že doma! Se pravi,da lahko tudi me počasi začnemo čakat,katera bo prva?! Kateri se bo najbolj mudilo?!Moram priznat,da bolj ko se bliža naš čas bolj me je strah kako  bo?!Pa tudi možek se večkrat sprašuje kak se bova znašla...Najbolj me je strah kak bosta prenesla starejša?!In kak bom prenesla jaz,da ne bom mela več tolko časa za njiju!Mater sem smotana!!Najprej si pet let želim še enega otroka,ko pa se bliža čas prihoda,pa me začne panika lovit!!
Ima še katera podobne strahove?Jaz se prej nikoli nisem ubadala s čim takim in res ne vem kako naj se spoprimem s temi strahovi??!!
Saj bo verjetno minilo,če ne prej ko bom rodila in ne bom imela časa premišljevat o takih stvareh user posted image !!!

Uživajte naprej!In res pošljite kake slike s srečanja!Meni osebno je Lj veliko predaleč...Žal!Bi blo pa zanimivo!!!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
7.11.2006 10:11:45   
zima07
Petraz, držim pesti, da bo vse ok, ti pa se do takrat čim manj obremenjuj in nam poročaj-se bomo skupaj veseliliuser posted image ...

Pri nas je vse po starem, sem pa tudi jaz ugotovila, da bo treba več začet počivat...No, sj bo hitrominilo, še dober mesec (in pol..)..

Pozdravčke vsem!

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
7.11.2006 12:31:51   
LUNA06
Ojla!

zima07 a si že šla po majčko?
Jaz grem okol ene.Upam, da bom najdla.

V Tivoli me ne bo, ker delam do pol šeste.Bi pa kako slikco ja, če se da.

Tudi moje dete se grozno obraša v trebuhu, je kar pestro, včasih me tako šokira, da kar zavpijem.

Smo bili včeraj zvečer na materinski, katastrofa, kakšna gužva.
To bo novih Slovenčkov zdej v kratkem, je rekla una tetica, da upa, da nimamo usi decembra rok,ker drugače bo kriza.No u glavnem danes greva spet, uapm da ne bo več take gužve in da bo zanimivo.

Moram se pa še pohvalt, da bova KONČNO dobila uradne slikce iz poroke.Upam, da bojo vsaj lepe, če je že tko dolgo trajalo.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
7.11.2006 12:53:00   
bucka01
Ojlauser posted image
Vam moram sporočit da mene danes tudi ne bo k čolnarni ker mi pač termin ne ustreza ,majčko sem si pa zrihtala da jo jutri po pošti dobim.
Mogoče bi morale najti kak drug bolj ustrezen termin da bi nas lahko čimveč prišlo.
No pa lepo se mejte pa slikce ne pozabite pokazat.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
7.11.2006 14:39:18   
zojaB
Čaw mačke,

kooolk sem jezna, še vedno nimam dostopa do interneta (zdele pišem iz knjižnice), tko da sem čist izolirana od sveta. Vidim, da sem zarad tega velik zamudila, naročile ste majčke, zmenjene ste danes... škoda, ker se vam ne morem pridružit...

Drugače sem jaz ok, počutje je krasno, energije imem veliko, vsak dan sem že ob 7:00 vsa naspidirana in skačem in delam do večera, v posteljo padem ponavad okrog desetih. Ne vem od kje mi tolko energije. V službo ne hodim več, sem na bolniški, edino konec meseca jim grem pomagat pa tam nekje do 10. decembra, ker je treba nekaj stvari za bilanco pripravit.

V petek imam pregled in ultrazvok, me prov zanima, kolk je velik naš malček, pa koliko tehta, najbolj me pa zanima obseg glavice.

Tolk hudo hitro mi minevajo tedni, kot da sem bla še včeraj na prvem pregledu... Res se bo počasi treba začet pripravljat na porod in na novega člana. Včasih me mal panika zagrabi, ker pomislim na porodne bolečine, pa me tud hitro mine, saj vem, da bo poplačana z najlepšim darilom. Kako pa kaj ve, se katera boji poroda?

Uživajte

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
7.11.2006 17:39:14   
adriana_m
Ja nosečke, kje ste bile  danes? Čakam pri čolnarni, gledam kje se o prikazala kakšna s trebuščkom, pa nič....user posted image

Dvignila sem majico, jo oblekla in se odpravila pred čolnarno. Škoda, da vas ni bilo, bil je prelep sonček.

Upam, da ste vse danes dvignile majice, ker mi je ga. Meta spet zrecitirala tisto že znano zgodbo o stroških posamičnih nakazil.

Majice so krasne, jaz jo bom sedaj skos nosila.

Uživajte.

A.

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
7.11.2006 20:00:21   
bucka01
Ojlauser posted image
No adrijana_m kot sem že zgoraj navedla nisem prišla ker mi enostavno čas ni ustrezal čeprav bi prav rada prišla moj user posted image je svetoval zakaj se nebi dobile kakšno soboto pa bolj kakšno ugodno uro meni je prav žal da se nismo mogle dobiti pa prav lepo bi bilo.
Gospo Meto sem od petka klicala in sem jo danes končno uspela dobiti in tudi meni je na široko razlagala da ne bo nikoli več tega delala ker je bil to zanjo samo strošek in nobenega dobička in ......
Pa saj sploh ni važno ,važno je da imamo mi majčke na katere smo tako ponosne in še enkrat povem da res nebi bilo slabo če bi se zares dobile ob kakšnem bol ustreznem času.
No pa lahko nočuser posted image

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
8.11.2006 8:35:18   
Claudia
Ojla user posted image !

Po dolgem  času se še jaz malo oglasim. Včeraj sem šla po majčko. Tiste, ki je niste naročile vam je lahko žal, ker je res ful lepa.
Adriana, super si to zrihtala user posted image .

Drugač se pa vsak dan slabše počutim. Boli me križ, pa vse me tišči. Otroček user posted image   je pa tko živahen, da ne vem kako bom zdržala še dva meseca, če bo šlo tako naprej. Brca me direktno pod rebra.

Zadnje čase mi kg tako hitro naraščajo, da me je že kar groza kakšna bom čez dva meseca. Do zdaj sem pridobila že 10 kg user posted image .

Mene že zelo skrbi, kako bom rodila. Sploh si ne predstavljam, kako bom prenesla porodne bolečine. Saj vem, da je že milijone žensk rodilo in so preživele, a me je vseeno ful strah. Zanima me, kako boste kaj rodile. Ker je moj prag bolečine zelo majhen, se bom verjetno odločila za epiduralno analgezijo.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu Klavdi)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
8.11.2006 8:36:58   
adriana_m
Bucka, ja jaz sem se ge.mete kar naposlušala do konca življenja. Sem hotela še za mojega delat majico Prvič očka Januar 2007, ampak sedaj ne vem, če se bom še gibala v njeni bližini, ker je bila strašno slabe volje. To je bila zanjo prva izkušnja in tudi sama vnaprej ni točno vedela kako mora zadeva potekati, da bo prav. Upam, da bo prebolela. Na konec koncev se je potrudila in jaz sem ji hvaležna, da je sprejela ta posel, čeprav je bila ves čas skeptična (enkrat ni bilo možno najti logotipa, drugič ni bilo ustreznih majic (elastan za trebuščke), tretjič ni bilo možnih barv, četrtič so bili rokavi (kratki ali dolgi), petič je bil pogoj najmanj deset kosov, šestič je bil pogoj e-maili, nato telefonske, nato že nakazila vnaprej, skratka kot ena zapletena računalniška igrica, ki ji ne zmanjka ovir)...

No ampak na koncu koncev bi tudi jaz zaključila z besedami: Vesela sem, da je akcija uspela, ker so majice prečudovite in se je izplačalo. Trud je bil poplačan, sedaj samo ne sušiti v sušilnem stroju, baje da ni dobro za nalepko.

Kar se pa tiče srečanja v Tivoliju, sedaj nekaj časa nisem brala ringaraje in e-mailov in nisem vedela, kaj se že pripravlja v vaših glavah (da ste se že vmes premislile).

Če bo sedaj katera druga organizirala srečanje, potem predlagam, da vnaprej pobere potrditve in jih preveri še eno uro pred srečanjem. user posted image
Nosečnice smo sedaj pač v takem stanju, da smo malo bolj lene in se nam ne da ravno iz toplega gnezdeca, kar je ena sestra rekla na šoli za starše je prav, ker nas to ščiti. Pa tudi počuti se vsaka drugače odvisno od dneva. Jaz vas čisto razumem in nobeni ne zamerim.

Lepo se imejte in pridno nosite majice (BTW, ali vam napis pride na trebušček, jaz jo moram malo potegniti dol..)

Lp A. user posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
8.11.2006 8:44:25   
adriana_m
Oj Claudia, hvala.

Glede kg, pa, jaz sem se zredila že 12 kg. Pa nimam kaj. Bebi je lačen, mami lačna in potem jeva.
Saj bo šlo vse nazaj, sedaj pa enostavno ne morem huijšati. Hodim pa na telovadbo in sem dobila tudi mišice.

Kar se pa tiče psihične priprave na porod: ko boste imele predavanje o psihologiji na šoli za starše, dobro prisluhnite kaj bo povedala prihologinja.
Jaz sem vesela, ker hodim na to telovadbo za nosečnice in se pripravljamo tudi na porod. V bistvu vsakič rodimo :)

to najbolj pomaga pravijo vsi!

Aja in še to, danes greva z mojim user posted image  na 3D v Postojno. Komaaaaaj čaaaakaaavaaaa!

p.s. Seveda gremo v novi majci!

Lepo se imejte.

A. user posted image

(odgovor članu Claudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
8.11.2006 9:35:59   
LUNA06
Ojla punce!

Adriana_m ful te moram pohvalt za tvoje potrplejnje.Hkrati te naj pa tud potolažm, da je tole jamranje ge.Mete glede stroškov precej napihnjeno.Nobena banka namreč ne zaračuna 500 tolarjev od polog, ampak manj (delam na banki azto vem).Pa itak je lahko nardila polog za vsaj 5 majčk naenkrat, kar pomeni, da je celo zaslužila (od nas pobrala 2.500, plačala pa recimo 500 SIT).Verjamem, da ti je šlo na živce njeno nenehno tarnanje.Tako da hvala še enkrat.Majčke so kar kul!
Aja, glede Tivolija sem pa tud že rekla, mam službo popoldne....

Kako ste kaj zadovolne z materinsko šolo, tiste ki hodite?Men je kar ušeč, samo eni imajo zelo čudne pripombe.

Glede kg je pa tako, da itak morjo pridt in smo vedele da bojo pač prišli.Men se ne zdi tako grozno - sem na +8,5.PA če pridm tam nekje do 12, bo OK.Potem pa čimprej dol z njimi,  ane?

Pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 1038
8.11.2006 9:49:09   
Urša08
Ojla!

Glede kilogramčkov oz. bolje rečeno kilogramov sem prilezla že na +10 user posted image user posted image user posted image user posted image , samo upam, da ne bo šlo zadnja dva meseca hudo gor. Po porodu bo pa treba čim prej izgubiti odvečne kilograme, čeprav se bojim, da ne bo lahko. Danes zjutraj sem pa odkrila, da so se mi začele delati strije (saj je to rdečkasta črtica) user posted image user posted image user posted image ? Tiste, ki imate izkušnje s strijami ali so vam vse ostale po porodu ali ne?

Glede srečanja tudi jaz priporočam kakšno soboto - lažje pridem do Ljubljane (ker nisem iz Ljubljane).

Glede poroda, pa lahko napišem to, da je tudi mene strah in se bom po vsej verjetnosti odločila za EA. Moram pa poklicati v porodnišnico in se zmeniti za pogovor z anestezistom.

Uživajte!
Papauser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
8.11.2006 10:00:40   
adriana_m
LUNA hvala za vzpodbudo. Mogoče se bom pa le opogumila iti spet k njej in delati majico za mojega user posted image . Se je že tok veselil. Ampaka izgleda bi šli spet skozi proces: nimamo majice, eno naročilo ne gre.... Bom prinesla kar svojo, pa naj natisne.

Koliko vas je pa že kaj prevzelo majico? Mislim, da bi morale samo še dve prevzeti, če si ti Claudia prevzela, pa Luna, pa Bucka, pa Barbid...

No še tole od strij, ker ste me spomnile. Danes se mi je snajalo, da imam ful velike strije (2cm) in da ne morem nič naredit in da se kar širim, da sem kot balon. joj kake sanje...

Aja pa še to bi prosila, tiste, ki ste ta mesec na šoli za starše. Kdaj je Pediatrinja, ker prejšnji mesec nisem mogla iti...

LP, a. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
8.11.2006 10:59:08   
bucka01
Ojlauser posted image
No danes pa komaj čakam da pride POŠTAR da mi prinese majčko.
No punce glede kilogramov sem pa jaz verjetno najbolj pridna do sedaj sem jih pridelala že 13 tako da nič se sekirat saj bo hitro tudi navzdol šlo če se drugače dobro počutimo potem sploh ni problema.
Glede strij jaz sem jih prvič ful dobila in tudi ostale so vendar so se zelo posvetlile niso bile tako rožnate sedaj pa še ne opažam da bi kakšno novo imela.
Glede načrtovanja kakšnega srečanja jaz ne pridem v poštev ker nisem iz Ljubljane bi pa prav rade volje prišla če bo kakšen ugoden dan.
No pa lepo se mejte!
Adrijana_m ti pa uživaj na 3D.
ČAW-ČAWuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1041
8.11.2006 11:39:38   
LUNA06
Na žalost sem pozabila kdaj točno je pediater, se mi zdi da 30.11.
Lahko pa vprašam v petek na tečaju če hočeš.Jaz ne bom šla, ker je mami medicinska sestra in dela v vrtcu, v jaslicah, tko da mi bo ona pomagala pri teh zadevah.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
8.11.2006 14:23:44   
zima07
Pozdravljene, punce!
Adriana_m, najprej se ti tudi jaz zahvaljujem za uspešno izpeljano akcijo-majčko (fuuuull lepa!user posted image ) sem prevzela danes zjutraj (tudi meni je Ga. Meta včeraj po telefonu pridigala, kako se mudi, pa plačila, pa...no, danes zjutraj je bila že precej boljše voljeuser posted image )..

Jaz se opravičujem za včerajšnjo neudeležbo v Tivoliju, ampak prepričana sem bila, da odpade, sem parkrat vprašala punce, katera pride, ali velja...pa ni bilo pozitivnih odgovorov in si nisem niti mislila, da boš ti tam (škoda, čajček bi lahko spili, tudi v dvoje..)..Oprosti, še enkrat...Kot kaže, bi res bilo bolje en dan med vikendom organizirat srečanje-potem bi jih več lahko prišlo..

Glede pediatrinje pa takole: 16.11. in 30.11. ob 14:30 (tako so nam rekli na uvodnem predavanju v Ljubljani.saj si mislila tukaj, a ne?)..

No, toliko zaenkrat, grem mal počivat, potem pa z majčko "šminkirat"user posted image ..

Pozdravček!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
8.11.2006 14:26:47   
zima07
Aja, še kilogrami: Jaz sem na +9,5 - in se ves čas bojim, kaj šele bo...dete bo sedaj še precej zraslo, a ne?user posted image ...Meni je pa po  dobrih šestih mesecih slabosti šele sedaj začela priajti "prava" hrana-vključno s sladkarijami, piškoti, čokoladouser posted image .......

LP!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
8.11.2006 19:27:29   
ajja
Pozdravček še od mene!
V ponedeljek sem imela pregled pri G, ampak brez UZ, ta bo naslednjič (33 tednov - že!? Noro hitro gre, kaj?user posted image ). Dal mi je papirje za porodniško pa napotnico za porod, poslušal srček našega user posted image  in mu izmeril obseg trebuščka. Danes pa sem bila prvič v materinski šoli, je kar fino. Tudi jaz nisem iz LJ, tako da se srečanja žal ne morem udeležiti. Glede kg sem po G mnenju na +6, vendar pa sem v začetku nosečnosti shujšala za 2 kg, tako da je to po mojem skupno +8 kg, kar pa ni ravno prehudo.

Zima07, a boš ti zraven vozička nabavila še trdo košaro ali boš imela samo zimsko vrečo? Mi imamo samo zimsko vrečo.

Lepo se imejte!
A.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
9.11.2006 9:40:14   
petraz
Lep pozdrav!

Kot sem vam že pisala sem imela včeraj končno težko pričakovani UZ v bolnici in morfološke preiskave. Zame je bil to najtežji dan v mojem živlenju... Po glavi se mi je rojilo, kaj mi bodo povedali in kaj bo z našim dojenčkom....

In po skoraj uri čakanja sem prišla na vrsto, z mano je bil tudi partner. Dr. Japelj mi je povedal, da če je kaj narobe, se sedaj ne da nič narediti in pregled se je pričel. Najprej smo pogledali, če sta res samo dve žili v popkovnici in že smo mislili, da so tri, ko smo le zaključili, da sta dve. Tako je sledil podroben pregled..... Najprej mi je pregledal srce.. o.k., izmeril dojenčkovao glavo in trebušček, pogledal želoček in jetra, mimogrede tudi spol, obrazek in hrbtenico, roke, noge itd. Nobenih napak ni videl. Tako je prišel do zaključka, da ker mere ustrezajo tednu nosečnosti dojenček pa se lepo razvija, tako organi, da misli, da ni nič narobe (razen tega, da sta 2 žili v popkovnici) in pregled smo zaključili. Povedal mi je tudi, da je imel tak primer že pred 20 leti in da ni bilo nič narobe in če mu bi po porodu prišla povedati, kaj bo...

Tako sva se odpravila proti domu... Sicer zelo vesela, da le ni kaj narobe, pa vendar me tu in tam še obhajajo slabe misli.... Pa saj bo vse vredu... Upam, da se še teh zadnjih misli, ki so tako slabe, čimprej minejo...

Popoldan sem peljala še Anžeta na zadnje ceplenje in mi je še pediatrinja rekla (ker se poznamo), da moram vedeti, da je DR. Japelj zelo dober in prizann zdravnik in če on reče, da je vse vredu, potem je sigurno vse o.k.

Tako imam sedaj pregled 11.12. pri svoji G., do takrat pa se bom že lahko veselila z vami....

Ja, še to, ko berem, da ste se zredile (ene) za + 10 kg, tudi jaz sem se.... pa se ne sekiram preveč, saj sem se v prvi nosečnosti zredila do konca kar + 17 kg, po petih tednih pa sem jih imela samo 5 kg viška...

Lep dan....user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
9.11.2006 10:11:55   
Urša08
Petraz ful sem vesela zate in za tvojega user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj si lahko mirna in se veseliš rojstva tvojega sončka.
Lepo, da si nam sporočila, smo vse držale pesti zate.

Papauser posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
9.11.2006 10:16:09   
adriana_m

Petraz vesela sem, da je vse v redu s tvojim dojenčkom, to je najbolj važno. user posted image user posted image user posted image  Samo pozitivne misli ohrani, če pride kakšna slaba misel naproti jo takoj odženi še preden se razraste do neobvladljivih razsežnosti. Tvoj dojenček bo zdrav kot user posted image in pika.

Punce (zima, Luna) hvala za info glede pediatrinje. Če boste šle takrat, se morda srečamo. Jaz sem kar vesela, da sva dala šolo že skozi, ker ta mesec moj službeno potuje in ne bi zmogel.

Zima upam, da se bomo res spoznale. user posted image

Včeraj sva bila na 3D ultrazvoku v Postojni. Zelo prijetno doživetje. Čisto sem bila ganjena, ko sem videla obrazek svojega srčka. S slikami smo se kar namučili, ker se v 30.tednu že bolj slabo vidi, ampak je ratalo nekaj dobrih slikic: http://www.moj-album.com/vstopnica/mo70aalksj/. user posted image

Drugače pa še kar dokončujemo zibelko, vozička še nismo kupili (bo pa definitivno Quinyy speed, nova izdaja), manja nama še: previjalna miza, ki jo bo moral izdelati mizar, ker bo šla čez bide), pa štorkljo bi rada kupila, pa še nakja kozmetike in potem smo nared. Čez kakšen mesec dni začem prati cunjice in vse lepo zlagati v omrao. Imava pa še eno nalogo pred seboj: selitev v novo stanovanje. In to bi rada izvedla pred porodom, če bo možno. Bo pa naporno verjetno.

Pa-pa

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
9.11.2006 13:15:57   
Barbid
Živjo

Adriana: hvala lepa ker si organizirala majčke. Sem prevzela v torek in so zelo lepe. 

Zal me k čolnarni ni bilo, v službi gužva potem pa še trikrat na teden šola. Sem crknjena kot hudič.

Spim bolj malo, ker moja Lana, je pravi akrobat, skoz brca in me zgečka...... zjutraj pa sem potem kot satelit.

Komaj čakam, da zaključim z službo, to je nekje 22.11.

V ponedeljek imam pregled , upam da mi bo delala UZ, ker tolk šparajo v ljubljanski porodnišnici.

Imejte se lepo,
pozdravček
Barbid

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
9.11.2006 14:58:21   
adriana_m
Hvala vsem ki ste se mi zahvalile za majcke (Zima, Barbid, Luna, Bucka, Claudia, ...). Hvala tudi vam, ker ste drzale besedo in majcke dvignile, pa ker niste obupale ob raznih grozilnim mejlih ge. Mete user posted image

Ja ga. Meta se je potrudila, ceprav je bila tako slabovoljna tisti dan, ker je imela nacrt, ki se potem ni uresnicil (v torek nas je narocila zato, ker je racunala, da bodo vse narocnice preko ptt v ponedeljek prevzele, v torek bo ona dobila denarce, pa se vse bomo v torek osebno prevzele). Kar zvit nacrt, ane? Saj je mogla res dosti mozgati... Potem sem jim iz Tivolija napisala en zahvalni e-mail in da mi je zal za nevsecnosti pa se je potem tudi ona pozitivno odzvala, da upa, da bomo dobro nosile majice in tako. Pa se ti Zima si rekla, da je bila drugi dan boljse volje. No mogoce bom pa sedaj se kaj sla tja :)

Aja pa se to, ce katera zeli lahko prinese svojo majico in ji natisne gor npr: Prvic mamica Januar 2007 in Prvic ocka Januar 2007. jaz bom verjetno za ocka to naredila.

Lepo se imejte, se beremo...

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?