Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste ki ste uporabljale sling 21.4.2012 21:35:00
|
|
|
|
malaMravljica
|
Kaj mogoce mislis trak ali je sling kaj drugega? Za trak ti lahko napisem.
|
|
|
|
RE: tiste ki ste uporabljale sling 21.4.2012 21:42:17
|
|
|
|
mini86
|
http://kakadu.si/slingi/59-sling-carry-baby.html tole...samo lepše
|
|
RE: tiste ki ste uporabljale sling 21.4.2012 22:17:16
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ja, meni so razlozili da se temu rece trak za nosenje. In jaz sem ga imela. Suuuuuper zadevica. Kupila sem elasticni za prezgodaj rojene oz za novorojencke, pa gre vseeno do ne vem kolko kg, jaz sem ga zihr nosila notri se po prvem roj, dnevu, sva oba uzivala. Ko je bil pa majcken sem ga pa imela tam notri, da sem kaj delala zraven. Sva imela to tudi za zunaj, sem mu oblekla tisti plisast debel pajac in sva sla v sneg. Ampk jaz sem ga zacela rabit pri dveh mesecih. Vem pa, da spomladi sem ga pa vedno mal manj oblekla, ker itak pobira tudi mamino toploto. Jaz sem bila s tem res super zadovoljna no. Pazit mores pa na velikost traku, ki je odvisna od velkosti in kilaze tistega, ki bo trak rabil, kaj drugega se sedaj ne spomnim. Imam pa tole poglej, to je ena kar priznana znamka in meni ga je priporocila babica. http://hoppediz.de/shop/wear/elastisches-tragetuch?SID=14a25dfdbfdc990cec070997cf7996ba Ti dam na zs se slikco mojega ok.
|
|
|
|
RE: tiste ki ste uporabljale sling 22.4.2012 9:10:04
|
|
|
|
ronja
|
Uporabljam slinge, pri vseh 3 sem jih. Wrap (trak) uporabljam navadno kasneje, za daljše poti, na začetku pa rajši pouch, ker je lažje dajat otroka not in ven in predvsem, ker je bolj varen za novorojenčke - so v položaju C, kot v maternici, pa podprto imajo vso hrbtenico in niso pokončno postavljeni. Kenguru sem probala, pa ni primerljivo, totalno brezveze proti slingu. Za nakup ti pa ne morem svetovat, jaz sem si jih sama delala. Imam pa dva zimska in enega poletnega otroka in vedno sem sling ful uporabljala. Res pa je, da sem si za prvo zimsko deklico naredila zimsko varianto - podložila sem sling z mucko (umetno krzno) in vgradila še dekico vanj, tako da se je super obnesel pri obeh zimskih. Za doma pa navadnega uporabljam. Zdaj kmalu bo pa že wrap prišel v poštev:) Uživaj v nošenju, meni je to super, si ful mobilen, pa otroci so vedno tako fajn zadovoljni . Prednosti so predvsem to, da imaš roke proste, kar je sploh super, če imaš že kakega otroka prej (sicer je pa tudi fajn, da lahko kdaj kaj skuhaš, če pač nimaš te sreče, da bi tvoje dete spalo ).
|
|
RE: tiste ki ste uporabljale sling 22.4.2012 10:50:28
|
|
|
|
skuštrana
|
Nosilke so zakon, pa karkoli boš uporabljala (samo NE kengeru). Jaz sem imela cel arsenal - pouch, sling z obroči, elastični trak, navaden trak, Boba carrier, mei tai in verjetno bi se našlo še kaj. Če bi spet kupovala bi vzela za začetek Sleepy Wrap (imaš na www.mojškratek.com) za kasneje pa mei tai oz. kakšno od struktuiranih nosiljk če se ti ravno ne da vezat.
|
|
RE: tiste ki ste uporabljale sling 22.4.2012 13:48:48
|
|
|
|
ronja
|
Jaz sem imela cel arsenal - pouch, sling z obroči, elastični trak, navaden trak, Boba carrier, mei tai Jaz tudi vse našteto, samo boba carrierja ne.
|
|
RE: tiste ki ste uporabljale sling 22.4.2012 19:56:50
|
|
|
|
mini86
|
uau..sploh nisem vedela da je tok vrst tega se pravi ga imam lahko tudi za v mrazu vn.. zdj me pa zanima kaj je razlika med pouchom in sleepy wrapom sam so pa kr zasoljene cene
|
|
RE: tiste ki ste uporabljale sling 23.4.2012 10:43:56
|
|
|
|
kokosh
|
Jaz imam WallaBoo sling (iz BC). Zdel se mi je precej drag (60 EUR), je pa zares fajn. Začela sem ga uporabljati pri 6 tednih konec februarja (bi ga pa brez problema lahko že prej). Dejansko mi je precej bolj uporabna stvar kot npr. voziček, ki ga zaenkrat zelo malo uporabljam (živimo v 2. nadstropju bloka brez dvigala). Prednosti: - ne vzame veliko prostora in ga imaš vedno lahko s seboj (jaz ga imam vedno s seboj v previjalni torbi) - roke so proste in lahko še kaj narediš zraven - dojenček notri fajn zaspi, kar je +, sploh če boste imeli težave s kakimi krči/ večernim tuljenjem - super je za kratke sprehode (do 1h) ne glede na vreme - brez težav greš lahko v trgovino, pelješ psa na sprehod, ... Odpravljanje ven vzame zelo malo časa. - otrok se notri počuti neprimerno bolj varnega kot npr. v vozičku, ves čas mu lahko gledaš v obraz, se pogovarjaš z njim - Zakaj sem se jaz odločila za ta sling: zašit skupaj - ni sitnosti z zavezovanjem trakov, z ježki reguliraš velikost, za 3 položaje (sleep 0-4m, sit 4m+, active 6m+), kakovostna izdelava (zunaj mehko "semiš" blago, notri frotir) V bistvu mi je malce žal, da sva najprej kupila kengurujčka, saj je ta "malha" precej bolj pripravna za uporabo. Več o nosilkah lahko pogledas tukaj: http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=271&ime=Pripomocki_za_nosenje_
|
|
|
|
RE: tiste ki ste uporabljale sling 23.4.2012 15:25:11
|
|
|
|
mini86
|
WallaBoo sling mi je zelo všeč tale:)
|
|
RE: tiste ki ste uporabljale sling 23.4.2012 23:49:27
|
|
|
|
ellie
|
Moj otrok se pa nikoli ni hotel nosit v tem...že kot novorojenček ne. Tak da sem nerabljenega prodala. Sem pa imela babasling. Mogoče je kaj druga boljše Tak da je včasih dobro prej sprobat in ne takoj vržt denarja stran.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?