|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tko to je
22.7.2007 9:10:28   
matejchykam
Tole bo bolj samo zato, da se bom bolš počutla. Po splavu sem se nekak pobrala, sam še zmer nisem ta prava....sej gre, pa se sprijazniš...sam potem pa pridejo take stvari:v petek sta dve sodelavki povedali, da sta noseči. Že od prej jih je en kup. Potem naju vsi sprašujejo, kdaj bo že kej. In potem je včeraj blo preveč, ko je svakinja dobila sporočilo, da je en sorodnik dobil hčerko (vse naj naj, pa da bo zdrava punčka), in so poslali še sliko in so bli vsi navdušeni. In to je blo preveč-nism hotla takoj tega pokazat, da mi je hudo, sem pa začela jokat, ko sva se peljala domov. In pol me moj dragi možek začne hrulit, da zakaj se cmerim!!! Kot da ne ve. A je tolk težko kapirat, da pač jest tko čist normalno funkcioniram, da se v meni stvari kopičijo in vsake tolk časa morm dat to iz sebe, in to s pomočjo joka, to je zame čist normalno.
Sej sva se pol pogovorila, da bi blo dobr, da bi si vsak večer povedala, kaj sva čutla čez dan. Pa celo povedu mi je, da ko bova mela otročka, se bomo vsak dan pogovoril o težavah, ki smo jih mel čez dan in da želi, da bi že zdej začela. Pa okej, ni mi to težko sej se bom navadla, ampak pri nas doma so bila čustva skor tabu, če si se hotu tko bolj globoko pogovorit, so te mel za čudnga. Zdej je pa to drgač- sva na svojem, stran od njegovih in mojih in se dost bolj "kvalitetno " pogovarjam s svojimi. Ampak ti nekak v krvi ostane, da vse tiščiš v sebi. Sej vem, da ma on prav. Me je pa vseen prizadel, da sva že tolk časa skupi, pa mu gre moj jok 1-2-krat na mesec na živce.
Hja, tko pač je. Različni smo, a ne? Hvala bogu, da sem zdej odkrila RR, da se lahko mal izpovem, ker sem se preselila čist drugam in nekak nimam taprave prjatlce, tud svakinji sta čist svoj svet. Joj, sem dost napisala. Zdej se počutm kr mal lažjo...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tko to je
22.7.2007 10:51:00   
birdy
Ti se kar izpovej, vem kako pomaga. Moram pa priznat, da en majčken pa ne razumem tvojega moža. Po eni strani pravi, da si boste vse zaupali, po drugi strani pa te nadira če jokaš. Razloži mu, da je tud jok izražanje čustev, in da največkrat pove več kot vse besede.
Otroček pa bo tudi prišel, samo nehaj se sekirat. Če boš napeta in živčna, a bo ta mesec, al ne, pol ne bo nič. Sprosti se, in tudi to se bo uredilo.
Veliko sreče

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu matejchykam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2007 11:44:47   
NevenkaP
user posted image zate! Nič drugega ne bom napisala kot to, da razumem, kako se počutiš. Tisti, ki tega niso dali skoz ne bodo nikoli razumeli in takih situacij se kar navadi. Ja, vem, bedno pa je, da te ne razume tvoj partner. Tudi ta občutek na žalost poznam. Sicer veš, ni rečeno, da ne razume, včasih s takimi besedami samo skrijejo to, da so tudi sami prizadeti.

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2007 13:21:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matejchykam

1....nism hotla takoj tega pokazat, da mi je hudo, sem pa začela jokat, ko sva se peljala domov. 2. In pol me moj dragi možek začne hrulit, da zakaj se cmerim!!! Kot da ne ve. 3. A je tolk težko kapirat, da pač jest tko čist normalno funkcioniram, da se v meni stvari kopičijo in vsake tolk časa morm dat to iz sebe, in to s pomočjo joka, to je zame čist normalno.
4. Sej sva se pol pogovorila, da bi blo dobr, da bi si vsak večer povedala, kaj sva čutla čez dan.
5. Me je pa vseen prizadel, da sva že tolk časa skupi, pa mu gre moj jok 1-2-krat na mesec na živce.
6. Hvala bogu, da sem zdej odkrila RR, da se lahko mal izpovem.

1. s tem, ko si začela jokat si že pokazala, da ti je hudo.
2. poskušaj ga razumeti, da tudi njemu ni lahko ko te gleda vso solzno, ker ne ve ZAKAJ toliko jokaš, sploh ker praviš, da jokaš 1-2x na mesec in da vedno vse potlačiš vase... Moški ne vidijo v žensko dušo, ne znajo brati misli,...zato jim je enostavno treba povedat zakaj ti je hudo in zakaj jokaš. Tako te bo lažje razumel.
3. Za nekoga, ki je vajen normalne komunikacije je to zelo težko razumeti.  Kar zate velja kot "normalno" za nekoga drugega ne.
4. pravilno, super. Pa ne samo zvečer, ampak ob vsakem trenutku, ki zahteva odkrit pogovor. Če te nekaj moti, žalosti,...to povej v tistem trenutku. Daj takoj ven iz sebe. Ker v nasprotnem primeru - verjemi - boš do večera spet vse potlačila vase. In tako vsakič vse dokler ne boš spet jokala 1-2x na mesec. Daj takoj iz sebe!! Zakaj bi nosila na svojih ramah polno vrečo, če jo lahko sproti prazniš?
5. Pa se zavedaš kako šele njega prizadane tvoj jok? In kaj mu s svojim jokom sporočaš?
6. Si na zelo dobri poti, da se znebiš nekaj bremena s svojih ramen. Me veseli, da si vendarle našla neko obliko "da spraviš ven iz sebe", vendar je partner na 1. mestu.

Zajokaj kadar občutiš žalost in smej se, ko si vesela. Povej na glas kar te teži in povej vsakomur kar mu gre...Verjemi da vam bo vsem lažje.

Srečno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2007 14:35:04   
Taula
Srečno.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2007 15:36:17   
Naty*Taja
Hvalabogu, da znaš jokat!! Nisi edina. Jaz tudi jokam, jokam, ko imam krizo. Včasih je dost sam ena beseda, prizor na tv...se spomnim zadev, ki me težijo in potem jokam. Operem dušo in je dobro do naslednjič. Moj dragi se samo umakne in me pusti da se spravim k sebi, kar meni najbolj ugaja.
Tak da vedi, da nisi edina in da to ni nič čudnega. Jaz se po tem počutim bolje.
Srečno in upam, da se večkrat javiš tule gor.

MONTIGNAC

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.7.2007 20:29:25   
silvya
Nič čudnega ni, če te zadeve z dojenčki spravijo v slabo razpoloženje, izgubila si svojega otroka. Čeprav šele na začetku, ni važno. Nekateri pač ne razumejo, da se na otroka navežeš od samega začetka, pravzaprav ko izveš da raste v tvojem trebuščku. Prav je, da jočeš, ko te boli srce. Upam, da te bo partner pričel razumeti, da si takrat potrebna samo toplega objema. Pogovor pomaga, pri nama vedno.
Včasih tudi mene kdo vže iz tira s slikami dojenčkov. Sem imela dve nedelji nazaj pravo krizo, ko sta mi srečna novo pečena dedek in babica pod nos molila kamero s posnetki iz porodnišnice in ju zaradi vljudnosti nisem mogla zavrniti. Pa ne da nista vedela kaj se je zgodilo. In potem me je zvilo, ko smo prišli domov. Imam pa res veliko srečo, da me mož razume in me takrat tolaži.

Čas celi rane, tudi naše, a počasi, počasi...

Pozdrav,

Silvya.

Neposredna povezava do sporočila: 7
22.7.2007 21:15:23   
Anonimen
Joj kako sem jaz jokala, ko je moj user posted image  dva meseca po mojem ss dobil sms od sodelavca, da je dobil hčerko. Nikoli ne bom pozabila tega občutka. Pa jim seveda privoščim srečo, ampak kdor tega ni doživel ne more razumeti.
Pa je dve leti naokrog in v najini spalnici spi najlepša punčka na svetu. Najina hči. Zate bo tudi posijalo sonce. user posted image

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.7.2007 7:38:17   
srki
Ti se kar izpovej in jokaj, to ni nič slabega, nasprtono, človeka to pomiri, vsaj mene. Jaz sem tudi tip, ki rada da iz sebe, kar me muči, jokam tudi dostikrat, ker me pač mnogo stvari na tem svetu gane. Pa tudi meni moj pravi, naj neham jokat, če se pač začenem med najinim pogovorom, pa kaj moram pomagat, taka sem. Cmerasta.

In želim ti, da bi tudi zate posijal sonček in bi bila zopet nosečka. Saj tisti, ki tega ne da skoz, ne ve, kako je, pa četudi je to tvoj mož....eni pač težko izražajo svoja čustva in pokažejo, kako se počutijo.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.7.2007 8:33:20   
CAPA
poskušaj ga razumeti, da tudi njemu ni lahko ko te gleda vso solzno, ker ne ve ZAKAJ toliko jokaš, sploh ker praviš, da jokaš 1-2x na mesec in da vedno vse potlačiš vase... Moški ne vidijo v žensko dušo, ne znajo brati misli,...zato jim je enostavno treba povedat zakaj ti je hudo in zakaj jokaš. Tako te bo lažje razumel.

se strinjam

Ker ne ve razloga, tudi ne ve kako bi ti v tistem trenutku pomagal in lahko da to zanjga postane "en velik breme".
Sej bo.... eno veliko  user posted image - samo zate!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......