|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bezgavke na vratu
5.11.2004 11:46:55   
mala Zala
Zanima me, kako velike bezgavke imajo dojenčki (velikost koruznega zrna, grahka,...). Ali je sploh normalno in vredu, da se otipljejo?

Hvala in lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bezgavke na vratu
5.11.2004 12:33:51   
malika
Moj ima na desni strani precej veliko bezgavko-kot oreh, ki je opazna s prostim očesom. Zaradi tega sem ga peljala tudi k pediatru in pravi, da naj bi to bilo ok.Moramo pa kljub temu stvar opazovat.Včasih se še poveča, splahni pa nikoli.:zmeden2:

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bezgavke na vratu
5.11.2004 20:21:50   
kati
Naš :duda: ima bezgavke na vratu velike za grah in se mi zdi da se njihova velikost ne spreminja se pa vedno otipajo. Pediatrinja je rekla da ni nič narobe.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bezgavke na vratu
5.11.2004 21:27:43   
mala Zala
Hvala, samo da vem, da je vredu, da se otipajo.

Lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bezgavke na vratu
13.11.2004 13:54:57   
SašaS
Pozdravljena,

šele zdajle sem našla tole temo.

Moram ti povedat, da jih ima tudi moj sin na vratu in sicer od 9tega meseca dalje...pa je star že 7 let. In zelo zelo zdrav. Že 3 leta ni bil bolan, prej pa tudi zelo malo.
Te bezgavke se niso še čisto nič sprememnile. Pediatrinji sem takrat povedala, pa je samo zamahnila z roko.
Naj te ne skrbi. Tudi mene je zelo, ker jih imam tudi sama (to sem ugotovila pred sedmimi leti), pa so mi pregledali kri, bila sem na ultrazvoku pa niso odkrili nič. Ne spreminjajo se in tudi nikoli, res nikoli niso bolele. Odkrila sem jih čisto po naključju, ko sem se mazala s kremo...

Lep dan,
Saša

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bezgavke na vratu
13.11.2004 16:21:22   
mala Zala
Saša, hvala za tvoj odgovor. Bom vseeno omenila na naslednjem sistematskem. Upam, da je vse ok.

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?