Bezgavke na vratu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

mala Zala -> Bezgavke na vratu (5.11.2004 11:46:55)

Zanima me, kako velike bezgavke imajo dojenčki (velikost koruznega zrna, grahka,...). Ali je sploh normalno in vredu, da se otipljejo?

Hvala in lp!

malika -> Bezgavke na vratu (5.11.2004 12:33:51)

Moj ima na desni strani precej veliko bezgavko-kot oreh, ki je opazna s prostim očesom. Zaradi tega sem ga peljala tudi k pediatru in pravi, da naj bi to bilo ok.Moramo pa kljub temu stvar opazovat.Včasih se še poveča, splahni pa nikoli.:zmeden2:

kati -> Bezgavke na vratu (5.11.2004 20:21:50)

Naš :duda: ima bezgavke na vratu velike za grah in se mi zdi da se njihova velikost ne spreminja se pa vedno otipajo. Pediatrinja je rekla da ni nič narobe.

mala Zala -> Bezgavke na vratu (5.11.2004 21:27:43)

Hvala, samo da vem, da je vredu, da se otipajo.

Lep pozdrav!

SašaS -> Bezgavke na vratu (13.11.2004 13:54:57)

Pozdravljena,

šele zdajle sem našla tole temo.

Moram ti povedat, da jih ima tudi moj sin na vratu in sicer od 9tega meseca dalje...pa je star že 7 let. In zelo zelo zdrav. Že 3 leta ni bil bolan, prej pa tudi zelo malo.
Te bezgavke se niso še čisto nič sprememnile. Pediatrinji sem takrat povedala, pa je samo zamahnila z roko.
Naj te ne skrbi. Tudi mene je zelo, ker jih imam tudi sama (to sem ugotovila pred sedmimi leti), pa so mi pregledali kri, bila sem na ultrazvoku pa niso odkrili nič. Ne spreminjajo se in tudi nikoli, res nikoli niso bolele. Odkrila sem jih čisto po naključju, ko sem se mazala s kremo...

Lep dan,
Saša

mala Zala -> Bezgavke na vratu (13.11.2004 16:21:22)

Saša, hvala za tvoj odgovor. Bom vseeno omenila na naslednjem sistematskem. Upam, da je vse ok.

Lep dan!

Stran: [1]