|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
27.10.2006 10:20:26   
petraz
Lep pozdrav!

Hvala za vzpodbudo...user posted image  

Kaj to pomeni user posted image  To pomeni, da imam popkovnica samo eno arterijsko žilo, namesto dveh in eno vensko žilo. Kot sem lahko prebrala iz članka je to obraten sistem kot pri nas, kar pomeni, da se kisik in hrana dovajata po venski žili, osiromašena kri pa po arterijski žili. Gre pač za neke vrste napako, ki pa, kot so mi povedali na kliničnem v LJ (klicala sem včeraj taj, saj mi ni dalo miru), da to ni nič takega, da imajo oni veliko več takih primerov kot v MB. Sestra mi je celo rekla, da se naj ne sekiram, če se otrok lepo razvija in raste, da nima kaj biti. Mene pa je bolj skrbelo, da ne bi bil otrok prizadet, na kar pa mi je Dr. Pušenjak odgovoril, da pa do kromosomskih napak ne pride zaradi odsotnost ene žile, ampak te napake nastanejo že ob oploditvi... Upam, glede na to, da je NS dobro, da lako take misli zavržem.... in danes sem že nekoliko boljše volje....

Je pa včeraj moj 17 mesečni sin zbolel, tako, da imamo sedaj še eno težavico več....user posted image

Lep dan in upam, da vam je sedaj kaj bolj razumljivo user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
27.10.2006 12:47:22   
tatam
Petraz me veseli,da si potolažena vsaj malo!Saj glavno je tak,da se user posted image  normalno razvija!
Tudi mi smo meli prejšnji teden doma pravo "bolnišnico"-najprej mlajši kuhal in bruhal,potem starejša kuhala in grlo mela vneto...Sedaj sem bla jaz dva dni čist fuč,danes gre že malo na bolje...Ja,se je začelo!
Ravno zadnjič sem premišljevala kak bo le potem,ko nas bo šest,pa če bomo bolni en za drugim...Kriza!Ponavadi raje študiram o lepih stvareh,a tudi take me včasih prešinejo...

Zdaj pa mi brž povejte če še kateri zelo navzgor vse tiši? Meni vmes ni,sedaj pa spet kaki teden-direkt pod levi ziz in me tam že prav pošteno boli vse skup,občasno pa še ful peče,kot da bi mela kaj vneto!Tak da dalj časa sedet ali stat sploh ne morem in se moram vsake tolko časa "pretegnit"!

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
29.10.2006 11:45:14   
zima07
Ojla, januarčice!
Kje pa ste vse, se skrivate? Je naša tema čist na dno padla, tako da moram kar hitro kaj napisat, da bomo nazajuser posted image ...
Pri nas je vse v redu, v zadnjih dneh pa me (za razliko od tebe, Tatam), vse tišči navzdol...Če sem le malo preveč aktivna, pa malo hitreje hodim, imam občutek, da me pritisne na vodo (čeprav gre potem bolj malo od mene-niti slučajno ne toliko, kot imam občutek, da me tišči..) , pa zateguje in peče me, mapak na spodnji strani trebuha (ponavadi bolj desno)... Ali ima še katera takšne težave?
Tatam, zagotovo bodo bolezni pri vas v bodoče trajale kakšen dan več (če vas bo pa tooolikouser posted image ), ampak prepričana sem, da se boste sicer imeli tako luštno, da se sploh ne splača razmišljat na tak način..Pa tud sicer, boste "ta-veliki" štirje že tako utrjeni, da vam mala dva ne bosta mogla do živegauser posted image ...

Nič, uživajte v teh (prazničnih) dneh in upam, lepem vremenu, pa javite se kaj!

Pozdravčke vsem user posted image !

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
29.10.2006 14:13:49   
bucka01
Ojlauser posted image
Zima07 mislim da je za to da ni nobene januarčice krivo to lepo jesensko vreme ki ga po vsej verjetnosti prav vse po malem izkoriščamo dokler je še potem pa ko bo mraz pa slabo vreme se bomo pa spet pritoževale  nad vremenom pa si izmenjavale izkušnje ter odštevale čas do novega leta ter vsaka po svoje do dneva "D" ko se bomo začele odpravljati proti porodnišnicam...
Pri nas je počutje drugače kar vredu, in tudi mene vse nekaj navzdol tišči če preveč hodim ali pa da se vozim po kakšni slabi cesti mi trebuh ful otrdi,in prav tako tudi meni mehur pospešeno dela
Drugače pa imamo že vse pripravljeno le še voziček in kengurujčka čakam potem pa počakamo samo še dojenčka in to je to.
No sedaj pa hitro še na en sprehodek...
Lepo se imejte
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
29.10.2006 15:51:07   
adriana_m
Oprostite, da kar vprašam, mogoče bi že morala vedet , sem najbrž spregledala: Pri čolnarni se dobite(mo)? A to je že kaj določeno, ali se še menite(mo)?

Zima nic se se nismo zmenile, lahko pa bi se, sploh glede na dogajanje z logistiko majic. Jaz predlagam, da vse tiste, ki lahko majice osebno prevzamete to tudi naredite in potem se isti dan dobimo pri čolnarni (oblečen v te majice :).

To bi lahko bilo verjetno 6. ali 7.11. Verjetno bo treba datum še malo uskladiti s šolo za starše, ker se je boste v večini verjetno šele v tem mesecu udeležile. Zato 6.11. ni najboljši datum, ampak tam okrog nekje. Če se bo tole indijansko poletje še nadaljevalo bo še lušno pred čolnarno.

Včeraj sem imela redni pregled pri svoji G., ki pa je ugotovila, da imam namesto 3 samo 2 žili v popkovnici.... Danes cel dan samo user posted image , in ne vem vam povedati kako hudo mi je pri srcu... Naročena sem na dodtatni UZ in preiskave, čez 14 dni, vendar to je še dolgo....

petra z, razumem da si žalostna, samo pozitivna se trudi ostati in verjemi da vse bo vredu! To je največ kar lahko storiš za svojega srčka!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
29.10.2006 23:39:41   
zima07
Pozdravljene!

Ja, tole s čolnarno je pa meni kar všeč ideja...edino ne vem, koliko nas je iz Lj., oz. koliko je takih, ki bi prišle...Ja, tudi jaz grem v šolo za starše 6.11.06, ob 16ih (gre še katera takrat?)..Ne vem, kakšni so potem trermini za naprej, ampak če smo 7.11. frei, bi se lahko zmenile, kaj pravite še ostale?

P.S. Tiste, ki niso naročile majic, so pa iz Lj., oz. bi prišle na "srečanje", nas bodo na ta način(oblečene v majice) lažje našleuser posted image ...

No, pozdravčke vsem user posted image  pa lahko noč!

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
30.10.2006 21:15:03   
andrijana
Zdravo punce tudi jaz imam 27.1.2007 rok in že komaj čakam, vendar pa me je malo strah kako bo porod potekal.user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
31.10.2006 9:01:19   
Barbid
Živjo

Najpej lep pozdravček vsem januarčicam. Res bolj malo si pišemo zadnje čase.
Jaz še kar pridno hodim v službo, nekje do 20.11. potem pa že začnem z dopustom.

Tudi jaz imam podobne težave, kot ostale: moja Lana je kot živ srebro, neprestano se premika  (ne vem od kje v vseh knjigah podatek, da čutiš 10 gibov na dan - jaz jih toliko v pol ure, tko da sem kar pošteno zmatrana od njene telovadbe. Da o spanju sploh ne govorim: če se uležem na desni bok, me tam žgečka, če se prekucnem na levega, me pa tam opozarja s svojim "tipkanjem".  Sploh ne vem če se je moja pikica obrnila, tolk ma dela sama sabo, na koncu pa ji bo zmanjkalo prostora in bo ostala - kaj pa vem,  ....po diagonali.

Adriana: sproči kdaj in kje lahko prevzamemo majčke.
Zima: sem pa zato, da se dobimo pri čolnarni, recimo 7.11. Sem iz Ljubljane in bom tudi jaz ob 6.11. ob 16 v šoli v stari porodnišnici.Upam, da je še katera in da se spoznamo.

Lep pozdrav
Barbi in Lana

(odgovor članu andrijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
1.11.2006 21:23:07   
zima07
Pozdravljene!
No, januarčice, se spet skrivate? Nikjer nikogar, že nekaj dni skoraj mrk na našem forumuuser posted image ? No, sedaj imamo napovedano zelo slabo vreme, tako da nam počasi ne bo preostalo drugega, kot da spet sedemo za računalnike in si mal dopisujemouser posted image ...

Ja, Barbid me veseli, da si za srečanje, upam, da se bo še katera oglasila... Pa upam, da nas bo čimveč na uvodnem sestanku in se spoznamo...user posted image

Lepo se imejte, pa čuvajte svoje pikice!

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
1.11.2006 21:24:27   
zima07
Aja, punce, še nekaj!
Ali boste na uvodni sestanek šole za starše prišle same ali s partnerji (bodočimi očki)?
Hvala, lp

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
3.11.2006 11:29:47   
bucka01
Ojlauser posted image
Pa spet smo čist na dno padle nekaj bo treba ukreniti.
No saj pravzaprav tudi jaz nimam kaj dosti za povedat me pa zanima le ena stvar ki sem jo zdaj že drugi mesec občutila.
Moram vas uprašat če polna luna tudi na vaše otročičke tako upliva kot na mojo deklico zdaj je  že tretji dan ko je strašno gibčna in to sem pogruntala že prejšnji mesec ko je bila polna luna včasih se tolk premika da me ponoči tudi zbudi tako da upam da jo bo kmalu nehala luna nosit,in da se stanje malo umiri.
No pa lep pozdrav!

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
3.11.2006 12:57:46   
LUNA06
Hej hoj nosečke!

Kako ste?
Mi smo malo bolje.Sem pogurntala zakaj mi je blo ceu tedn slabo in sem bruhala ko nora.Tista nadomestna G mi je namreč predpisala železo, in to je blo krivo, ga ne jem več.

Zdaj bo pa že res kmalu, še dva meseca, mi že komaj čakamo, ne vem kaj bi nardila, da bi prišlo use skupaj prišlo že prej.

Morda kaj novega glede majčk?

Lepo se imejte, uživajte v sončku in snegecu, ki se je danes že pokazal!

Mam eno vprašance za tiste ki grejo v ponedeljek v materinsko šolo.Ali s ezačne ob pol šestih ali šestih?Sem šla včeraj po nove nalepke (zaradi spremembe priimka), pa se jim ni lih dalo z mano ukvarjat, karkoli sem vprašal jim je blo težko povedat, tako da zdej nism zihr.

In ste že vse nabavle vozičke?
Mi smo v ponedeljek dobili tudi lupinco, ampak lejga šmenta, nekak ne gre na voziček.Baje je treba dokupit nek vmesnik.Nama je pa ful ušeč oboje!

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
3.11.2006 16:42:16   
Barbid
Živjo

Da se še jaz malo javim:  komaj čakam majčke, še prej pa se bomo, upam da vsaj nekatere spoznale v šoli  6.11.ob 16.

Če še katera ne more spati, ker se njen/njena srček neprestano giblje  (bucka ti govoriš o luni), si lahko preberete kaj je meni glede na spanje na forumu med over net - pod rubriko gibi otroka - stella odgovoril dr. PUŠENJAK

Od srca sem se nasmejala njegovemu odgovoru  (ta je pa res faca zdravnik).

Tko da drage moje, ne se obremenjevati.... važno je da se otrok giblje, itak pa še letos speljemo do konca..... potem pa zdrs v novo leto in novo življenje.

Želim vam veliko smeha in naj vas  polna luna popelje med zvezdice.

Pozdavček

Barbi

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
3.11.2006 18:28:46   
adriana_m
user posted image user posted image  HI SONOSEČKE!

Dobra novica.

MAJICE SO GOTOVE!!!

Juhu!

4-im so bile danes poslane po poši, ostale jih lahko prevzamemo 7.11.2006 na RPS. Pošljem vam točen naslov na e-mail.

Predlagam, da se 7.11. ob 16 h dobimo pri čolnarni vse JANUARSKE MAMICE!

Upam,da bo sonček. Malo lahko poklepetamo, se spoznamo in pogledamo kako nam pristojijo majice (tiste, ki jo boste imele, tiste ki pa ne pa nic zato!). Pa kaksno skupinsko fotko lahko naredimo user posted image .

Mejte se lepo!

A. user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
4.11.2006 0:10:07   
zima07
Hallo januarčice!
No, danes ste se pa kar malo razpisale-končno se nekaj dogajauser posted image ...

BUCKA: Ne vem, ali je to luna ali ne, ampak tudi meni se dogaja, da je mala nekaj dni čisto divja, potem se pa za nekaj časa umiri (začnem njeno živahnost že kar pogrešat), potem pa, kar naenkrat, je spet čisto "vesela"...(ampak si ta obdobja sledijo pogosteje kot polna lunauser posted image ...)

LUNA06: Tud mi že komaj čakamo, da pride januar, ampak se vsakokrat spomnim na mamice, ki so že donosile in mi neprestano ponavljajo, da naj SEDAJ UŽIVAMOuser posted image ...In potem se rajši malo zleknem, pobožam trebušček in se kar na daleč "pogovorim" s svojo pikicouser posted image ...
Šola za starše, mislim, da je v ponedeljek ob 16-ih in ob 18-ih (čudno pa se mi zdi, da se razen dviga nalepk, ni treba nič prijavljat-a nas ne bo prevečuser posted image )..
Voziček imava midva že zbran (Quinny XL Comfort)-košaro in lupinico že imamo, spodnji del, skoraj neuporabljen-pa bova podedovala od svakinjeuser posted image ..

BARBID: Se vidimo v šoli za starše! Komaj čakamuser posted image !

ADRIANA: Bravo za majice, za torekpa se, (kot sem že napisala), strinjam...Še katera?

Pozdravčke in pobožkeuser posted image vašim trebuškom pošiljam...pa lahko noč!!

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
4.11.2006 16:09:23   
ajja
Lep pozdravček po dogem času še od mene!
No, zdaj pa ste mi dale mislit. Naš user posted image  je bil danes ponoči več kot akrobat, sploh mi ni dal spati, luna pa je svetila direkt na posteljo. Je torej res kriva luna? user posted image  Sicer pa smo vsi krasno, v ponedeljek imam pregled pri G.
Ljubljana je meni malo predaleč, tako da lahko date kake slikice na forum, če se boste dobile.
Zima07, mi že imamo voziček Quinny 3XL Comfort. Meni se zdi super, je pa zelo velik in malo neroden za v avto, ampak se da zelo enostavno razstavit.
Lepo se imejte pa grejte trebuščke (res je mraz te dni, kaj šele bo?!user posted image )
A.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
4.11.2006 22:19:29   
zima07
Pozdravljena, Ajja!
Ja, tudi jaz sem zaradi velikosti in teže comforta malo kolebala, ampak glede na to, da zares rabimo voziček za na polje, PST, Rožnik, Tivoli-imamo živahno kosmatinko, s katero se ne bomo preveč po pločnikih sprehajal...Pa so mi pokazali, kako se kolesa z lahkoto snamejo in so me prepričaliuser posted image ... 

No, ko smo že pri kosmatincih: Ali ima še katera doma štirinožca in kako se pripravljate na prihod novega člana, vas kaj skrbi?!

Lep pozdrav vsemuser posted image !!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
5.11.2006 8:56:05   
bucka01
Ojla!user posted image
Zima07 ko že govorimo o kosmatincih naj ti povem kako je bilo,
ko sem prvič rodila sem živela še pri starših ki pa so imeli 2 psički mešanki ubistvu podobne labradorcem.Tudi jaz sem se pozanimala kako in kaj naj storim ko pride nov član družine domov.
Zato je bila prva stvar ko sem jo naredila ko sem prišla iz porodnišnice da sem obe psički ful pocerkljala in jih prav nič nisem odganjala od sebe da se nebi počutile zapostavljeno potem pa sem v roke vzela dojenčka in jima dovolila da sta celega prevohali.
Moram reči da nisem imela niti ene slabe izkušnje z tem.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
5.11.2006 10:26:16   
LUNA06
Dobro jutro oz. zdaj že dober dan!

Pa je že nedelja, kako hitro mine ta soboto.Je imel moj oče rojstni dan, je bila hiša cel dan polna ljudi.
Jutri pa spet ponedljek in materinska šola, moram rečt da sem prou firbčna kako bo to zgledalo, seveda bo šou bodoči očka zraven, saj bo zraven tudi pri porodu (če bo šlo use po načrtih seveda).A gre še katera zvečer ob šestih?

Jutri grem tudi rihtat papirje na socialo, je katera to že naredila?
Ali morda veste, če mora biti očka prijavljen na istem naslovu kot mamica in otroček, če hoče koristiti očetovski dopust, tako tistega 15-dnevnega, kot tudi 75-dnevnega?Saj logično bi to bilo, samo pri nas tega še nismo uredili.

Danes smo točno dva meseca do vrhunca.Jaz močno upam, da bo že letos, čeprav vem da je večkrat čez rok, kot pa prej.Sam mi smo že usi tok nestrpni.

Pozdravček in lepo nedeljo?

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
5.11.2006 17:50:37   
Barbid
Živjo

Jaz sem tudi zato, da se 7,11 ob 16 dobimo pri čolnarni. Venar ne vem, če mi bo uspelo do takrat dobiti majčke. Jutri imam službo, pa potem šolo, v torek pa tudi do pol štirih službo in kdaj naj potem dvignem majčko, če se dobimo ob 16.
No, adriana, sporoči naslov, kjer prevzamem majčko.

Ne vem kako, ampak upam, da se bomo jutri, tiste ki boste v šoli ob 16  - spoznale.
Jaz bom sama, moj ne bo zraven pri porodu in meni čisto odgovarja to.
Saj poznam par babic iz porodnišnice in mi to čisto zadostuje, ker če ne bi bla samo še bolj živčna  - ali pa on. Kaj pa vem.

Vam pa povem, da sem dobila zimski pajac, komplet z rokavičkami in kapico, pa dekico,  pa 6 kompletkov, ful vse corti  - ne boste verjeli iz Bosne - nove, kupljene v butikih in vam povem kolik je to vse skupaj koštalo  .... 45 evrov.
Saj ne moreš verjet - pri nas pa take cene.

Lepo se imejte in čuvajte svoje "srčke"

Barbi

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
6.11.2006 10:56:41   
karolina*
No, da se pohvalim user posted image  - danes sem po pošti prejela majčko in moram reči, da je prekrasna. Se počutim še bolj ponosno v njej user posted image . Žal se vam jutri ne morem pridružit, ker sem v službi, pa še daleč od Ljubljane sem in malček težav imam glede prevoza. Se pa vsekakor lepo imejte, pa kakšno poročilo napišite na RR za vse tiste, ki ne bomo mogle bit zraven.

Počutim se drugače v redu, počasi sva začela nabavljat stvari za našo pikico in resnično uživam v tem.

Zanima me, če katera tukaj dela po 4 ure. Razmišljam, da bi se odločila za to, ker me po 4.ih urah sedenja v službi začne zelo bolet hrbet, tako da sploh ne najdem nobene pametne "poze" na stolu. Pa vedno moram delat nadure, tako da manj kot 10 ur ne delam noben dan. Je sploh možna ta varianta-dela po 4. ure. Moram to povedat ginekologinji ali se dogovorim s splošnim zdravnikom. Kako je pa s povračilom stroškov prevoza na delo in prehrane pri skrajšanem delavniku?

No, lepo se imejte in hitro oblecite majčke- ko jih boste prejele user posted image

Lep dan

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
6.11.2006 14:22:52   
zima07
Pozdravljene!
A mi lahko katera od tistih, ki bo majčko prevzela osebno pove, kdaj jih lahko prevzamemo?

Hvala zainfo...LP vsem!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
6.11.2006 14:44:15   
Urša08
Ojla!

Po dolgem času se vam spet oglašam. Moje počutje je razmeroma v redu. Sedaj sem se čisto posvetila pisanju diplomske naloge, da bi jo čim prej spisala - po možnosti še pred porodom, po porodu pa zagovor. Bomo videli, če mi bo ratalo.
V četrtek sem imela pregled, pa moram 14 dni bolj počivat. Čez 3 tedne imam pa še zadnji ultrazvok. Komej čakam. Kako pogosto imate preglede? Jaz jih imam še kar na 4 tedne.
Drugače pa čakava previjalno komodo in posteljico, zibke tudi še ni - je še kar na barvanju. Voziček imava že kupljen, cunjice se tudi pridno nabirajo. Decembra bom začela pa prati in likati. Seveda nama manjka še precej stvari, ampak jih imava namen ta mesec kupiti. Na koncu pa samo še kozmetiko, pa pleničke.
A bo katera uporabljala tetra in mako benkice? Jaz nimam nobene kupljene, pa ne vem ali je pametno to kupiti ali ne?
Uživajte in božajte bušije!

Papauser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.11.2006 14:52:28   
LUNA06
Prevzem je mozen od 7.11.2006 naprej na sledečem naslovu:

RPS d.o.o. Ljubljana (ga. Meta  FILIPIČ)
Šibeniška ulica 18
1000 Ljubljana
tel.:  01/28-33-001

Evo to je to.
Kdaj pa greš iskat?
Jaz grem tud jutri tja.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.11.2006 17:44:17   
eva1
ojla!

Da se malo javimo po dolgem časuuser posted image ! Danes sem imela pregled-čez 2 tedna imam UZ, G me je dal na test za sladkorno, ker imam kao ful velik trebuh-simfiza -fundus je namesto 30 cm, kar 35! Je pa res da me že vse nenormalno tiši-vsepovsod, mal dol, mal gor! ma ja pa saj še 2 meseca pa bouser posted image ! jaz imam preglede na 2-3 tedne, me bolj kontrolira zaradi težav v prvi nosečnosti!

Petraz-kaj se ti sedaj povedali-držim pesti da bo vse ok-pa saj bo-mora biti!!! javi kaj!

Glede jutri-jaž žal ne morem, lepo se imejte in pofotkajte kej majčke, da jih vidim!

a katera ve-a jutri ima CSD uradne ure oz. kdaj jih sploh imauser posted image

no se beremo še najprej...uživajteuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?